Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Yusuf Erdoğan yetenekli oyuncu. Fakat sanırım iyi çalışmıyor. Yine sanırım yaşantısı da düzgün değil. Bunları düzeltmezse silinir gider

Hocanın hafta içi annesi vefat etti. Maça konsantre olamamış olabilir. Gerçi ben hocalığını beğenmiyorum

Başkan forvet transferinde yine insanları kandırdı. Gerçi çoğu şeyde kandırdı

Futbolcular istedikleri zaman oynuyor (Avrupa kupası) İstemedikleri zaman seyrediyor (Lig maçları) Takımda disiplin yok. O yüzden futbolculara revizyon lazım. Tolunay bunu yapacaktı ama kafasını uçurdular
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Hoca duzelmicek, ezdiriyor bizi deplasmanlarda. Bosingwa ileri cikmiyor, Kadir ileri cikmiyor. Stoper gibi oynatiyor adami.

Golu sadece 4 isim ile ariyoruz.

Malouda
      Adrian - Emre
      Olcan

Boyle mantalite olmaz

HEP
      DESTEK TAM DESTEK

Yorum

• yusuf zekiye edin kufurlerin kendine edilmeyecegini zannediyor
        61

Yorum

• İlk olarak Erdinç Dilek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          dürmeç kafalı, hocanın oyun sistemine karışmayı becerdiği kadar icraat yapmada da aynı beceriyi gösterseydi keşke, gerdel kafali.
          haciyi savunmam ama bu hocaya da mudahale sart
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Herifin dediğine bak :" deplasman karnemize göre en kötü skor değil"..Direkt küfür et bu taraftara bu kadar koymaz bu söz..
            O deplasman karnesinde kendisinin payı yok muymuş? Önce yap, sonra onu bahane olarak kullan. Ne ala memleket. Biz de zirveye oynuyoruz diyelim
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak arfsigorta tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu Yusuf ERDOĞAN kazması ile sözleşme yenilemek için koşturup duran yönetim, 750 bin Euro yıllık artı çok az bir maç başı (bence fazla bile) teklif et, imza atmazsa yolla 1461 e. Arkadaş 100 m yi ben bile daha hızlı koşarım. Bir maç oyna 15 maç sahada yoksun birde kırmızı gör. Ulan böyle yeteneksiz ama kendini messi sananlar, hey gidi hey. Yusuf denen müsvedde 2.5 milyon Euro istiyormuş, o zaman onurun 15 alması gerek. 2.5 milyon euroyu bence 5 yılda hakkedemez.

Takımın defansı ne kadar iyi ise orta sahası o kadar kötü. Rakibi ısıran oyuncu yok aksine sanki ilk maçı 3 sıfır almışız tur garanti havasında top oynuyorlar.
              Yönetime gelince devre arası boşa para harcamamakla doğru yaptılar, ancak söyledikleri yalanlar günü gelir tırmalar.
              Yusuf da gelecek varda 2,5 milyon Euro istediği doğru mu ya da 5 yıllık toplam mı o parayı istiyor.

Yorum

• Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu

Yusuf ikinci baris memis olacak...

Bir gelisme göremiyorum..

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Maçın özetini anlatırsak
                  Rize Trabzonu ezdi diyebilirim.
                  Kontra atağa çıkarken,oyuncular ne yapacaklarını bilmiyorlar pata-küte kaleye gidiyorlar hiç kontra çalışmadığımız belli ediyor kendini
                  Oyuncular bazında eleştiri yapmak gerekirse olcan casper gibi her oyuncuyu geçmeye çalışıyor iyi niyetliğinden şüphem yok ama kaptırdığı topun peşinden koşmadı ve önünden geçen her rakip futbolcuya sadece baktı.
                  Onur maçı kurtaran adamdı sağ olsun
                  Bekler neden ileri çıkmazlar burası da soru işareti
                  Yazacak çok şey var da neyse
                  Son olarak gelen Trabzon taraftarına teşekkür etmek isterdim ama edemedim samanyolu söylemekte ki gayeyi oldum olası çözemedim. Bütün fenerliler bizim marşı söylüyorlar la bunlar diye kis kis gülüyorlardı yanımda neyse sağlık olsun.
                  https://twitter.com/cemcaglaryavuz
                  Beşirli/TRABZON

Yorum

• Geçen haftayla bu haftaya bağdaştırırsak geçen hafta iki puanı kaçırmıştık.Bu hafta ise bir puanı kazandık diyebiliriz.

