Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• mustafa akbaş çok iyi kadir bir daha gelmesin.

Gökhan 1461 e gitsin,

Maluda bir süre oynamasın

hoca adrian emre henrique yi oynatsın.

takım düzelir.
    Bizler gezginleriyiz sevda yolunun,
    zamanı gelince,elbet buluşuruz..

Yorum

• Trabzonspor'u yüz karası bir kadro. Bunları unutmayacağım. Reziller.

Son dakikada bile geriye oynuyorlar. Böylesi düşman başına.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Gökhan korkak oynadi, Akbas fena degildi.

..
        Gokhan boyle oynayacaksa , Aykut Akgun , Abulkadir Ozdemir'den farki kalmaz.

Yorum

• İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          lütfen ya hala nasıl zokora yazıyorsunuz bu takıma. 3 senedir kanımızı emdi. zokora oynayacagına 1000 defa gökhan oynasın
          Bakın yıllardır forumda sert eleştiriler yaparım.Bir sürü futbolcuyu çok sert şekilde eleştirdiğim için hatta bazen futbolcuyu geçtim taraftar savunduğu için hakaret etmişliğim vardır.Bundan dolayı şuana kadar çok banlandım

Örnek olarak vermek gerekirse;

Volkan Şen,Halil Altıntop,Adrian,Malouda,Henrique gibi.

Futbol bilgimin üst düzeyde olduğunu düşünerek şunu söylemek istiyorum.

Bir futbolcu ilk defa bir maça çıkabilir.Heyecanlanabilirde.

Ama bir futbolcunun eğer oyun görüşü var o hemen anlaşılır.Yoksa zaten hemen kendini belli eder.Bunun yetenekli olup olmamasıylada alakası yok.

Yani diyeceğim o ki gökhan 1461e geri dönebilir.Bunu zaten gelecekte göreceksiniz.Daha fazla yazmayacam.Eğer bu gökhan iyi oynarda beni yanıltırsa ki ben şuana kadar hiçbir futbolcuda yanılmadım işte ozaman ben bu foruma bidaha girmeyecem.

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            mustafa akbaş çok iyi kadir bir daha gelmesin.

Gökhan 1461 e gitsin,

takım düzelir.

Henrique ?

Trabzonspor !!!

Yorum

• Bu Henrıke 3 yıldır deneniyor...bır halt olmadıgı ortada...hala onu oynatmak tam bir hamallık işi...ona verılen sansın yarısı Emre ye verilmeli...

Yorum

• insan üzülüyor, hakikaten üzülüyor. yani yen işte alt tarafı konya yı yeneceksin 4. olacaksın.

bizim formamız bu ligde 4. olur hatta bjk yi salla direk sezona başlamadan bu takımın en düşük rütbesi 3. lüktür.

takımı bu kadar aşağılarda görmek, 4. lüğe, 5. liğe oynamak çok koyuyor bana, özellikle 2010-2011 den sonra... kaldıramıyorum bu durumu, bu kadar eziklik yeter artık iğrenç tatsız tuzsuz birşey olduk, eriyoruz beyler eğer sezon sonu kongrede vizyon sahibi, zengin ve büyük düşünen bir başkan ve yönetime kavuşamazsak ciddi ciddi TS efsanesi sorgulanmaya başlanacak. sadri şener gibi arkasında fırtınayla gelecek birisi lazım yoksa bir kelek başkanı daha kaldıracak ne maddi nede manevi gücümüz kalmadı artık, eriyoruz.
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Son dakikada şok oldum Konya çekilmiş artık son 10 saniye bizimkiler hala pas yapıyor 1 puan için.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ynt: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şimdi bu durumu şöyle açıklayabilirim.Hiçbir hedefi olmayan bu takımda zaten özere laf etmenin bir anlamı yok.

Ha ben şampiyonluğa oynayacak bir kadro yapacam diyorsan özerin o takımda işi yok.

Öyle bir iki hareketle iyi futbolcu olunmuyor.

Bu maçta kötü oynadı demiyorum.Zaten hedefi olmayan oyuncuları bukadar kötü olan bir takımda onada laf etmiyorum.

Sadece büyük takım oyuncusu değil diyorum okadar.
                    Şampiyonluğa oynayacak kadronuzu görmek isterim açıkçası.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak 61trabzonomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      mustafa akbaş çok iyi kadir bir daha gelmesin.

Gökhan 1461 e gitsin,

takım düzelir.
                      Adrian'ı oynasın diyen adamla futbol konuşmam

Yorum

• Kadro o kadar berbat ki maçın ikinci yarısı takım 1461 Trabzon oldu ...
                        .

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Gökhan korkak oynadi, Akbas fena degildi.

..
                          Elde var Yusuf yani.Fatih neden yedek değil o da ayrı mesele

Yorum

• Ben böyle yapılanmanın ta ................
                            Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• Mustafa akbas varken bu kadir nasil oynatilir hic anlamiyorum. Hicmi hocalik yok sizde yav. Gelelim gokhana' adam yurumeye bile useniyor arkadas. Nasil boyle bi adami oyuna alirsin. Adam kayirmami yapiyosunuz arkadas.
                              Maludaya 70dk nasil dayandin ben tv basinda cildirdim..
                              Gelelim zokoraya, adam tamamen saklanarak oynuyor, fener macinda oynar kirmizi gorur rahat eder.
                              Ozer kesinlikle ortada oynamali kanatta degil. Yusuf oynamali. Her nekadar colman kotu bile olsa colmanla baslanmali. Bu takimin %80 ni ginderilmeli... sinirden basim agriyor

Yorum

• aradaslar colman sakatmiydi?
                                Forvete: Tencere Hill
                                Sidober: Bud Spencer

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X