Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

Özeri serbest bırakınca ne kadar verimli olabiliyor onu gördük Malouda sahada kalacak diye Özer ' den yararlanamıyotuz yok böyle bişey ya

Trabzonspor !!!

Yorum

• İlk olarak Ufuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Olcan colman zokora alex Özer
      -----------emre------

Baya pas yapar bu takım, hazır olsa zokora yerine soneri yazardim. Fark felan da yemez Kadıköy'de kaybetmedik Trabzonda mi kaybetcez. He hami hoca allah allah deyip cihad edebilir ilerde henrique emre janko felan oynatir belli olmaz
      lütfen ya hala nasıl zokora yazıyorsunuz bu takıma. 3 senedir kanımızı emdi. zokora oynayacagına 1000 defa gökhan oynasın
      bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        özer'e laf söyleyeni Allah çarpar.perşembe akşamı juventus'a karşı tek mücadele eden oyken bugün ayakta duran tek oyuncu yine oydu...

Şimdi bu durumu şöyle açıklayabilirim.Hiçbir hedefi olmayan bu takımda zaten özere laf etmenin bir anlamı yok.

Ha ben şampiyonluğa oynayacak bir kadro yapacam diyorsan özerin o takımda işi yok.

Öyle bir iki hareketle iyi futbolcu olunmuyor.

Bu maçta kötü oynadı demiyorum.Zaten hedefi olmayan oyuncuları bukadar kötü olan bir takımda onada laf etmiyorum.

Sadece büyük takım oyuncusu değil diyorum okadar.

Yorum

• Evet Gökhanı ben de beğenmedim sakatlıktan çıktığndan olsa gerek çok ağır kaldı ama çocuğun ilk maçında bundan bir şey olmaz falan ne alaka..

Olcan karaktersizmiş niye topa koşmamışmış..Ofsayt olduğunu bilmiyorsan hiç sesini çıkarma sessizce izle maçları kuru gürültü yapma...

Haminin Malouda ile başlaması ve ona o kadar sabretmesi ne kadar yanlışsa değişiklikleri de o kadar doğruydu sadece Emreyi daha erken alabilirdi o da muhtemelen sakatlık vs olur diye bekledi..

Yorum

• Maçı izleyemedim.Gökhan-Akbaş nasıl oynadı renktaşlar?

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              abdulkadır ozdemır
              caner osmanpaşa
              gokhan alsan
              zeki yavru

sadece torpılle bu takıma gelen topcu bozuntuları..
              bu gibi futbolcular süper bir takımın arasına serpiştirilirse başarılı olur biz ise bunlardan diğer futbolcuların eksiklerini kapatmasını bekliyoruz
              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Maçı izleyemedim.Gökhan-Akbaş nasıl oynadı renktaşlar?
                Gökhan korkak oynadi, Akbas fena degildi.

..
                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak 52hakan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Maçı izleyemedim.Gökhan-Akbaş nasıl oynadı renktaşlar?

Akbaş bence çok iyiydi ama gökhan okadar ağır yavaş oynadı ki bütün topları ezdi zokora bile daha verimliydi .

Trabzonspor !!!

Yorum

• Ynt: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak seçuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    lütfen ya hala nasıl zokora yazıyorsunuz bu takıma. 3 senedir kanımızı emdi. zokora oynayacagına 1000 defa gökhan oynasın
                    Mecburiyetten yazıyoruz, bourceanu varken normal şartlarda yazmam ama soner yok, Gökhan fener maçını kaldıramaz, bide fener maçı ekstra motive olur. Yerine koyacak adam yok açıkçası. Belki ozeri ortaya çekip yusuf kanata konabilir ama yusufun performansi da belli olmuyo.
                    ( ゚д゚)

Yorum

• arkadaş herşeye rağmen ortasaha ve takım patronu colman olmalı onur demeyin kaleci olan kişi bişey yapamaz..

colman üzerine takım dizayn edilmeli gerekirse ek prim verilmeli colmana tabi para varsa

Yorum

• nerde vasat adam var, toplamışlar trabzonspora. yazık geçekten.iyi olanlar da yedekte.bir garip takım işte.

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Şimdi bu durumu şöyle açıklayabilirim.Hiçbir hedefi olmayan bu takımda zaten özere laf etmenin bir anlamı yok.

Ha ben şampiyonluğa oynayacak bir kadro yapacam diyorsan özerin o takımda işi yok.

Bu maçta kötü oynadı demiyorum.Zaten hedefi olmayan oyuncuları bukadar kötü olan bir takımda onada laf etmiyorum.

şampiyonluğa oynayacak bir kadro yapsana çok merak ettim kimleri koyarsın şu ligden.özer vasatın üstünde bir oyuncu.ligin en iyi yerlileri arasında olan olcan da vardı bugün sahada ama gözümüze hem futboluyla hem hırsıyla özer çarpıyor.bu benim için yeterli...
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Maç özeti TRT3
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Şu maçı kazansan (2 farklı) 4. sıraya yerleşeceksin. Böyle kötü bir sezonda 4. olmak büyük başarı olacak çünkü. Ama kazanamıyorsun..

Maçı izlemedim ve çok mutluyum. Verem olmadım en azından.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

ön yargının bu kadarı artık...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X