Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Torku Konyaspor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 23. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 24.hafta fener 0 Puan
    25.hafta sivas 0 Puan
    26.hafta kasımpaşa 1 Puan
    27.hafta elazığı 0 Puan
    28.hafta gençlerbirliği 3 Puan
    29.hafta eskişehir 0 Puan
    30.hafta kayseri erciyes 1 Puan
    31.hafta:gaziantep 3 Puan
    32 hafta bursaspor 1 Puan
    33.hafte galatasaray 0 Puan
    34:hafta antalya 0 Puan

En az 9 puan aliriz kalan maclardan en fazla 15 puan.

Yorum

• Raporlanan mesajlarin neredeyse hicbiri silinmedi, hepside agir küfür ve hakaret iceriyor.

..
      İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        maçtan önce yazmıştım, yanılmadım. futboldan biraz anlayan adam bile bunu anlar. hami yazıklar olsun sana, demek ki topa vurmaktan başka bir şey öğrenememişsin yıllarca üst seviye maçlarda üst seviye oynarken.
        o değilde bu adamlar bizim efsanelerimiz. bu camia geçmişinide küstürüyor kendine. böyle bişey olamaz vallahi bişey demeye utanıyorum hamiye sırf geçmişine saygımdan. juve maçında ve bu maçta ciddi hataları var.saymakla bitmez

Yorum

• arkadaşlar size soruyorum ligin taa başına dön

iho hangi topçuya para verdi de aldı

malouda bosigwa beleş

arada alınanlara üç beş kuruş

para vermeden gelen topçudan o kadar fayda gelir belli

hami hoca olacaksa radikal kararlar alacak

bu çöplükten 11 çıkaracak

sadri şener lafına gelelim zokora janko için dünya çapında topçu aldık oynatamıyorsa sorun bende değil ya

şu anki durumda aynı gibi

durum aynı

hami hoca diyecek bu malouda benim kadroma giremez zokorada

başarı gelir mi gelmez ama en azında takımda bir birlik beraberlik ruh olacak

malouda oyundan alınınca külübeye gidemeyecek

Yorum

• araya kaynamasın.. mustafa yumlu.. gözlerinden opuyorum.. senı bu taraftar begenmesede sen bu oyununa devam et yeter
            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak Cyzio tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Teknik direktörümüz Cemil Canalioğlu konuşuyor.

.
              Hahahaha Trabzonspor sıradan bir takım olmuş haberimiz yok.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Yorum

• Ynt: Torku Konyaspor - Trabzonspor | 02.03.2014 - 16.00 | STSL 23. Hafta

İlk olarak gökhants1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İstediğin kadar varyasyon yap fener yinede bu takıma en az 3 tane atacak.Buna eminim.

3 pas yapamayan takım fener maçında yine devamlı pas hatası yapacak.Sonrada başlıcaz yine ona buna küfretmeye.Fener maçından sonra yine üzüntüden başka bişey olmayacak.
                Olcan colman zokora alex Özer
                -----------emre------

Baya pas yapar bu takım, hazır olsa zokora yerine soneri yazardim. Fark felan da yemez Kadıköy'de kaybetmedik Trabzonda mi kaybetcez. He hami hoca allah allah deyip cihad edebilir ilerde henrique emre janko felan oynatir belli olmaz
                ( ゚д゚)

Yorum

• İlk olarak TS-AKCAABAT-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  onlarla baslasaydi hami, mac sonu henri ve malouda niye oynamadi soracaktik. ben dahil. kötüyüz arkadas kötüyüz iste. bu oyuncularla ancak bukadar.
                  Sanmam, Emre Henri'den daha olumlu top kullaniyor, son 10 dk. kaleyide yokladi. Yusuf Malouda'dan daha diri defansa yardima bile geliyor, birkac kez iyi getirdi sol taraftan.

..
                  İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Raporlanan mesajlarin neredeyse hicbiri silinmedi, hepside agir küfür ve hakaret iceriyor.

..
                    Aynen
                    Milli Takımım TRABZONSPOR
                    Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                    Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                    Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bu forumda hala henrique surda oynamali,oranin adami degil burda oynamali,yok burda oynamali diyen Adamlar var.
                      Inanilir gibi degil.
                      Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• biz hala klavye basında oturmaya devam edersek cook sular akar bu köptünün altından
                        You Will Never Walk Alone
                        Liverpool F.C

Yorum

• ben olsam fenerbahçe maçına tamamen genç oyuncularla başlarım 25 ve aşağı yaş olacak... belki onur gurur namus meselesi yaparlar

Yorum

• abdulkadır ozdemır
                            caner osmanpaşa
                            gokhan alsan
                            zeki yavru

sadece torpılle bu takıma gelen topcu bozuntuları..
                            ...6 Aralık 2015...

Takvim yapraklarında "Trabzonspor'un Hacıosmanoğlu İşgalinden Kurtuluş Günü" olarak not edilecek kadar önemli ve müjde dolu bir gündür.

Yorum

• Düşün artık bu takımın yakasından. Yönetim yeter artık kardeşim bu nasıl bir rezilliktir.
                              Yok mu arkadaş babayiğit birisi şu futbolcuları gönderecek.
                              Takmıyorlar Trabzonsporu ya sallayan yok takımı. Sikine takmışlar takımı. Takım yenmiş yenilmiş umurlarında değil.
                              Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• İlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu forumda hala henrique surda oynamali,oranin adami degil burda oynamali,yok burda oynamali diyen Adamlar var.
                                Inanilir gibi degil.
                                Aynen maalesef, 80 dk. hicbir olumlu hareketi yoktu adamin.

..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X