İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Rizespor 0 - 0 Trabzonspor | STSL 19.Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
İbret aldım.İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe varmış hocada.. İlk faktör hoca mı?
Sanki elimizde Pirlo'lar, İniesta'lar varda takım oynamıyor... Hastayım şu hoca şöyle böyle muhabbetinize...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
kısa vadede kazanabileceğimiz tek deplasman maçı...karabük deplasmanı ve juventus maçından sonraki konya deplasmanlarında kaybedeceğiz zaten...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Tamam hocanin elinde bunlar yok ama mra bu kadro bilmiyormuydu 2 transfer sezonu yasadi bunlarda 1461 ve 2 sene oynamiyan oyuncu aldiramiyorsu kendi sucu gidip baskana ya transfer.yada istifa ediyorum demezi gerekir. Ben yenilgilerden oyun forse ettik sacmalardan biktim.İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe varmış hocada.. İlk faktör hoca mı?
Sanki elimizde Pirlo'lar, İniesta'lar varda takım oynamıyor... Hastayım şu hoca şöyle böyle muhabbetinize...Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Rıza çalımbay istifa edebilirmiş hoca değişikliği nasıl etkiler bilemem ama rize haftalardır kazanamıyor çok sıkıntılı bir maç olacakUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
AW: Rizespor - Trabzonspor | 3 Subat Pazartesi 20:00 | Spor Toto Süper Lig 19.Hafta
Bamba 3 hafta yokİlk olarak Guidetti tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyanliz yumli cezalı.
yerine bamba oynar büyük ihtimalle.
Mustafa akbas oynayabilirBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
Biz yendikten sonra gider..İlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıza çalımbay istifa edebilirmiş hoca değişikliği nasıl etkiler bilemem ama rize haftalardır kazanamıyor çok sıkıntılı bir maç olacak
Yorum
-
Yerine Tayfur Havutçu düşünülüyormuşİlk olarak kudu_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleRıza çalımbay istifa edebilirmiş hoca değişikliği nasıl etkiler bilemem ama rize haftalardır kazanamıyor çok sıkıntılı bir maç olacak

( ゚д゚)
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum