Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hani bir takım düşününki koca sezonda deplasmanda tek galibiyeti var ve bunun adı Trabzonspor Allah sizi bzizi rezil ettiğinizden binkere daha rüsva ve kepaze eylesin Bordomavi forma giymiş yüz karaları ey iho seni hiçbirzaman unutmayacağım konyadan bile puan aldığına sevinen bir takım yarattın başımıza tarihin en kötü Trabzonspor kadrosu hocaları ve başkanı olrak rezillikler hanesine silinmez kalemle yazıldınız çamaşırsuyu söküp atamaz bu rezil rüsva yazıyı sen nuri albayrağın tırnağı olmazsın.
    Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
    O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
    Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
    Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• şenolu tolunayı acımasızca yorumcu koltuğundan eleştiren , okan buruğun tayfın korkutun bile zaman ayırıp da alabildiği prolisansı ihmal eden folklör hocasını artık takımımda istemiyorum

Yorum

• İlk olarak asiyürek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Bildiğim kadarıyla bir sakatlığı yoktu hocam..
        zokora malouda'ya tahammül edenler, colmani neden kesiyor onu anlamiyorum

sahada 90 dakika herseyini verir, pres yapar, sorumluluk üstlenir, dikine oynar

-----------------

emreyi fazla begenmesemde, mevcut forvetler arasinda en iyisidir. geriye kalan bütün maclarda 90dkk oynamasi lazim
        henrique, adrian yedekte beklemeli

janko, zokora, malouda derhal!!! kadro disi kalmalilar...art niyetliler, takimi sallamiyorlar bile, ruhsuz adiler sahada geziniyor
        Forvete: Tencere Hill
        Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Trabzonspor'un futbolcuları savaşan yetenekli futbolcular olmalı. Böyle bir kadro yakışmıyor .
          .

Yorum

Gökhanı ilk maçında yerden yere vuranlar yarın bu çocuk top oynamaya başladığında bakalım ne yazacaksınız ...
            belki kaliteli olabilir ama bu maç gereksizdi...kazanmamız gereken bir maçta adrian yerine oynamamalıydı

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

Gökhanı ilk maçında yerden yere vuranlar yarın bu çocuk top oynamaya başladığında bakalım ne yazacaksınız ...
              gökhana sallamak ayiptir gercekten. cocuk hayatinda ilk defa süper ligde mac yapiyor, ayrica cok zor sartlar altinda
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                becerip aldığı adamlara bak maluda ve bosi iki tane leş takıma zerre katkıları yok yıllık 5 triyondan fazla para verdiğin maludanın takıma zerre katkısı yok bosidesen yumludan farkı yok takım defansına liderlikle uzaktan yakından alakası yok gerisi 1461 futbolcusu doldurmuşlar takıma ulan ne bitmez bir kabus bu iho aynı fredey gibisin elym sokağında kabus.
                bosingwaya laf yok ama malouda büyük kazık oldu...
                Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Beyler Real madrid maci hangi kanalda bari kafami dagitayim :/

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyler Real madrid maci hangi kanalda bari kafami dagitayim :/
                    NTV SporSmart HD

Yorum

• Abi birde Yumlu'ya laf edenler var inanilir gibi değil.
                      Yumlu'ya bu mac icin laf soyleyen adam yalandan futbol izlemesin,gitsin golf izlesin.

Yorum

• İlk olarak temel_yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Beyler Real madrid maci hangi kanalda bari kafami dagitayim :/
                        Onların oynadığı futbolu gördükçe bizimkisi ne diyorum . Tarla belliyoruz sahada sanki.
                        .

Yorum

• Bir kez daha söyleyeyim: Burası kariyere başlama noktası değil, kariyerin tepe noktasıdır. O yüzden o futbolcunun da o teknik sorumlunun da o başkanın da orda işi yok!!! Bu anlayış kulübü küçültür, hele Trabzonspor camiası için.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu girsin, bu çıksın, o niye oynamdıları bırakalım. Aslında aklı başında olan herkes her şeyin farkında.

Bu takımı benimsememiş oyunculardan kurtulmadıkça, bir yukarı üç aşağa devam ederiz.

Adrian, Janko bu ligde hiç bir takımda oynayamaz. Anca Hollanda ve Belçika gibi yumuşak futbol oynanan ligde oynarlar.

Colman, Zokora, Malouda Trabzonspor'u kafalarında bitirmişler. Maç seçip keyiflerine göre oynuyorlar.

Henrique futbolcu bile değil. Denizlideki Kahe, A. Demirspordaki Rostand bundan çok daha iyi, çok ciddiyim öylesine yazmıyorum.

Bunların halleri tavırları bu takımın kimyasını bozuyor ve bu takımda kaldıkları müddetçe bu böyle kalacak.

Başımızda adam gibi bir başkan olsa üçe beşe bakmadan bunları yollar ama bizimki siyasetle meşgul.

Tekrar ediyorum:

Janko

Malouda

Adrian

Zokora

Colman

Henrique

Bunlar gitmedikçe bu takım düzelmez!!!!

Yorum

• yıllık iznimi maç gününe ayarlayıp heyecanla gittiğim maçta futbol adına hiç birşey görememek üzücü oldu.

henrique'yi tv'den de izleyip kızıyordum ama canlı izlemek gerekliymiş gerçeği görebilmek için. ben bu kadar sorumsuz, bilgisiz, yeteneksiz bir futbolcu daha görmedim. bu futbolcuda bu kadar ısrarın hiç bir mantığı olamaz.

malouda'nın maçtan alınınca yaptığı tavır kabul edilemez. oynadığı süre boyunca hiç bir katkısı olmaması yetmiyormuş gibi o "profesyonellikte" bir oyuncunun oyundan alındığında çocuk gibi küsmesi yedek kulübesine gitmemesi konya taraftarını dahi çileden çıkardı.

hami hoca maç 0-0 bitecek deseler takımı konyaya hiç getirmeyecekmiş gibi yönetti takımı. gol yollarında alternatif aramaktansa aynı mevki oyuncularını değiştirerek 1 puana razı bir görüntü çizdi. 90 dakika hiç birşey üretmeyen bu sistemde ısrar etmek yerine farklı dizilişler denemeliydi maç içerisinde. en azından bir adrian hamlesi gerekliydi. yine forvet çıkarıp yenisini sokmak yerine forveti çiftleyebilirdi. belli ki hoca da deplasmanda alıncak 1 puanla mutlu olabilecek bir yapıya sahip.

onur ısınmaya çıktığında konya tribünlerinin alkışı çok duygulandırdı beni. şükür ki başımız dik gezmemize vesile olabilecek bir oyuncumuz var.

bu maçla ilgili olmasa da genel olarak olcan adın'ın hücum anlamında bu kadar sorumluluk aldığı, ya da almaya çabaladığı her hangi bir takımın gol yollarında etkili olması beklenemez. her topu istiyor, kendine atılmayan her pasa tepki gösteriyor. belli ki takım da bu durumu kabullenmiş, topu ayağına alan olcana şişiriyor topu.

ayrıca olcanın ceza alanı içerisinde indirildiği pozisyonu çok iyi açıdan görme fırsatım oldu. pozisyon tartışmasız penaltı. benim 50 metreden gördüğümü kale arkası hakemin görmemesi gibi bir durum yok. tamamen bilinçli ve artniyetli bir kararla penaltımız verilmedi.
                              En son Erdem35 tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 19:36.

Yorum

• Malouda zokora bamba j 'en aı vraıment mare de vous degageeerrrrr
                                En son Tolgas6161 tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 19:39.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X