Kadro dışı: Fatih, Mustafa Akbaş, Bourceanu, Janko
henrique yerine adrian oynar. bourceanuyuda kadroya alir...yenileri simdiye kadar hep sahaya sürdü (sahin, özer)
yanliz bir yabanci fazla oluyor...malouda belki sakatliktan dolayi oynatmaz
Takımda Onur, Mustafa, Olcan, Emre ve Bosingwa dışındaki her oyuncu çöptür.
Yeni aldığımız Burcu orta sahaya dinamizm katar, rakipler elini kolunu sallayarak sahamızı rahatça geçemezler artık.
Ama 2. yarıda beraberlik rekoru kırar bu takım.
17 maçın 10 u falan berabere biter.
Bu maçı ise kazanırız.
henrique yerine adrian oynar. bourceanuyuda kadroya alir...yenileri simdiye kadar hep sahaya sürdü (sahin, özer)
yanliz bir yabanci fazla oluyor...malouda belki sakatliktan dolayi oynatmaz
Bourceanu'ya 3 gün izin verilmiş o yüzden 2 antrenmanla kadroya alınır mı emin değilim. Malouda için MR sonucu belli edecek. Oynayamayacak durumdaysa Janko da şans bulabilir...
Abi bunlar varya insanı bu yaşta kanser eder bir tane şut yok kaleyi tutan bu ne rezilliktir.
Yemin ediyorum utandım valla utandım izlerken adamlar kıskaca aldılar bizi resmen son dakkada korneri paslaşarak kullandık.
bir devreye taşıyamayacağından fazla akım verilirse ısınır yanar
sol kanatta malouda sakat yusuf cezalı
buda fırsat bence
yusuf ve emre tecrübesiz çok iyi işlerde çıkarıyorlar çok vasatta oynuyorlar
özer sakat olmasa o bölgeyi götürecek gibi
sağ kanadı yani
olcan solda fayda sağlamıyor yeri sol kanat
ayrıca defansta çok tecrübesiz kaldı zokora oraya çekilirse kadirde rahat nefes alır
Taraftar eğer bundan sonra maça giderse onlara da diyecek bişi bulamıyorum. Gitmeyin kardeşim gitmeyin maça ya gitmeyin.. hep koyun olmayın, kafanız çalışsın.. yönetim ve reşit istifa sesleri duymak istiyoruz artık..
Kandırılmak hoşunuza mı gidiyor ? buna neden tepki vermiyorsunuz ? şike için sokaklara dökülen taraftarlar yönetim ve onun kuklası mustafa reşit akçay'ı neden istifaya zorlamıyor ?
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
Akhisar maçında muhtemel bir beraberlik sonrası muhtemel MRA basın açıklaması:
"Ligin ilk yarısında 3 yediğimiz bir takımdan 1 puan almak bizim için önemli olarak değerlendirilebilir"
Tarih ve tecrübenin bize öğrettiği, ulusların ve hükümetlerin tarihten hiç bir zaman hiç bir şey öğrenmedikleri, ondan hiç bir ders çıkarmadıklarıdır. - Georg Wilhelm Friedrich Hegel
Yorum