Şu mra ve iho yu protesto edicek gece klübün önünde eylem yapacak delikanlı yokmu Trabzonda ?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu
Daraltma
X
-
adrianı aldığı an zaten bjk gol diye geliyordu. abdulkadir boş adam. henrique topu kaptırıyor rakip gol atıyor. yazıktır. bu mra gerçekten Trabzonsporu katletti...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
Maçı kazanamamızın tek sebebi Malouda nın kaçırdığı gol ve MRA nın oyuna Abdülkadiri almasıydı. Bir pozisyonda sanki 90 dakika oynamış da yorulmuş gibi tin tin koşuyor topa yetişse atacağız ikinci golü top auta çıktı. Bu iş Abülkadirin işi değil. yine de oynanan futbol iyiydi.
Yorum
-
Takım nasıl bir takım arkadaşlar biliyor musunuz. Evde LİG TV var ama ben gidip FOX tv de GI Joe Kobranın Yükselişini izledim. Maça 1 dk bile bakmadım. Mis bu takım izlenmez o kadar diyorum. Acaba gidip lig tv yi mi iptal ettirsem. TV nin sağ üst köşesinde skoru takip ediyordum saate baktım 8 buçuk falandı 2. golü atmamız lazım yoksa bu maç böyle bitmez dedim demeye kalmadı yedik golü.
Yorum
-
Farki acmaya sansimiz vardi yapamadik.Ama maci vermemiz sebebi Hoca.Kücük takim hocasi net.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Trabzonspor - Beşiktaş | 1- 0 | STSL 18. Hafta | İlk Yarı Sonucu
Hoca vardir mac alir mra vardir mac verir. Bu kdr basit.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildiÖlüm nereden gelirse gelsin
Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum