Adrian sarhos haliyle su takimda oynar. Özer nedir ya?? Trabzon dogumlu oyuncular hep torpilli sanirim!!! MUSTAFA AKBAS kim yahu? Cek oraya yusuf erdoganI ve keyfine bak..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Ulan telefona cocuklugumun oyunu Pokemon Yellowu indirdim, bu maca bakmak yerine onla oynasam daha karli valla...Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Hami ve hucum futbolunu izledik ilk yari..eee peki mra niye gitti madem boyle oynamaya devam etcektik..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
İkinci yarı
Yusuf, Emre ve Gökhan alsan girmeli dk lar önemli değil.
Adrian'ı felan 1 saniye izlemeye tahammülüm yok. Onun o top kaybedip artis artis arkasından bakışlarına çıldırıyorum.
Devre arası Malouda Emre değişikliği yada Malouda Yusuf değişikliği olmalı.Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
Yorum
-
malouda iyi oynamıyor ama şu adamı allah rızası için forvet arkasında oynatmayın artık...
olcan çıkıp emre girmeli 4-3-3 e geçmeliyiz...
Özer bugün iyi elinden geleni yapıyor ama kanatta oynayamz bence forvet arkası oynamalı...
Bu arada bu takımın daha 2 gün önce juve ile maç yaptığını unutmayın...Bu maçı ben bu yüzden mazur görüyorum...
Ama olcan emre değişikliği ve 4-3-3 ile maçı alıcağımızı düşünüyorum...
Yorum
-
Rezillik ya,böyle takım olmaz olsun,bukadar ruhsuz vurdumduymaz oynanmaz,1 aydır ayağına top değmeyen adam iyileşir iyileşmez iki maçtada direk 11 de hayalet gibi dolanıyor ama ses çıkaran yok,ama Colman sahtekar oluyor hemen ve kesiliyor garibim Emre her maç gol atamazsa anında bir sonraki maç kadroda çok seveyim böyle adaleti,adalet böyle ,kapasite ortada yönetim teknik ekip avare bu takım bukadar malesef,ne ettiler güzelim takımımıza ya,soğuttular bizi.KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum