Skandal bir takım var sahada.Abartmıyorum Özer ve Bourceanu harici bütün oyuncular bütün topları rakibe verdi.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
içim kan ağlıyor 2 yıldır
sıradan takım olduk
arkadaşlar,
koşam yok
mücadele den yok
yardımlaşma yok
pas yok
pres yok
arkadaşlık yok
yok yok yok
bizim takımda onur dışında hiç bir şey yok
olcan deniyor
ben olcanı şahsen tutan biri değilim
iyi şut çekebilir
iyi frikik atabilir
olcan benim gözümde
bencil
çalımcı
bir oyuncu
2 yıldır diyorum
devrim şart
onur hariç
tüm oyuncuları
takımdan uzaklaştıracaksın
hami hoca
bizimle oynama
yok hücüm oynuyacakmışızda
yok dik oynuyacakmışızda
hami hoca
bizlere hikaye annatma
sanki bizim takım antreman yapmıyormuş gibi değilmi arkadaşlar
maçtan maça takım bir araya geliyormuş gibi
hami hoca çıkae maluda denen adamı
al Adriana
arkadaşlar bitmişiz biz gerçektenya
ciddi anlamda sıradan bir takım olduk
sayın başkan sizin sayenizde
Yorum
-
Uefa hersene yilin futbolcusuna ödül verirler acaba ayni ödülü neden manajerlere vermesler 1 kurusluk oyuncugu milyon almak bence büyük basari
benim adayim henriquenin manajeri olmaliYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
hamdi arslan henriqenin durumunu özetledi,aslında trbzonda santrafor pozisyonunda oynayan oyuncunun durumu demek daha doğru olur.
forveti destekleyecek olan orta saha oyuncularının ne yaptıkları belli olmadığı için henriqeden bir şey beklememk lazım . allah kolaylık versin diyo resmen forvetine bu takımın///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Aynen öyle.İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuventus maçını bizimle beraber izlediler, yorulmuş olamazlar.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
2 maclik düsüsten sonra bundan futbolcu olursa cocugumu keserim diyecegine her iddiasina girerim senle.İlk olarak Enes Başkaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Akbaş o formayı verme daha çok lyisin maşallah...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
abicim anlatamıyorum galiba iyi oynadılar demiyorum zaten ama 10 günde 4. maçları bu olur bu kadar...İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleJuventus maçını bizimle beraber izlediler, yorulmuş olamazlar.
Yorum
-
benim de akılma şu fotoğraf geliyor...İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adamın fotosunu görünce bi gülmek geliyor bana.
https://twitter.com/Yumlu22/status/4...947969/photo/1
Yorum
-
Mactan önce Zeki'yi yazmistim ama Mustafa dogru secim olmus bence. Hami'yi tebrik etmek lazim. Yanlislari ise yine mactan önce yazdik aslinda, hazir olmayan Malouda, mücadeleden yoksun Henrique. Adrian'i kenara cekti dogru bir hamle.
Yanliz Özer'i yanlis yerde oynatiyor, Özer oynayacaksa Forvet arkasi oynamali. Özer ile Malouda yer degismeli.
Ikinci yariya iki degisiklik ile baslamak lazim bence.
Malouda'nin yerine Yusuf, Henrique'nin yerine Emre girmeli. Olcan ile Zokora da kendilerine bir ceki düzen vermeli.
..İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence en ideal ilk on bir.
Malouda, Henrique ve Adrian'in maci degil bu mac. Gökhan olmazsa Zokora girebilir yerine.

..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum