Zokora bizdeki kariyerinde ilk defa stoperde oynayacak. Önyargılı olmak istemiyorum ama Hoca'yı anlamak zor. Umarım Zokora orta alanda yaptığı sertlikleri ceza sahası içerisinde de tekrarlamaz. Aykut'a 10 milyon TL bonservis ödeyip solbek oynatmak için mi aldık orası ayrı tartışma konusu. Kadir ahım şahım değil belki ama Aykut'a sırf yer açmak için solbekte kullanmak ona da takıma da zarar veriyor. Emre'nin tek forvet oynayacak nitelikte bir oyuncu olmadığını birçok kez yazdım ancak Hoca'nın sadece 2 maç şans verip hemen yedeğe çekmesini yadırgadım. Belli ki Henrique yedekte sıkılmış. Ya da Hoca Emre'ye nöbetçi golcü muamelesi yapmak istiyor...
Millet zokora defansta oynasın diyordu bakalım neler yapacak defansta solbek kadir sakat mı cezalı mı bilemiyorum, yeni transferle sahada ve 2 forvetle oynuyoruz aslında 2=1 forvetle oynuyoruz bakalım ne olacak Allah kabul etsin.
En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 09.02.2014, 18:05.
Emre Güral yedek ayıptır adam 1 mac kötü oynadı diye hemen kesmek haksızlık. Henrique'ye okadar dayandı Emre'ye 1 macmı dayanabildi? Emre'yi tam kazanıyorken kesmek adaletsizlik.
Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU
Yorum