Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Adrian sarhos haliyle su takimda oynar. Özer nedir ya?? Trabzon dogumlu oyuncular hep torpilli sanirim!!! MUSTAFA AKBAS kim yahu? Cek oraya yusuf erdoganI ve keyfine bak..

Yorum

• Henriqe hamiye büyü yapmış. Emre varken onun oynamasinin başka bir nedenini bulamıyorum.

Yorum

• kaleye sut cektik mi hic
        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• ilk yarı sonunda oyundan çıkması gerekenler:

henrique
          malouda
          zokora
          olcan
          ozer
          aykut

Yorum

• Ulan telefona cocuklugumun oyunu Pokemon Yellowu indirdim, bu maca bakmak yerine onla oynasam daha karli valla...
            Milli Takımım TRABZONSPOR
            Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
            Helalin adı kaldı, onu gören yok.
            Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Olcan ve maluda nın bir tek olumlu hareketi yok henriqe futbol oynamayı unutmuş
              Üçünü de takımda görmek istemiyorum şişirdiğiniz olcan her topu öldürdü

Yorum

• Emre Yusuf 2.yari baslarken oyunda olmali Adrian denen cakal da son yarim saat ...

Yorum

• neyseki gol yemeduk,Hami hocaysab 2.yarı değişiklikle başlarsın,
                  @zafercalikoglu
                  @trabzonspor

Yorum

• Hami ve hucum futbolunu izledik ilk yari..eee peki mra niye gitti madem boyle oynamaya devam etcektik..
                    1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
                    2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
                    3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.

Yorum

• Hami cesaretliyse , Henrique-Emre Malouda-Yusuf degisikligi yapar. Ama olmaz tabi Malouda bey 90 dk oynamali.

Yorum

• İkinci yarı
                        Yusuf, Emre ve Gökhan alsan girmeli dk lar önemli değil.

Adrian'ı felan 1 saniye izlemeye tahammülüm yok. Onun o top kaybedip artis artis arkasından bakışlarına çıldırıyorum.

Devre arası Malouda Emre değişikliği yada Malouda Yusuf değişikliği olmalı.
                        Ey Türk Gençliği!
                        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Yediğimiz ofsayt golüne bir bakın bakalım.

Mustafa yine kendi yerini boşaltıyor

Yorum

• malouda iyi oynamıyor ama şu adamı allah rızası için forvet arkasında oynatmayın artık...

olcan çıkıp emre girmeli 4-3-3 e geçmeliyiz...

Özer bugün iyi elinden geleni yapıyor ama kanatta oynayamz bence forvet arkası oynamalı...

Bu arada bu takımın daha 2 gün önce juve ile maç yaptığını unutmayın...Bu maçı ben bu yüzden mazur görüyorum...

Ama olcan emre değişikliği ve 4-3-3 ile maçı alıcağımızı düşünüyorum...

Yorum

• bizim takımımızda atak organizasyonu yok bunu çalışmaları lazım atak sırasında hangi oyuncu hangi alana kaçacak hangi oyuncu hangi adama topu taşıyacak bunların hiçbirisi yok bizde. Kollektifliğin Ksi yok. Rezillik yahu.

Yorum

• Rezillik ya,böyle takım olmaz olsun,bukadar ruhsuz vurdumduymaz oynanmaz,1 aydır ayağına top değmeyen adam iyileşir iyileşmez iki maçtada direk 11 de hayalet gibi dolanıyor ama ses çıkaran yok,ama Colman sahtekar oluyor hemen ve kesiliyor garibim Emre her maç gol atamazsa anında bir sonraki maç kadroda çok seveyim böyle adaleti,adalet böyle ,kapasite ortada yönetim teknik ekip avare bu takım bukadar malesef,ne ettiler güzelim takımımıza ya,soğuttular bizi.
                                KADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
                                Necip Fazıl Kısakürek

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X