Mustafa Denizli IHOlan calIsmaz!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta
Daraltma
X
-
Akhisar'dan 2 maçta 7 gol yiyorsun hala bardağın boş tarafından bakıyoruz diyorsun kazma Henrique'ye nasıl tahammül ediyorsun anlamıyorum A2 takımın forveti daha etkili olurdu be ilk geldiğinde güvenmiştim sana lakin PTT 1.Lig hocası olduğunu gösterdin derhal defol git hayatımda hiç bir maçta bu kadar utanmamıştım Trabzonspor'umdan yazıklar olsun.
Bir de Henrique O.Lyon'a gidecekken engel olan Tolunay'a da selam olsun sende nasıl bir futbol adamı olduğunu gösterdin.KASTAMONUSPOR 1966 - TRABZONSPOR
Yorum
-
Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20.Hafta
Ben ilk onbiri gördüğümde Akçay artık gitmek istiyor dedim. Ligtv açıklamalarını dinledim 4-2 biten macın belirli dakikalarını beğendiğini söylüyor. Yanlış saat bile günde iki kez dogruyu gösteriyor bizim takımında mac içerisinde dogruları yapması normal. Sezonun basından beri takıma hiçbirşey katmadı. Super lig takımı çalıştıracak kapasitesi olmadıgını gördük. Ama bunu Trabzonspor gibi bir takımda görmek cok acı. Bizim tek karımız denedik ve olmadı olacak. Ayrıca stadda yönetim aleyhine hiçbir sey denmemesi de bizim bu takımı hakettiğimizi gösteriyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum
-
çalışmaması isabet olur. çalışılacak kalitede bir yönetimimiz yokİlk olarak OFLU_79 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMustafa Denizli IHOlan calIsmaz!
Yorum
-
Hayatımda hıc bır hocaya kufur etmedıgım kadar mra ya kufur ettım sinirden ne yazacagımı bılemıyorum bı ınsan bu kadarmı aptal olur o nasıl bı kadro allah askına bjk macında bu takım ıyı top oynamadımı sen ne bok yemeye zokorayı stoper oynatıyosun,mra trabzonspor dan aldıgın her kurus sana haram zıkkım olsun bogazında kalsın her kuruş,ayıptır gunahtır sıktır ol gıt hemen ıstıfa et artık
Yorum
-
Siyaseten birilerinin kuklası olan
Yapacağı transferleri, Yolsuzluk ile geleceke paralara bel bağlayarak planlayan,
Yönetimi , AKP nin arka bahçesine çevirerek, Kendi yönetim içinde bile bölünn
Trübinleri AKP teşkilatlarının örgütlenme aracı haline getiren
Bir zihniyetin batması haktır.
Seçtiği hoca ve oyuncu tercihleri ile Faşist bir yapıyla Uluslararası bir takımı yönetmeye kalkanların sonu budur.
Bu yönetim olduğu müddetçe asla iç barış sağlanmayacaktır
Hiç tereddüttüm yokYan pas yaparak kazanacağımıza, dikine oynayalım ama kaybedelim diyenler kazandı, Bayramınız kutlu olsun
Yorum
-
Hocanın konuşmasından anladğım kadarıyla istifayı düşünüyo ama ikna ederseler kalır.
İho nun da kal diye direteceğini sanmıyorum.
Ama İho bırakmadıktan sonra bizim için yapılan her hamle gelecek yönetimin işlerini zorlaştıracak.
Yorum
-
İlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebak kardeşler anlamadığınız şu hocanın istifasından önce yönetim gitmeli.önce hoca istifa ederse gene yönetiminekmeğine yağ sürmüş olacağız.
Evet birkaç mesaj öncesi yazmıştım. En başta yönetim, sonra teknik ekip defolup gitmeliler.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum