Rize'yi yenersek bizi Trabzonspor düşürdü muhabbeti yaparlar mı yine acaba?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
Hala oradalar mı? buna inanan çok var mıdır acaba?İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRahat olun maçı alırız. Rizesporlular bizi Trabzonspor düşürdü demez yine inşallah.
ist. takımları seni yensin bişey yok ama TRABZONSPOR yenince bizi siz düşürdünüz desinler oh ne ala
Ufacık Bir MAÇKA Deresiyim Ama Doğrudan Denize Akarım...
NORTHERNER
RUHSUZ VE ONURSUZ TAKIM İSTEMİYORUM
Yorum
-
Şayet bjk maçının ilk yarısı gibi oynarsak işi bitiririz.
Şayet bjk maçının ikinci yarısı gibi oynarsak işimizi bitirirler
Şayet bjk maçının .....
Kazanırız hülasa kelam!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
Henrique ve olcan uzak tutulursa rahat yeneriz. Genç ve dinamik oyuncuların olması bjk maçında kendini göstrdi. Takım koştu, bu sene ilk defa adam gibi maç izledik.
Onur
Bosingwa yumlu aykut kadir
Zokora malouda
Adrian gökhan yusuf
Emre
Bu 11i değerlendirmeliyiz. Olcan 60da, şahin 75te, henrique 85te girer,OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Bir aksilik çıkmazsa yenilmeyiz.
Beni korkutan tek şey Rizespor'un çok uzun zamandır kazanamıyor olması.
Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
Adrian o bölgenin adamı değil denendi oynayamadı.İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHenrique ve olcan uzak tutulursa rahat yeneriz. Genç ve dinamik oyuncuların olması bjk maçında kendini göstrdi. Takım koştu, bu sene ilk defa adam gibi maç izledik.
Onur
Bosingwa yumlu aykut kadir
Zokora malouda
Adrian gökhan yusuf
Emre
Bu 11i değerlendirmeliyiz. Olcan 60da, şahin 75te, henrique 85te girer,
Malouda o bölgede her oynadığında eleştirildi.
Gökhan sakat veya sakatlıktan yeni kurtuldu belki yedek olabilir."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Bjk macindaki motivasyonla oynarsak sonuca gideriz, tabi sacma sapan goller kacirmazsak.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum