Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk yarı konya öne geçebilir ve ilk yarı öyle biterse uğraş dur baulo henriqueylan gol atmağa

Yorum

• hami'yi geldiğinden beri eleştiriyorum ama bugün çıkabileceği en doğru 11'i çıkarmış...malouda an itibariyle solda oynayacak en doğru adam malesef.yusuf'un kafayı kuma gömüp depar atmalarına dayanamıyorum artık...
      İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
      -------------
      Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• konya ilk yarıları en iyi oynayan takımlardan biri.ikinci yarıda özellikle 60-75 dakikaları arasında oyundan düşüyorlar.
        İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
        -------------
        Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Bu arada kayserispor düştü gibi

ve oradan en az 4-5 tane yetenekli alınacak oyuncu var

Yorum

• Mouluda geldiğinden beri katkı sağlamadı nie 11 lere alınıyor anlamıyorum

Yorum

• İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hami'yi geldiğinden beri eleştiriyorum ama bugün çıkabileceği en doğru 11'i çıkarmış...malouda an itibariyle solda oynayacak en doğru adam malesef.yusuf'un kafayı kuma gömüp depar atmalarına dayanamıyorum artık...
              Yusuf en azindan daha mücadeleci, defansa yardima geliyor. Bos alanda cok etkili bir isim. Malouda bos alani bile degerlendiremeyecek yetersizlikte suan.

..
              İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• 2 tane cirak hocamiz var teki büyük basarila 1461 düsürmek yolunda iyi adimlarla ilerliyor.
                Bakalim Trabzonspordaki cirak ayni basariyi gösterecekmi. Türkiyede yapanci ol istersen oynama ragbet görürsün herseye ragmen 3 puan aliriz. Onur bu macin kahramani olur yine
                Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• .......................zokora

............alex...................malouda

olcan.............................................ozer

ŞAKA MAKA YENERSEK 4. MÜ OLUYOZ

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu arada kayserispor düştü gibi

En başta Okay Yokuşlu...

Yorum

Evet cok iyi gelecek vaad eden isimler var. Ayrica Bobo gibi Forvetleri var, Henri'den cok daha iyi bir isim. Onun disinda Sefa ile Okay iyi isimler.

..
                      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Adı Emrique olsa onbirden bi allahın kulu kesemezdi onu. Adam 7 gol attı hala kesik yiyor.

Yorum

• Sivas yenildi averajlari 4 bizim ki 3 2 farkla yensek 4.yuz ama gelde bu ruhsuzlara anlat allahtan gekas yok
                          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• emrenin kesilmesine bişey demiyorum ama maluodanın oynaması hep soru işareti bende. dokunulmazlığı var resmen
                            ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Bu macta mücadeleci bir ilk on bir gerekiyordu. Ama Hami iki tane mücadele etmekten yoksun isim saha sürüyor: Malouda ve Henrique

Allah'tan Adrian ve Colman yok. Bunada sükür.

..

Yorum

Okay ve Ömer yerli hem genç hem de yetenekli , başka futbolcu almam Kayseri'den ben olsam
                                .

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X