Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Çok enteresan bir kadro, daha doğrusu alışılmadık... Başkan dayanamadı herhalde en sonunda

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Zokora bizdeki kariyerinde ilk defa stoperde oynayacak. Önyargılı olmak istemiyorum ama Hoca'yı anlamak zor. Umarım Zokora orta alanda yaptığı sertlikleri ceza sahası içerisinde de tekrarlamaz. Aykut'a 10 milyon TL bonservis ödeyip solbek oynatmak için mi aldık orası ayrı tartışma konusu. Kadir ahım şahım değil belki ama Aykut'a sırf yer açmak için solbekte kullanmak ona da takıma da zarar veriyor. Emre'nin tek forvet oynayacak nitelikte bir oyuncu olmadığını birçok kez yazdım ancak Hoca'nın sadece 2 maç şans verip hemen yedeğe çekmesini yadırgadım. Belli ki Henrique yedekte sıkılmış. Ya da Hoca Emre'ye nöbetçi golcü muamelesi yapmak istiyor...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Kadro güzel...yanliz Aykut'un yerine Kadir olmaliydi...
        Burcu'yu merak ediyorum valla...in$allah ilk macinda döktürür
        Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Sezersiz eski$€hire yenil, Korcansiz siva$a yenil. Zalimsin be dünya...

Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Rumen futbolcumuz defansif olarak yetersiz ise bu kadroyla hicbisi olmaz bizden..
            "İnandığı gibi yaşamayan, yaşadığı gibi inanmaya başlar"

Yorum

• Bu nasıl kadro lan

Yorum

• Millet zokora defansta oynasın diyordu bakalım neler yapacak defansta solbek kadir sakat mı cezalı mı bilemiyorum, yeni transferle sahada ve 2 forvetle oynuyoruz aslında 2=1 forvetle oynuyoruz bakalım ne olacak Allah kabul etsin.
                En son Arif Timurcioğlu tarafından düzenlendi; 09.02.2014, 18:05.
                Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• bence genede kadroda solda olcan sagda henrique ortada adrian ileride janko oynanicak yani 4 2 3 1 olucak gibime geliyor
                  # 61 Onur Recep Kivrak
                  " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Emre Güral yedek ayıptır adam 1 mac kötü oynadı diye hemen kesmek haksızlık. Henrique'ye okadar dayandı Emre'ye 1 macmı dayanabildi? Emre'yi tam kazanıyorken kesmek adaletsizlik.

Yorum

• Onur

Mustafa Zokora Aykut

Bosingwa Alex Özer Adrian Olcan

Henrique Janko

Yorum

• Emre hemen yedeğe çekilmiş.Vay arkadaş!
                        Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti. KAZIM KOYUNCU

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk 11: Onur, Bosingwa, Zokora, Mustafa, Aykut, Bourceanu, Adrian, Olcan, Özer, Henrique, Janko

Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Kadir, Abdulkadir, Şahin, Emre
                          Bu kadronun mantıklı bi açıklaması olamaz.
                          #Dik oyna

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu nasıl kadro lan
                            yazdiginla alakasiz imzan ilgimi cekti merak ettim nedir sebebi ?
                            # 61 Onur Recep Kivrak
                            " Unutulmasın ki adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur "

Şenol Güneş

Yorum

• Emre'nin bir maçta yedeğe çekilmesini doğru bulmuyorum. Janko yerine Emre olabilirdi.
                              ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                              Yükleniyor...
                              X