Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 1:2 den sonra kapattim.Asil komik olani sezon öncesi bu durumlara düsecegimizi biliyordum ama hadi elden birsey gelmiyor sabret salvolar yapma dedim.Bazi kriterler koydum.Ligte ve kupada son derece basarisiz,Avrupada beklentilerden üzeri sans faktörü ile transferde rezile yakin.teknik taktik yerlere.yönetim 10 üzeri -10.

Akhisar kazandi tebrik ederim rezilige devam.Juve maci berbere biterse gene iho mra cikar ortaya.

millet kück hesaplari birakmali.henrique su kadar verdik satilir mi olmaz.bu saate kadar primler ve basarisizliklar ile ödedimiz maas ve bonservisi nerdeyse 2 kata cikartik.aynisi digerleri cin gecerli.
    En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 08:13.
    çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Günümüzün haftamızın içine ettiler. Yönetiminden malzemecisine kadar hepsine yazıklar olsun.

Yorum

• Bielsa şuan boşta ama onu Trabzonspor'a getirecek vizyon ve kalite bizim yönetimde yok.

Getirebilecekleri adamları düşündükçe içim ürperiyor zaten .
        .

Yorum

• mra a da hiçbir etkisi yok takım üzerinde,devre arasında ne konuşuyor ne yapıyor bilmiyorum herhalde birbirlerini alkışlayarak terapi yapıyorlar.
          aykuttan sol bek yapma arzusu devam ediyor henrique yi kaybetmemek için oynatıyorsun sürekli ama unutma sen gelene kadar henrique diye birisinin varlığını zaten unutma noktasına gelmiştik adam pozisyondan sonra kafa olarak bitti zaten.kırılma anı henrique nin pozisyonu ama mra nın hamle yaparak maç kazandığını hatırlamıyorum bende şimdiye kadar hep savundum devam etsin dedim ama dün akşama kadar fakat şu var iho mra dan daha iyisini bulabilecek kapasitede birisi değil bariz ortada.

Yorum

• Hadi seni bekliyoruz mra...
            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• bu kadar fantaziye rotasyon mu diyolar anlamıyorum

basladığı kadro fiyasko da onu geçtim şu maçta henriqe 90 dk sahada kaldı özer i maçtan aldı...yaa bide şey var janko yu ne zaman oynatsa kanada henrigeyi koyuyo ki adama orta yapılmasın..ya nasıl bi matematik bu çözdüysem arap oliyim

Yorum

• Forvette Emre Janko ikiis daha iyi olurdu.Sol bek aykut olmamali.Sezon öncesi aykutu ilk stoper yazmistim arkada giray mustafa simdi mustafa ilk sirada.öyle müthis performansi icin degil türkiyede yerli stoper kalitesi yerlerde ve mustafa bunun biraz üstünde aykut bunun altinda diye.

ha tolunay tazminat alacaksa iho bunu kendi cebinden versin.öyle rezilik yapip sonra paron ben biraktim bende sonra gelen yapsin olmaz.ligte tolunay ve sota antrönör adaylarimdi.osman özköylü tsl gelse ne yapabilir ona bakarak o da aday listesine gire bilir.yabanci antrönör de bir osion ama dik kafali isini bilen biri.magath schaaf vari degil.
                En son Ertan1982 tarafından düzenlendi; 10.02.2014, 08:41.
                çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Çare Bielsa gerisi kukla...
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• haftalardır top oynayamayan rakıbın hata yapmasını bekleyen taktıgı olmayan duzenı olmayan bır takımsın kendı sahanda akhısardan 4 yemıssın ben olsam gıderdım 1 dk bıle durmazdım bu yuzsuzluk nedır anlamıs deılım bırakın yakamızı gercek Trabzonspor lu iseniz hemen bırakın artık verdıgınız zarar bızı utandırmanın bıle ötesine sürüklüyor

Yorum

• İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Çare Bielsa gerisi kukla...
                      Katılmamak elde değil.
                      İyi bir hoca ve yönetim şartoğlu şart. Hiç değilse gelecek senenin planları yaılır.
                      Zokora, Bamba, Henrique, Adrian, Janko hatta Malouda ve Colman hepsi gönderilmeli. Bu kadar ruhsuz bir oyuncu grubu ve işbilmez bir teknik direktör ile olacağı buydu zaten. Akhisar tarifesi 3 ve 4.. Ben Hoca olsam maçı yorumlamak için çıkmaya utanırım.
                      Boss--Aykut--Yumlu--Kadir
                      Özer--Colman--Alex--Olcan
                      -----------Emre-----------
                      ----------Janko----------- ile sezon sonunda kadar devam etmeye çalışır. Sonra da iyi gurbetçiler ile harika yabancılarla takımın çehresini değiştirirdim.
                      Takıma 2 santrafor solbek, stoper, 2 ortasaha bir kanat ve iyi bir yönetim ve teknik ekip şart. Hadi MRA ve IHO bir cesaret, yeniden yapılanmamıza sizler de katkıda bulunun..
                      İyi olmak kolaydır, zor olan adil olmaktır. En mükemmel adalet ise Vicdandır. // Victor Hugo