Maçta takım halinde vasatı aşamadık.Savunma hattımızı kötünün iyisi olarak değerlendirebiliriz.Onur için söylenecek fazla birşey yok her zamanki gibi bir puanı cebe koymamızın ilk sebebi ama diğer iki puanı almak için orta saha ve forvetin sahada birşeyler üretmesi gerekiyor.

Futbol olarak beklentilerin çok uzağında kaldığımız bir maç oldu ne pas yaparak organize bir atak yapabildik ne de rakibi az adamla yakaladığımız pozisyonlarda bitirici kaliteye yaklaşabildik.Rizesporun daha etkili olduğu maçta yine de maçın en net pozisyonuna biz girdik diyebiliriz malouda-emre güral ikilisinin yakaladığı pozisyonu gole çevirebilseydik belki daha farklı bir senaryo ortaya çıkabilirdi.

Emre Güral performansıyla hayal kırıklığı yarattı ki benim aklımın köşesinde böyle bir durumun ortaya çıkma ihtimali maçtan önce de vardı.Psikoloji futbolda çok önemli geçen haftaki maça çıkış şekliyle bu hafta ki maça çıkış şekli arasında büyük fark vardı bjk maçında onu rahat oynamaya iten sebep taraftarın ondan beklentisinin çok yüksek olmamasıydı ama o performanstan sonra ister istemez herkes ondan daha fazlasını beklemeye başladı ve o da rize maçında bu durumun altında ezildi ama bu iniş çıkışlar yaşaması gayet doğal şu anda gittiği yol doğru yol futbolun içinde böyle bir süreç var ve bu durumu her futbolcu yaşayabilir.

Performansını daha yukarıya çekmesi gereken üç oyuncu bence malouda,yusuf ve olcan olmalı olcanı neden söyleme gereği hissettiğimi belirtirsem oyun içindeki temposunda sıkıntı yok fakat son vuruşlarda bitirici hamlelerde düşüş var ki bunun birinci sebebi konsantrasyon eksikliği olabilir ne kadar iyi konsantre olursa yapacağı vuruşlarda o kadar iyi olacaktır.Yusuf un yaşadığı düşüşe gelirsek sakatlıktan sonra fizik olarak istenen seviyeye bir türlü çıkamadı lazio maçında topu alıp direk kaleye inebilecek kadar güçlü olan oyuncu artık o kadar güçlü bir görüntü vermiyor o yüzden takımdaki düşüş yaşayan oyunculardan durumu en ciddi olanı Yusuf diyebiliriz ve bu yetenek de bir oyuncuyu kaybetme lüksümüz yok o nedenle kendisine ekstra idman programı ayarlanmalı tekrar eski seviyesine çıkmalı.Malouda nın düşüşü normal futbolda yaş önemli bir problem bu sıkıntıyı aşmak için ekstra idmana gerek yok fakat ekstra motive olmasına ihtiyaç var.

Zihinsel açıdan şöyle bir eksiklik var takımda 10 kişi kalmak demek dükkanı kapatıp gitmek demek değil.Trabzonspor formasının büyüklüğü her şeyi başarabilecek güçte maçı neden kazanamadığımızın sebebi son dakikalarda kullandığımız korner atışında yatıyor.

Sonuç olarak hala ilk yarıdaki performansımız devam ediyor kamp döneminde zaten gerekli transferler yapılmadan takımın ivme kazanmasının zor olduğu görünüyordu umarım yeni gelen orta saha takımı ateşleyecek yüreği sahaya koyar.Forvet transferine gelirsek sussam gönül razı değil konuşsam tesiri yok durumu hakim.

