Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yönetimi halk indirir!
    İlk olarak Alika87 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Derin Trabzon, Paralel Devlet, Cemaat...bunlar benim icin kendi yetersizlikleri örtmek icin kullanilan bahaneler.
    Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
    Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
    Sebahattin Çakıroğlu

Yorum

• mra da az haysiyet gurur denen bisi varsa bugun sahadakı futbolcuların %80 bidaha sahaya sürmez. bu karaktersizleri bir daha sahada gormeye dayanamam. paf takımmı cıkarıyo ne bk yıyosa yesın bundan daha kotusu olmaz heralde.

Yorum

• İlk olarak subseven tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yönetimi halk indirir!
        yönetimi protesto edemeyen halk'mi?
        https://twitter.com/Alika87

Yorum

• toplantıdan bir duyum alan var mı

bizim başkanın mallıkları yüzünden mra başı yandı

kadro kurmakta sıkıntı yaşıyor baskı görüyor ama

göz önünde onu görüyoruz mra saldırıyoruz asıl suç bir forvet bulamayan yönetimde değil mi

Yorum

• Her mac kotu oynayan Henrique ilk onbirde, bir mac kotu oynayan Emre yine kulubede. Tuhaf degil mi? Akhisar bile bize 4 cakarsa, juventus bizi 10lar..

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              * Akhisar yensede yenilsede bir futbol kimliği koyar ortaya.

* MRA Efendinin maç sonu konuşması hazır çünkü sabit şekilde hep iyi konuşma yapıyor işin enteresan tarafı Hayal satmıyor en azından diyen kafanın en çok bu yönü hoşuna gidiyor

* Ayrıca yukarda DEEP BLUE abinin yazına sonuna kadar katılıyorum orda rakibe saygısızlık yok güçlü bir camiayken ne hallere düşüldüğünün anlatımı var tabi anlamak isteyene !

* Ayrıca Akhisar 3 atar diyorum , çünkü bu MRA' kesinlikle bilerek takımı sabote ediyor. Yemesekte futbol olarak eziliriz
              13:41'de yazdığım mesaj, ey gidi
              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• haftaya şöyle oynayalım bence

mra gerek yok
                ..................................onur...........................................

bosigwa..............mustafa..............zokora(aykut)............kadir

...........................burcu.................colman...........................

özer(yusuf)..................................................................olcan

......................................adrian(janko)..............................

......................................tabiki emre..................................

Yorum

• zokora
                  adrian
                  henrique
                  janko

bu 4 yabancı ile oynarsan mağlubiyet, kaçınılmaz

zokora
                  adrian
                  henrique
                  janko
                  bamba

bunların kulüpten derhal gönderilmesi lazım (şenol güneş, tolunay)

2 hoca yedi bu kadro
                  @tsmustafakemal
                  "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• sorununu hocada arayanlar bilmeli ki

mr akçay değil problem, bu kadro şenol güneş ve tolunay'ı yedi
                    @tsmustafakemal
                    "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

• Habu ander sevdaluk yedu biturdu beni ahada söylirum habu Trabzon eldurecek beni...
                      2010-2011-ŞAMPİYONU TRABZONSPOR-

Yorum

• janko'yu ilk defa bişeyler yapmaya çalıştığını gördüğüm maçta çıkararak hem takımı hem janko'yu bitirdi. janko'nun en çok zoruna giden kendi çıkarken malum kişinin hal sahada olması olmuştur. bir de o kişi 90 dakika kaldıya içerde...
                        Vurdu, gol olduuuu...

Yorum

• İlk olarak sasort tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          haftaya şöyle oynayalım bence

mra gerek yok
                          ..................................onur...........................................

bosigwa..............mustafa..............zokora(aykut)............kadir

...........................burcu.................colman...........................

özer(yusuf)..................................................................olcan

......................................adrian(janko)..............................

......................................tabiki emre..................................

Zokora yı stoperde denemek bu saatten sonra intihardır.

Yorum

• .................................. Onur ..................................

Bosingva ............... Mustafa ...... Aykut......... Kadir

........................... Zokora ...................................

Olcan............ Alex ........... Colman ............ Özer

............................ Emre ...................................

Taşların yeriyle fazla oynamadan bu kadro devam edilmeli... Bu kadro ile en azından düşme tehlikesi yaşamayız. Aciz yönetim nasıl olur en güzel şekilde izledik. Tüm bunların Parasızlıkla alakası yok... İşbilmemezlik bu...

Yorum

• hala bu forumda mustafa yumlu ile ankutu kıyaslayanlar var

nesi ilginizi çekiyor jöleli saçları mı her gol pozisyonu onun her girişi faul
                              @ okşoholu

Yorum

• Maçın kırılma anlarında hep Henrique denilen yetenek düşmanı var.

45+1'de bomboş golü atsa, devreye 2-1 önde girip maçı alırdık.

3. goldede Zokora'nın topu çeldiğinde topun M. AKYÜZ'ün önüne düşmesi büyük talihsizlikti. Zokora'dan stoper devşirmeye kalkarsan olacağı bu.

Onur'un 4. golden sonraki gözyaşları beni de ağlattı. Maç sonrasında da ağladı. Helal olsun sana büyük kaleci. Olcanla beraber ruhu kalan 2 oyuncuydular.

Sanırım bugün MRA istifa edecek. Dün gece sinyallerini verdi.

Böyle kritik dönemeçte iyi Hoca bulmak da zor. Bakalım nolacak?

İHO ilk seçimde gitmeli.

Dün geceki şoku ve üzüntüsünü hala atamadım. Uyuyamadım desem yeridir.İşe bile zor geldim. TS'umuzu bu hale getirenler UTANSIN, ONUR GİBİ AĞLASIN AMA ONLARDA O GURUR VE TS SEVGİSİ NE GEZER.
                                2010-2011 SEZONU SÜPER LİG ŞAMPİYONU
                                82 HELAL PUANLA
                                TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X