Yorum

• Maçın 9. dakikasında bu maç izlenmez diyerek, halı saha maçına gittim. Ne kadar doğru bir karar vermişim. Ekran karşında kanser olmak vardı.

Yorum

• Son dakikada gol atmışız. Ben de diyorum hala zamana yayma cesaretini nerden alıyorlar? Gol attık ya ordan yağ çıkarmaya çalışıyorlar, morallenmişlerdir bir şey olmaz
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Aslına bakarsak kötü oynamadık, fakat bazı oyuncular yetersiz ve takımı sabote ederken bazıları da kötü yerde oynatılıyor. Bourceanu olur gibi geldi bana, özeri çok beğendim. Olcan ve henrique bu takımda oynamaz, bu çok net. Jankodan bazı maçlarda faydalanılabilir. Tek bırakmamak kaydıyla. Zokoranın stoperde ne işi var? Aykut solbek? Ne gerek var böyle salak saçma hareketlere! Bosingwa da kötü, maloudayla beraber gitmeli.

Onur
                            Bosingwa yumlu aykut kadir
                            Bourceanau zokora
                            Malouda özer yusuf
                            Emre

Bu 11in dışına zokora-colman-soner ve malouda-janko-adrian ve gelince aykut-bamba ve nadiren yusuf-olcan değişikliklerini yaparak ancak oynayabilirsin. Aksi takdirde daha çok puan kaybederiz daha da acısı juventus bizi unutamayacağımız bir şekilde yenebilir.

Hoca ve başkan en kısa sürede mümkünse şuan gitmeli. Albayraktan bile kötü bir yönetim bu. Tamamen sadri şenerin ekmeğini yiyor. Onun kupasının peşinde prim yapıyor. Ş.liginden aldığımız puanların sayesinde seribaşı olduk, sayesinde bu sene zayıf takımları geçerek biyere geldik. Unutmayın, s.şenerle her sene bişekilde avrupaydık, ve puan alıp ortalamamızı artırp ilerliyorduk. Ama bu sene kupada yokuz, ligde perişan haldeyiz ki, feneri çıkarmamıza rağmen avrupa kupasına gidemiyoruz. Sadri başkanın yaptığı transfer hatalarından daha büyüklerini aykuta 3 milyon euro, malouda bosingwaya servet vererek yaptık. 2 yıldır oynamayan adamlara bile hak ettiğinden fazla paralar vererek elde edebiliyoruz. Serkan, alanzinho ve volkanın gidişi tek olumlu hareketlerdi. Seneye büyük ihtimal avtupada yokuz ve birdaha zor seribaşı oluruz. Yazık değil mi verilen emeklere? Kimsiniz siz koca Trabzonu bu hale getirdiniz, utanmadan sadri şenere yüklenerek prim yapıyorsunuz? Aslında bugünleri hak ettik, Türkiyenin çoğunluğu kafası basmayan, işbilmez kişilerden oluştuğu gibi Tranzonda bu oran daha da fazla. Hak ettik bunları! Şunu da söyleyeyim, bunlar iyi günlerimiz, Allah yardımcımız olsun.
                            OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Şimdi herkesin dilinde bi juventustur aldı başını gidiyor .Arkadaşlar merak etmeyin Juve ye karşı başa baş bir mücadele edecek bu takım bundan eminim.Lakin ligde hocanın mevki seçimlerinden ötürü zorluklar yaşıyor oyun tarzını hala oturtamamış olmasından dolayıda sıkıntı çekiyoruz.Bu hocayla bu iş yürümez olmayacak zamanda olmayacak işler yapıp neye hizmet ettiğini kendi biliyorsa bize açıklasın.hani diyorumki acaba oda ihoya kızdıda takımı sabotemi ediyor )
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• Kulübe, takıma bütün arızaları topladıktan sonra arıza çıkmamasını ummak hayal. Tüm kulübün elden geçmesi lazım
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X