3 yediğimiz iyi günlerimizdi. Şu anki skordan ve Onur'un kurtardıklarından haberiniz var mı?
Bu arada, Akhisar şu ana kadar deplasman maçlarında sadece 5 gol atmış.
Çalıştığım için maça bakamıyorum. İnternetten takip ediyorum. 5. ve 6. gol falan gelsin de istifa garanti olsun. Gerçi MRA istifa etse ne olacak ki ? İHO gitmeden, bu terane aynı şekilde devam eder. Der iken takım 2. golü son dakikada attı.
takım şansa 3 puanları alırken bu günleri görenlerden herkesin özür borcu var bence. Bu takım 1 senedir top oynamıyor. Avrupada Juventusun çıkmasına İHO ve MRA sevinmediyse adam değilim. Yazıklar olsun size Trabzonsporu el birliğiyle küçülttünüz siyasetin oyuncağı yaptınız. İnsanları Trabzonspordan soğtuttunuz. Defolun gidin hepiniz. Koskoca Trabzonspor sahasında 5. golü yememek için kıvranıyor sayenizde. Bir de çıkıp sürekli umut dağıtmanız yok mu. Sizi Allaha havale ediyorum. MRA hadi herkesi anladık da çıkıp doğruları söyleyecek kadar Trabzonlu değil misin.
Trabzonluluğun bile içini boşalttınız. Herkes Trabzonluyu mert delikanlı bilir. Çıkıp da yalan söylemeye insanalrı kandırmaya ne hakkın var MRA.
Emrenin Olcana verdiği gol pası biyerlerine girsin mra izlede kör gözün görsün, aykut inadın henrike inadın yaktı takımı bide utanmadan bu adamı 90 dk sahada tuttun.Allah bildiği gibi yapsın seni.
Ben seçmedim ofluyu!!!! O kulübe hiç bir Trabzon kütüklüyü sokmam bile. Trabzonspor aşığı Trabzonlu olmayan bitisini seçerim.
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
"Aslını inkâr edenin nesli haramdır"... Trabzonspor, Türk Futbol Tarihinin yüzakıdır ve bu şeref, her Trabzonsporlunundur... nüfus kütüğü ile ayrıştırmaya gitme lûtfen... her kimin emeği varsa, minnettârız.
memmedaga tarafından yazılan biri bana aciklasin lutfen nasil ve neden istifa diye diye ortalik yikilmiyor Trabzona ne oldu
renkdaşım, kardeşim bak maç başında kızıyordun adamın asabını bozmayın diye. Bak akhisar 4lük yaptı bizi
Ulan daha yeni forma almistim ya henrinin maasina katkida bulundum kafama sokayim
Nexus 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bende dün yeni Ts kredi kartımı kargodan aldım deminde makasla kestim daha bu yaz 500 tl TSCULPTAN alış veriş yaptım iho gidinceye kadar tek zerre iğne alırsam Allah binkere cezamı versin benim .
Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak Atın beni ateşe cayir cayir yanayim Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum