Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 4 Akhisar Belediye | Maç Sonucu | STSL 20. Hafta

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İlk 11: Onur, Bosingwa, Mustafa, Aykut, Kadir, Zokora, Colman, Malouda, Olcan, Emre, Henrique

Yedekler: Zeki Ayvaz, Zeki Yavru, Caner, Abdulkadir, Adrian, Özer, Şahin

Cezalı: Yusuf

Sakat: Bamba, Gökhan, Soner

Kadro dışı: Fatih, Mustafa Akbaş, Bourceanu, Janko
    henrique yerine adrian oynar. bourceanuyuda kadroya alir...yenileri simdiye kadar hep sahaya sürdü (sahin, özer)
    yanliz bir yabanci fazla oluyor...malouda belki sakatliktan dolayi oynatmaz
    Forvete: Tencere Hill
    Sidober: Bud Spencer

Yorum

Takımda Onur, Mustafa, Olcan, Emre ve Bosingwa dışındaki her oyuncu çöptür.
      Yeni aldığımız Burcu orta sahaya dinamizm katar, rakipler elini kolunu sallayarak sahamızı rahatça geçemezler artık.
      Ama 2. yarıda beraberlik rekoru kırar bu takım.
      17 maçın 10 u falan berabere biter.
      Bu maçı ise kazanırız.

Yorum

Bu macta 90 dakika istifa diye.bagirmayan en buyuk Trabzonspor dusmanidir.
        Bazen cehennem öbür dünya degildir...taraftarlarla cosmus,AVNI AKER\'dir!!!

Yorum

İlk olarak Bud Spencer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          henrique yerine adrian oynar. bourceanuyuda kadroya alir...yenileri simdiye kadar hep sahaya sürdü (sahin, özer)
          yanliz bir yabanci fazla oluyor...malouda belki sakatliktan dolayi oynatmaz
          Bourceanu'ya 3 gün izin verilmiş o yüzden 2 antrenmanla kadroya alınır mı emin değilim. Malouda için MR sonucu belli edecek. Oynayamayacak durumdaysa Janko da şans bulabilir...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

Maçı kazanırız kazanmasına da yine bazı şeyler değişmeyecek bu nedenle galip gelmenin de pek anlamı yok..

Yorum

Evimizde yüksek ihtimalle kazanırız.

1 tane atarız, 70ten sonra forvetsiz kalıp 4-6-0 taktiğine döner son dakikalarda kalemizde büyük badireler atlatır, 3 puanı alırız.

Hoca da, kompakt komplike by komunikeyşıning futboluyla övünür durur Ligtv ekranlarından.
              Eray Yılmaz Photography

https://www.facebook.com/erayyilmazphotography

Yorum

Yener miyiz yenilir miyiz bilemiyorum ama fıtık oluruz orası kesin.

Yorum

Abi bunlar varya insanı bu yaşta kanser eder bir tane şut yok kaleyi tutan bu ne rezilliktir.
                  Yemin ediyorum utandım valla utandım izlerken adamlar kıskaca aldılar bizi resmen son dakkada korneri paslaşarak kullandık.
                  2010-2011 Sezonu şampiyonu TRABZONSPOR

Eski Kullanıcı Adı: Forever_Yattara

Yorum

mra
                    galiba sıkıntısı şöyle

bir devreye taşıyamayacağından fazla akım verilirse ısınır yanar

sol kanatta malouda sakat yusuf cezalı

buda fırsat bence
                    yusuf ve emre tecrübesiz çok iyi işlerde çıkarıyorlar çok vasatta oynuyorlar
                    özer sakat olmasa o bölgeyi götürecek gibi
                    sağ kanadı yani
                    olcan solda fayda sağlamıyor yeri sol kanat

ayrıca defansta çok tecrübesiz kaldı zokora oraya çekilirse kadirde rahat nefes alır

.............................onur......................................

bosigwa.........mustafa.........zokora..........kadir

.......................burcu..........colman....................

özer...........................................................olcan

......................emre..........adrian.......................

bu burcu hareketli hızlı güçlü orta sahaya hareket katar
                    colman da daha etkin olacağını düşünüyorum

şu burcu keşke maça yetişse
                    perşembe gelecek maç ne zaman acep

........

Yorum

Taraftar eğer bundan sonra maça giderse onlara da diyecek bişi bulamıyorum. Gitmeyin kardeşim gitmeyin maça ya gitmeyin.. hep koyun olmayın, kafanız çalışsın.. yönetim ve reşit istifa sesleri duymak istiyoruz artık..

Kandırılmak hoşunuza mı gidiyor ? buna neden tepki vermiyorsunuz ? şike için sokaklara dökülen taraftarlar yönetim ve onun kuklası mustafa reşit akçay'ı neden istifaya zorlamıyor ?

Gitmeyin maça, gitmeyin..

Yorum

Galip gelir ve "İçerde hala kaybetmedik" masallarını dinlemeye devam ederiz maalesef.
                        Gurbetçi Gençler.

Yorum

Bourceanu oynamalı.
                          İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
                          Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....

Yorum

15 maç 8 deplasman.
                            ( ゚д゚)

Yorum

Akhisar maçında muhtemel bir beraberlik sonrası muhtemel MRA basın açıklaması:

"Ligin ilk yarısında 3 yediğimiz bir takımdan 1 puan almak bizim için önemli olarak değerlendirilebilir"
                              Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel

Yorum

Onur,Bosingwa,Mustafa,Aykut,Kadir,Zokora,Bourceanu,Colman,Malouda,Olcan,Emre.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X