Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Olcan'ın sarı kart sınırında olması çok sakat..

Yorum

Juve macinda elensek bile iyi bir skor elde edersek bu maci kazanacagimizi düşünüyorum.

Onur
      Bosi mustafa aykut caner
      Zokora alex Coleman
      Yusuf maluda
      Emre( henrique )

Yorum

Malouda yetişiyor mu? Kim ne derse desin Malouda takımın yarısı, en azından ilerde top tutuyor.

Yorum

Her türlü yarar geçeriz.
          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

Evet arkdaslar biliosunuzki artik deplasmanda dahi kufur edildiginde seyircisi oynama cezasi gelior...lutfen maca gidecek arkdaslara uyarim lutfen şikecilerin macini seyircisiz oynamak istemiorsaniz kufur etme ettirme:-)
            ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

Perşembe günü Avrupa maçımız var bu maç neden pazartesi değil de pazar günü birde gündüz...
              Şenol Güneş: “...Ama unutulmasın ki, adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur”

Yorum

Bu maç için rotasyon şart. şikecilerle yapacağımız maçı da düşünürsek kesinlikle Hami Hoca'nın bazı futbolcuları dinlendirmesi gerekecek.

Yorum

hala tek forvet kadrolarınızı anlamıyorum yahu dün çift forvetde nasıl saldırdığımızı grdüm heyecanlandım resmen nezamanadn beri bu heyecanı yaşamamışdık..çift forvet tek seçenek..!
                  -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

her takıma 2 forvet olmaz kayseri becereksiz forvetleri vardı atamadılar yanlış bilmiyorsam gekas var onlarda janko henriqe emreden kaç gömlek kaliteli biri deplasmanda olduğumuz için 1 forvet olabilir

Yorum

İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Konyanın G.Birligi maçını izledim Konya kalesinde net 7-8 pozisyon verdi.Zokora, Bourceanu ile çift on libero maça baslarsak daha saglam maç cikaririz kanatindeyim.
                      aynı düşüncedeyim..önlerindede adrian veya özer..

İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Olcan'ın sarı kart sınırında olması çok sakat..
                      bence oynatılmaması lazım...Zaten juventus maçı dönüşü iyice yorgun olucak...1 maçtada oynamasın dinlensin 1 hafta adam akıllı fener maçında çok lazım bize...

Yorum

Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16:00 | STSL 23. Hafta

Avrupa'ya gitmek istiyorsan yeneceksin kardeşim ne yapıp edip yeneceksin
                        http://blog.radikal.com.tr/Blog/furkan-dundarin-kosesi

https://twitter.com/FurkanDundarFD

Yorum

İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Perşembe günü Avrupa maçımız var bu maç neden pazartesi değil de pazar günü birde gündüz...
                          Yönetim Yönetim degilki Pazartesine aldirtsin.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

o kadar da zor deplasman değil bence deplasman kabusuna bu maçla son veririz inşallah..
                            Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

ya tamam ya devam maçı kazanırsak sonraki haftada şikebahçeyi yenersek şampiyonlar ligi neden olmasın
                              https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Yönetim Yönetim degilki Pazartesine aldirtsin.

..
                                Çarşamba Milli maç var o yüzden Pazartesi maç oynanmasına izin verilmiyor. Gündüz olması da normal çünkü İstanbul takımlarının maçları istisnalar haricinde her zaman akşam oynanır...
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X