Yorum

• Oynattığı futbola mı yanalım yoksa maç sonu alay edercesine söylediği sözlere mi?

Canım acıyor,Trabzonumu böyle görmek beni deli ediyor. Sebep olanların .....!!!
                      Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Futbolculara hakim değilsen ne yaparsan yap olmaz. Adamlar yanlarından oyuncu geçiyor, koşup müdahele etmiyor. Keyiflerine kalmış. Hakim değilsen orda kalmayacaksın. Ne teknik direktör, ne başkan, ne yönetim kurulu olarak. Ayrıca bu takım idman yapıyor mu? Sahada ne taktik, ne disiplin, ne de fit futbolcular görebiliyorum

Yorum

• demistim beyler...

Beyaz Forma !!!!
                          *
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Bu haftaki oyun, aslında buna oyun denmez, bu hafta yaptığımız aikido felaketti. Ben böyle kötü aikido görmedim. Yoga falan olmalı bu. Hani 50 yıldır aikido yapmasak bu garabet şeye futbol diyecem de utanıyorum.

Arkadaş, ben Ntv'deki belgesellerde Afrika'daki garip ligleri bile izledim... Ama böyle rezil bir futbol gerçekten görmedim. Futbolun icat edildiği ilk yıllarda bile böyle kötü futbol eminim yoktur. Sümme haşa, ne desem bilemedim bak şimdi. Allah'ım sen sabır ver bize.

Kalenin önüne yığılıp duruyorlar. Hamle bile yok. Engin, Lua Lua ve o yarma forvetten bir tane forvet top alamadılar. Durdukları yerde ayak sallayıp topu alacaklarını sanıyorlar. Size yemin ederim bir kere Pes 2013 oynuyorum. Karşımda Klasik Hollanda var. Topu alamıyorum adamlardan. Yeter deyip bıraktım kolu. Oyun devam ediyor. Adamlar takıldı bana, kolu bırakınca şansa bala aldım yani topu. Bizimkilere de sesleniyorum, kolu bırakın oğlum belki alırsınız topu. Böyle hiç alamıyorsunuz bak.

Bir takım topla bu kadar mı az oynar. Hücumda en aşağısı 30 metrelik uzun toplarla paslaşmaya çalışıyorlar.

Hadi yetenek yok. Hırs yok, amaç yok, motivasyon yok. Rakibe bak topu yiyecek ya. Biz sahada dolanıyoruz. Yazıklar olsun. 2010-11'in ekmeğini yiyor bunlar yoksa beş kuruşu hak etmiyorlar. En aşağısı da 1 trilyon kazanıyor.

Yeter artık, iş rezilliğe vurdu.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• juventus maçına kadar kör topal giderler lakin juventusa elendikten sonra hem hoca hem de yönetim sezonu zor bitirir..oysa arkadaş önünde hala şampiyonlar ligi şansın var sen hala 1 puana oynuyosun..bu seneyide kaybedebiliriz bu mantıkla oysa az biraz cesur oynasak en kötü 3.bitiririz bu ligi..haftaya şikeci sivas şikebahçeyle karşılaşıyor en fazla 1 puan alır 33-32 de kalır,eskisatılmışspor gs yi yenemez 30 da kalır,karabük gençlerden taş çatlasa 1 puan alır.30-31 de kalır.sen akhisarı yenersen bu hafta 5. liğe yükselirsin,2 haftda daha kazan üst üste 3 lük bu da sana şampiyonlar ligi ön elemesi demek çok mu zor anlamıyorum ki ,ama bu mantaliteyle zor onu anlıyorum..ben rizeye karşı 1 şut bile atamayan trabzonspor yerine hücum oynayıp şiketaştan 7 yemeyi bile göze alan trabzonspora razıyım,bir maç yedi yersin ama sonrasında şampiyonluğa oynarsın..

Yorum

• Yeniden yapilanmaya gidilmeli. Ama bu Yönetim ile degil.

..
                                İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X