İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
mustafa akbaşla,gökahanla,kadirle,yumluyla,zekiyle düzelir yani bunlarıda yaz hemşerim bu futbol fukaralarının nasıl profesyonel olup Trabzonspor gibi büyük bir takımda forma giydikleri spor akademilerinde tez olarak okutulmalı zira ben bunları halı saha takımında bile yanıma almam bunlar herhangi bir mahalli turnuvayı bile kazanamazlar bu kadar iddialıyım.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
-
AW: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta
Artı kendi pozisyonunda bile oynamadı. Yemediği laf kalmadı...İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhana sallamak ayiptir gercekten. cocuk hayatinda ilk defa süper ligde mac yapiyor, ayrica cok zor sartlar altinda
Gesendet.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
senin haricinde maluda denen futbol sahtekarını beğenen bir kişi var mı?Benim parası olmayan takımımdan 6 trilyon alıyor yıllık haram olsun irin olsun.İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildiHe he.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Bizim kadar nankör oğlu nankör taraftar yoktur.1 ay sakat kalmış 3-4 günlük antremanla oynamış ligde ve avrupada en fazla asist ve gol atan 2 adamımızdan birine edilmeyen laf bırakmadılar.her oyuncu inişli çıkışlı performans sergileyebilir, ki Malouda 1 ay sakat kalmış insiyatif almış oynamış fiziksel yetersizliğinden ötürü bekleneni verememiş.bi taneside kalkmış Bosignwa'yı beğenmiyor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenin haricinde maluda denen futbol sahtekarını beğenen bir kişi var mı?Benim parası olmayan takımımdan 6 trilyon alıyor yıllık haram olsun irin olsun.
Ben attıklarına attırdıklarına bakıyorum bu bana yederli.ben beğeniyorum ya kim neyi beğenmiş çokta önemli değil.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Saydiklarin topcular ellerinden geleni yapmaya calisiyorlar en azindan.İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa akbaşla,gökahanla,kadirle,yumluyla,zekiyle düzelir yani bunlarıda yaz hemşerim bu futbol fukaralarının nasıl profesyonel olup Trabzonspor gibi büyük bir takımda forma giydikleri spor akademilerinde tez olarak okutulmalı zira ben bunları halı saha takımında bile yanıma almam bunlar herhangi bir mahalli turnuvayı bile kazanamazlar bu kadar iddialıyım.
zokora malouda bamba istedikleri zaman oynuyorlar bence daha beter.
Bizileri mal yerine koyuyolar bizlerle dalga geciyorlar.
Yorum
-
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemustafa akbaşla,gökahanla,kadirle,yumluyla,zekiyle düzelir yani bunlarıda yaz hemşerim bu futbol fukaralarının nasıl profesyonel olup Trabzonspor gibi büyük bir takımda forma giydikleri spor akademilerinde tez olarak okutulmalı zira ben bunları halı saha takımında bile yanıma almam bunlar herhangi bir mahalli turnuvayı bile kazanamazlar bu kadar iddialıyım.
Mustafa Yumluya bu sezon için laf edemem ama diğerlerinde haklısın.
Bu adamları transfer yapmamak için aldılar hem 1461 mahvettiler hem Trabzonspor'u. Tolunay hoca 1461'den sadece Yusuf Trabzonspor'da oynayacak kapasitede olduğunu söylemişti zaten.
Kovulmasının bir nedeni de bu zaten.
Yorum
-
Bugün maçı izlerken bir pozisyon sonrası maçı izleyenlerden biri o futbolcumuza ana anvrat küfür etti, yanında oturan diğer bir maçı izleyen kişi " sen kimin anasına bacısına küfür ediyorsun" diyerek adama yumruğu çaktı ortalık karıştı.
Sadede gelirsem bizim taraftar medeni şekilde tepki vermeyi bilmiyor, stada gider futbolcuya küfür eder ağlatır, tv başından izler yine küfür eder....
Yorum
-
İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBizim kadar nankör oğlu nankör taraftar yoktur.1 ay sakat kalmış 3-4 günlük antremanla oynamış ligde ve avrupada en fazla asist ve gol atan 2 adamımızdan birine edilmeyen laf bırakmadılar.her oyuncu inişli çıkışlı performans sergileyebilir, ki Malouda 1 ay sakat kalmış insiyatif almış oynamış fiziksel yetersizliğinden ötürü bekleneni verememiş.bi taneside kalkmış Bosignwa'yı beğenmiyor.
Çok kötü oynayıp, çıkarken artist artist hareketler yapan bir futbolcu her türlü küfürü hak ediyor bence.
Adamın inişli çıkışlı performansı da yok ayrıca, git gide kötüye gidiyor.
Yorum
-
Hami ye de kızmamak elde değil.Sana büyük bir şans verilmiş en iyi şekilde kullanman lazım. Akçay dönemimden oyuncularıda çok iyi tanıyorsun.Yani yeni hoca denecek kadar yeni değilsin . Bu takımın tüm oyuncuları kötü olur mu yahu? Sahada olup biteni bizim kadar net göremiyor musun?Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.
Yorum
-
Bizlere resmen kufur ediyor farkinda degiliz.İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötü oynayıp, çıkarken artist artist hareketler yapan bir futbolcu her türlü küfürü hak ediyor bence.
Adamın inişli çıkışlı performansı da yok ayrıca, git gide kötüye gidiyor.
Yorum
-
Çok kötü oynamadı.Olcan,Henrique gibi kötü oynadı.artistlik filanda yapmadı.soyunma odasına gitme hakkı vardı gitti.anlamak yada işine geldiği gibi anlamak için gayret sarfetmekte maharet olsa gerek.bu adam 1 ay sakat kaldı.sakat oyuncudan verim almak en az 2 hafta tam idmanla olur.21 yaşındaki Yusuf sakatlıktan sonra 3 ayda zor kendine geldi.futbol klavye başında oynanan bir spor dalı değil.İlk olarak Ugur Kurucelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok kötü oynayıp, çıkarken artist artist hareketler yapan bir futbolcu her türlü küfürü hak ediyor bence.
Adamın inişli çıkışlı performansı da yok ayrıca, git gide kötüye gidiyor.Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum