Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 1 - 1 Beşiktaş | STSL 18. Hafta | Maç Sonucu

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu mra ve iho yu protesto edicek gece klübün önünde eylem yapacak delikanlı yokmu Trabzonda ?
    SEN TRABZONSPOR!!! HALA BU İHO DENEN HERİFİ İNDİREMİYORSUN YA, ÇEKTİĞİN TÜM ÇİLELER ANANIN AK SÜTÜ GİBİ HELALDİR.

Yorum

• Ah hoca ah değişiklik yapıcam diye gitti maç.
      OSCAR CARDOZO

Yorum

• Trabzonspor - Beşiktaş | 1- 0 | STSL 18. Hafta | İlk Yarı Sonucu

Bu MRA oyuncu değiştirmesini bilmiyor. Bilmiyor oğlu bilmiyor. Maçı resmen verdi!!!!!

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
        Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• Yazıklar olsun be böyle Trabzonsporun böyle td si de mi olacaktı , ayıptır be ayıp ...

Yorum

• Sadece kupamızı isteriz diye dolanmakla olmaz, takımada bakmak lazım. Hani nerede söz verilen transferler
            ŞAMPİYON TRABZONSPOR

Yorum

• Hakem Veli'yi 2.sarıdan atamadı,maça yüzde yüz etkisi vardı.

Yorum

• Bu adama lisans verenin ağzına tüküreyim bunda suç yok
                Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• adrianı aldığı an zaten bjk gol diye geliyordu. abdulkadir boş adam. henrique topu kaptırıyor rakip gol atıyor. yazıktır. bu mra gerçekten Trabzonsporu katletti...
                  hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...

Yorum

• Maçı kazanamamızın tek sebebi Malouda nın kaçırdığı gol ve MRA nın oyuna Abdülkadiri almasıydı. Bir pozisyonda sanki 90 dakika oynamış da yorulmuş gibi tin tin koşuyor topa yetişse atacağız ikinci golü top auta çıktı. Bu iş Abülkadirin işi değil. yine de oynanan futbol iyiydi.

Yorum

Bundan sonra 1-0 öne gecersek yandik... Bu hoca yapamiyor.. Bugünkü mac taktik anlamda cok önemli bir macti ama hoca yine sinifta kaldi..

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                      1967den beri Trabzonspor Ezer Gecer

Yorum

• Takım nasıl bir takım arkadaşlar biliyor musunuz. Evde LİG TV var ama ben gidip FOX tv de GI Joe Kobranın Yükselişini izledim. Maça 1 dk bile bakmadım. Mis bu takım izlenmez o kadar diyorum. Acaba gidip lig tv yi mi iptal ettirsem. TV nin sağ üst köşesinde skoru takip ediyordum saate baktım 8 buçuk falandı 2. golü atmamız lazım yoksa bu maç böyle bitmez dedim demeye kalmadı yedik golü.

Yorum

• Farki acmaya sansimiz vardi yapamadik.Ama maci vermemiz sebebi Hoca.Kücük takim hocasi net.
                          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

Hoca vardir mac alir mra vardir mac verir. Bu kdr basit.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
                            Ölüm nereden gelirse gelsin
                            Cenazeme bordo mavi çiçek atılacaksa
                            Mezar taşıma Trabzonsporlu yazılacaksa
                            Ölüm hoş gelsin sefa gelsin...

Yorum

Hoca bi kenara saha icinden Malouda maci verdi. Kacirdigi mutlak gol ve yaptigi alakasiz korner pahaliya patladi.

Yorum

• illa oyuna alacaksin yani 2 cocugunu henrique ve abdülkadiri.Bu Hocadan birsey olmaz,Takimdanda biktim 5-0lik mac 1-1 bitiyor.
                                Golü yiyecegimiz okadar belliydiki.
                                Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X