Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ilk yari Hocanin tercihlerinden dolayi iyi degildik...Ikinci yari degesiklikler sonrasi takim iyidi...

Insallah devre arasi en yakin zamanda gereken Transferleri yapabiliriz.

Lig 2. sadece6 puan önümüzde...Deplasmanda sadece 1 Galibiyetimiz olmasina ragmen...3 galibiyetimiz olsaydi 33 puandaydik...
    Yani Transferler sonrasi hedef 2.lik olmali.
    ...TRABZONSPOR...
    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Zor bir maç daha geride kaldı. Hangi maçımızı 20-25. dakikadan sonra arkamıza rahatça yaslanıp zevk ala ala izleyeceğiz çok merak ediyorum.

Şans golüyle -aynı yerden 100 kez vursa 1 kez öyle gol olur. Gerçi bu sezon bunlardan çok yedik. Hep bize denk geliyor. Anlamadım gitti.- geriye düştüğümüz maçta 3 puan sevindirici. Kendi evinde düşmeme mücadelesi veren bir takıma karşı!

En çok koşanlar listesine bakınca bu takımın kondisyoneri ne düşünüyor veya Zokora paşamızın 30 m2lik alanda top oynadığını görmeyecek kadar ileri görüşlü hocamız? Aykut'un çıkarken ki tepkisi baştan sona kadar haklıydı. Kaç maçtır bir tarafını yırtıyor çocuk. İyi de oynuyor. Zokora onun 1/3 ü kadar yararlı top oynamazken 90 dakika sahada.

Hocamız hakedeni değil de formaları oynatmaya devam etsin daha sonra filozofluk yapsın. Biz de yemeye devam edelim değil mi?

Hakem beyimizden bahsetmek gerekirse biz öne geçince paşamın suratı nasıl düştü öyle. Tetikçilik devam ediyor. Edecek. Biz çok çekeceğiz.
      FxY

Yorum

• Deplasmanda 4 puan toplayan takim. Bize her yer irlanda.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Emrenin uzakdan attigi o sutu Henrique yüz denemede atamaz.
          Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            yediğimiz gole baktım da bamba düşman başına.. bu adamdan ne yapıp edip kurtulmamız lazım... resmen asist yapmış adama..
            Yapma renkdasim. Topa saglam kafa vurdu.
            O mesafeden o sutu o oyuncu ömründe ilk kez atmisdir.
            Defansin göbeginde en iyi oyuncumuz Bamba.
            Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".

Yorum

• Annem mactaydi. O bir kac sutumuz gol olmayinca tribünden dur bi Ayet-el Kürsi okuyayim demis, okudukta sonrada gol atmisiz. Macin yildizi annemdir. Net
              Milli Takımım TRABZONSPOR
              Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
              Helalin adı kaldı, onu gören yok.
              Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• bamba nın vurduğu top yanlış yere gitti....

bizim stoperler topu ortaya vuruyor her pozisyon neredeyse gol pozisyonu oluyor

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

İlk defa arkadaşları Onur'u kurtardı, her zaman Onur'un onları kurtaracak hali yok.
                  Buģunkü golü Onur yememeliydi ama canı saģolsun, maçı kazandık, sorun yokm

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yapma renkdasim. Topa saglam kafa vurdu.
                    O mesafeden o sutu o oyuncu ömründe ilk kez atmisdir.
                    Defansin göbeginde en iyi oyuncumuz Bamba.
                    abi gözünü seveyim.. bi stopere öğretilen ilk şey gelen hava topunu geldiği yere doğru vurun şeklindedir.. görmediğin yere top indirilir mi hiç?
                    Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                    bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Emrenin uzakdan attigi o sutu Henrique yüz denemede atamaz.
                      O şutu atmak için önce o şutu atmayı düşünmek lazım.

Topu alıp 3 adamın arasına bacak arası denemeleriyle dalarak toslamak, topu kaybetmek varken oradan şut atmak Henriq'in milyarlarca hücresinin tekinin bile aklına gelmez.

O şutu atan adamın her şeyden önce kalitesine güvenmesi lazım, Emre de bu kalite ve güven fazlasıyla var.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bizim oyuncular pas verdikten sonra misyonlari bitti zan ediyor.Kardesim insan biraz kosar orta sahada canlilik olur tiki taka,hareket,kondisyon,bir bakista oyunu kavramak,teknik,uzun pas,orta,kafa ve gol.

Cok zor biliyorum yahu sevgili futbolcular en azindan deneyin.Inanin eziyet cekiyoruz bizide düsünün.

Saygilar

Yorum

• Bu maçla birlikte 657 gün sonra ligde geriye düştüğümüz bir maçı kazanma başarısını gösterdik. En son 2011-2012 sezonundaki Sivasspor maçında bu başarıyı gösterebilmiştik...
                          Trabzon bir sevda,
                          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Şu Henrique'ye verilen şans Emre'ye verilseydi en az 10 gölü vardı (sadece ligde)... Maalesef kimlikten kaybediyor. Güney Amerikalı olsaydı bu şansı kötü olsa da verirlerdi.
                            Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• Maçı izleyemedim .. Özete baktım da, Antalyaspor'un pozisyonu yok !!!
                              McLas was Here

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Maçı izleyemedim .. Özete baktım da, Antalyaspor'un pozisyonu yok !!!
                                2 hafta önceki bursa macinda da bursasporun 1 pozisyonu 1 de henriquenin kafasi var.
                                Hocanin bu kadar kotu gorunmesinin bir nedeni de elimize gecen firsatlari atamiyoruz.
                                yoksa takim gercekten gecen sezona göre az pozisyon veriyor.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X