Adrian eskiden bu kadar yavaş değildi resmen sırtında yük varmış gibi koşuyor. Takım atağa çıksın diye derinlemesine pas veriyorlar 10 metre gerisineki adam yetişiyor...
Bugün olurda Allah korusun yenilirsek Mra da azicik gurur varsa basar istifayi, Koskoca Trabzonspor deplasmanda nerdeyse galibiyeti yok, ayiptir, tarih bunu unutmayacak.
ilk yarı rezil bir futbol vardı.adeta bir kör döğüşü gibiydi.2010-2011 kadrosunu çok özlüyorum.oynanan oyundan zevk alırdım.bu takımı izlemek insanı kanser eder.
Olcan'a basit oyna diyecek birisi, yok öyle Ronaldinho'da değilsin arkadaşım bileceksin haddini. Ayak dışı pasını demiyorum bir pozisyon var sağdan içe katediyor, 3 kişinin içinden Emre'yi deniyor o topu 100 kere atsa 1 kere anca geçirir kendide biliyor fantezi futbol oynuyor bizim takım. Bosingwa'nın Taç atışına Colman'ın sonda sağ taç çizgisinin orda verdiği pası hatırlayın o havadan o pası atarken düşünmüyorsunun Bosingwa bu topu nasıl alacak nasıl kontrol edecek nasıl bizim takımdan birine kazandıracak.
Ey Türk Gençliği!
Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.
onur dışında bütün herkesi kapının önüne koyacaksın.
devrim şart arkadaşlar devrim
çok samimi söylüyorum
maludanın sakatlanıp çıkmasına çok sevindim.
o da anladı bu formumla rezil oluyorum diye
durum dururken sakatlandı
akçay hoca boş hoca
acıyorum aakçay hocaya
1 hafta boyunca ne çalıştınız hoca adama sorarlar
emre den bir şey olmaz
*
Juveden deplasmanda 6, evimizde 4, toplamda 10 tane gol bekliyorum. 2 tanesi de Zlatanvari gol olur, en azından dünyanın her milletinden gençleri bizim takımı biraz daha fazla duymuş olur.
Başka da birşey beklemiyorum.
Yorum