Zokora gökhan
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
5 yasindaki cocuk bile biliyor diye de aciklamasi vardi, hey gidi. Yazik vallahi...İlk olarak carolo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Trabzonspor forvet transfer edecek
Bordo-mavili takımın başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, transferde olmazsa olmazlarının forvet olduğunu söyledi.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
rakıp okadarda komamıs demekkı daha fazla kostugunda anadolu takıma karsı ıle fark yaratamıyosan ya taktıkte yada oyuncu teknıgınde ıs yok demektırİlk olarak nbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya bu maluodayı ben koşarken görmüyorum hiç ,adam yine 5300 m koşmuş. geri kalanlar resmen yürüyor sonucu çıkıyor,koşmayan mücadele etmeyen bir takımın göstergesi bu resmen
Yorum
-
hacı o zaten ayrı bir konu yani...İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen seneyi de biliyoruz, sabah akşam yatsalar da fark etmez. Hatta bundan daha beter oynarlar.
Sorun fiziksel olsaydı bu kadar karamsar olmazdım hiçbir zaman. Adamlar bitmiş ruhen.
Bu kadro bitik adam akıllı sol bek i yok orta sahası yok forveti yok...
Kalkmış güzel futbol bekliyorsunuz
Daha çok beklersiniz
Yorum
-
Malouda ve Henrique oyundalar?
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum