Bu maçı alalım haydi
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Babel Malouda kadar gol ve asist yapamadıki?İlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu adam Chealsea de de boyledydi genelde yedekten girerdi sacma sapan sut pas tercihleri yapardi... Yaslaninca daha da cop oldu tabi..Ah su Babel i almayip bu adami alan yonetim...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
1 - gonya nın golü net ofsayt
2 - malouda hemen çıkarılmalı ve bir daha 11 e yazılmamalı en azından
3 - 30 ncu dakikada henrinin rakibin önce sağ eliyle belinden sonra sol eliyle omuzundan çekilmesi pozisyonuna FAUL CERMEYEN HAKEM ŞEREFSİZDİR
4 - yumlu-bosi-mustafa-aykut-barca biraz da zoko hariç hepsi ölüUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
Babel demeyin yüreğim sızlıyorİlk olarak nihat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa bu adam Chealsea de de boyledydi genelde yedekten girerdi sacma sapan sut pas tercihleri yapardi... Yaslaninca daha da cop oldu tabi..Ah su Babel i almayip bu adami alan yonetim...
Başıboş sokak itleri toplanıyor...
Yorum
-
Yok reis futbolcu icin cocugumu kesmem ama iş yapar bu rezalet kadroda...İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 maclik düsüsten sonra bundan futbolcu olursa cocugumu keserim diyecegine her iddiasina girerim senle.S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
zemin iyi ki kötü, o kadar diyeyim sana.İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaha zemini de kötü bu zeminlerde futbol oynuyoruz sonra ligin "marka değeri" ...
futbol oynamaya çalışan biz değiliz çünkü, işimize geliyor.
ne duruma geldik arkadaş..
Yorum
-
Takimda hic bir tane standart ustu oynayan futbolcu yok..( onuru zatn yakima kaymadigim icin,onu saymiyorum)Mac mac vasat iynayabilen futbolcu var..
Takİmin komple degismesi lazim.. Ama bu mumkun olmadigi icin, acil kosan mucadele eden bi takimin temellerini atmak icin 5-6 direkt futbolcu alinmali..
Bu sekilde3-4 senede belki kendimize geliriz..
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum