Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçı canlı izledim, şimdi geldim eve.
    Bu takımdan bi yol olmaz
    Maluoada'ya 60 dk, Henrique'ye 80 dk nasıl dayanılır arkadaş
    Hiçbir şey yapmadılar top ezmekten başka
    Bourceanu bi halta yaramaz, isabetsiz pasları bir hayli fazla, sürekli geriye ve yana oynuyor
    Gökhan pısırıktı, kim ne derse desin Zokora bu takımda her türlü oynar, oynamalı da
    Yumlu bildiğimiz gibi, sezon sonu inş gider
    Bosingwa Konya'ya bile ilk bindirmesini 87. dk'da yapıyor. Defansta iyi tamam da hücum anlamında pek bi numarası yok
    Anlamadığım birşey daha var Onur degajları sürekli Olcan'a (sağ kanadımıza) atıyor, bunda ki mantık nedir anlamadım
    Akbaş fena degıldi.
    Hami ise son 2 mactaki kadroyla gozumden düşmüştür.

Yorum

• Akbasi i begendim ehh idare eder eldeki en iyi solbek diyelim ama hucum sifir adam zaten stoper ne bekliyoruzki...

Gokhan in oyunu surpriz degil 1461 in en temposuz adami TS da oynayamaz haliyle...

Malouda Henrike Janko bu afamlarin acilen kadro disi kalmasi sart , Emre ve Yusuf la baslanip rakip yoruldugunda Adrian hamlesi gelseydi belki alirdik maci ama garantisi yok

Yorum

• İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        colman sakatmiydi yoksa tercihmi edilmedi??
        Bildiğim kadarıyla bir sakatlığı yoktu hocam..

Yorum

• haminin bu kadro yanlışları nereye kadar gidecek bakalım...

Adrian duruken gökha'nı oyuna almak

malouda yı almak için oyundan neden okadar beklersin

emre neden geç oyuna alınır....

ve takımın nesi var sahada yürüyor..

haftaya elek olmaz isek iyidir

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Gökhanı ilk maçında yerden yere vuranlar yarın bu çocuk top oynamaya başladığında bakalım ne yazacaksınız ...

Yorum

• O kadar kötü takımız ki kimi koysak sırıtır herhalde. Mesela Ronaldo veya Messi bizde oynasa iş yapar mı? Sanmıyorum açıkçası.
              Trabzonspor nasıl düzelecek onu da çok merak ediyorum.
              Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak bahadır2561 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçı canlı izledim, şimdi geldim eve.
                Bu takımdan bi yol olmaz
                Maluoada'ya 60 dk, Henrique'ye 80 dk nasıl dayanılır arkadaş
                Hiçbir şey yapmadılar top ezmekten başka
                Bourceanu bi halta yaramaz, isabetsiz pasları bir hayli fazla, sürekli geriye ve yana oynuyor
                Gökhan pısırıktı, kim ne derse desin Zokora bu takımda her türlü oynar, oynamalı da
                Yumlu bildiğimiz gibi, sezon sonu inş gider
                Bosingwa Konya'ya bile ilk bindirmesini 87. dk'da yapıyor. Defansta iyi tamam da hücum anlamında pek bi numarası yok
                Anlamadığım birşey daha var Onur degajları sürekli Olcan'a (sağ kanadımıza) atıyor, bunda ki mantık nedir anlamadım
                Akbaş fena degıldi.
                Hami ise son 2 mactaki kadroyla gozumden düşmüştür.
                tümüne katılıyorum birşey ekleyeceğim...

Çoğu maçlarda tek başına direnen Onur 3-4 topu peş peşe nasıl taça atabiliyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Dakika 85 oldu anca oynamaya başladılar en çok koşan en iyi oynayan bence de Özerdi..
                  Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                  Komünar..

Yorum

• 90 + 2 olmuş biz topu ileri atamıyoruz, rakip ceza sahasında kimse yok, nasıl bir futbodur nasıl bir mantıktır .
                    .

Yorum

• arkadaşlar kızmayın gökhana dün 1461 maçını izledim gökhana baktım

iyi yetenekli ama hazır değil

bu çocuğun suçu değil

onu hazırlamak takımın görevi

Yorum

• bu yonetim yapilanma falan yapamaz
                        Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dakika 85 oldu anca oynamaya başladılar en çok koşan en iyi oynayan bence de Özerdi..
                          konya kondisyon olarak bittiği için oynamaya başladılar.. tabiki jalma-kabze nın atamadığı net pozisyondaki goller takımı moral olarakta düşürdü...

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu yonetim yapilanma falan yapamaz
                            Bu Yönetim'den yapilanma istemiyoruz zaten, defolup gitmesini istiyoruz sadece.

..
                            İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              tümüne katılıyorum birşey ekleyeceğim...

Çoğu maçlarda tek başına direnen Onur 3-4 topu peş peşe nasıl taça atabiliyor
                              Sag kanadımıza atma sevdasından dolayı peşpeşe taca gönderdi

Yorum

• Mra nın yanında bir limoncu tezgahıda hamiye açalım..
                                ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X