Olcan'ın sarı kart sınırında olması çok sakat..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Evet arkdaslar biliosunuzki artik deplasmanda dahi kufur edildiginde seyircisi oynama cezasi gelior...lutfen maca gidecek arkdaslara uyarim lutfen şikecilerin macini seyircisiz oynamak istemiorsaniz kufur etme ettirme:-)''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş
eski nick:Emres61
Yorum
-
aynı düşüncedeyim..önlerindede adrian veya özer..İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKonyanın G.Birligi maçını izledim Konya kalesinde net 7-8 pozisyon verdi.Zokora, Bourceanu ile çift on libero maça baslarsak daha saglam maç cikaririz kanatindeyim.
bence oynatılmaması lazım...Zaten juventus maçı dönüşü iyice yorgun olucak...1 maçtada oynamasın dinlensin 1 hafta adam akıllı fener maçında çok lazım bize...İlk olarak Kadir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOlcan'ın sarı kart sınırında olması çok sakat..
Yorum
-
Yönetim Yönetim degilki Pazartesine aldirtsin.İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerşembe günü Avrupa maçımız var bu maç neden pazartesi değil de pazar günü birde gündüz...
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Mustafa OK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePerşembe günü Avrupa maçımız var bu maç neden pazartesi değil de pazar günü birde gündüz...Çarşamba Milli maç var o yüzden Pazartesi maç oynanmasına izin verilmiyor. Gündüz olması da normal çünkü İstanbul takımlarının maçları istisnalar haricinde her zaman akşam oynanır...İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYönetim Yönetim degilki Pazartesine aldirtsin.
..Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum