2 senedir beklediğimiz çıkışın başlangıçı olur umarım bu maç.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Bencede Yusuf sol bek oynamali , yanlis hatirlamiyorsam 1461'de bir kac kez oynamisligi vardi . En azindan Aykut'dan daha kotu olamaz o mevkide.İlk olarak haciosmanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur
Bosingwa Mustafa Aykut Yusuf
Zokora Bourceanu
Olcan Adrian Malouda
Henrique
Yorum
-
aykutun solbek, olcanın solbek dışında, maloudanın ortasahanın gerisinin ilerisinde, henriquenin sahada oynadığı maçları kazanmamız gerçekten çok güç. bugün de bahsettiklerimden en az biri olacaktır, mucize olmazsa puan kaybı yaşarız diye düşünüyorum. halbuki;
onur
bosingwa yumlu aykut m.akbaş
bourcenau zokora
Adrian özer Yusuf
emre
11yle rahat bir galibiyet alabileceğimizi düşünüyorum ama olcan ve Henrique başımıza bela oldular ya. kimlerden kurtulduk ama hep birileri bu takıma bela oluyor.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Bence en ideal ilk on bir.
Malouda, Henrique ve Adrian'in maci degil bu mac. Gökhan olmazsa Zokora girebilir yerine.

..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Malouda henüz hazir degil, Juve macinda bunu cok net gördük diye düsünüyorum.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bu kez fırsatı kaçırma trabzon'um.İlk olarak efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleustumuzdeki takimlarin puan kaybetmesiyle bu mac daha degerli hale geldi. Maci alirsak birden 5. Siraya yukseliyoruz.
Ama bir taraftanda boyle firsatlari bir turlu lehimize ceviremiyoruz, umarim bizleri yaniltip cikisa cikariz bundan sonra.
Seni ilk 4 sırada görememek bizi çok üzüyor.2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
82 HELAL PUANLA
TRABZONSPOR
Yorum
-
Henrique dışında tahmin ettiğim 11'le çıkıyor hoca. Malouda'yı yedek bırakmaya mra gibi Hami'de cesaret edemedi...İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Böyle bir 11 bekliyorum.. Malouda'yı yedek bırakmayı MRA göze alamadı, Hami'nin de alabileceği sanmıyorum. O yüzden yine ilk 11'de olacaktır.
Yorum
-
Takımımız sahada; Onur, Bosingwa, Aykut, Mustafa Yumlu, Mustafa Akbaş, Zokora, Bourceanu, Özer, Malouda, Olcan ve Henrique onbiriyle mücadele edecek.
Malouda "reyis"! takımı her zamanki gibi sırtlayacak. maluda maluda ay lav yu maluda● Koyu Bordo - Açık Mavi ●
O zaman onunda MRA gibi orada isi yok. Insallah ben yanilirim ve Malouda iyi oynar.İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique dışında tahmin ettiğim 11'le çıkıyor hoca. Malouda'yı yedek bırakmaya mra gibi Hami'de cesaret edemedi...
Henrique secimi de yanlis, Emre en azindan pres yapiyor.
..En son Ilelioglu tarafından düzenlendi; 02.03.2014, 14:54.İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum