Aykut-Emre ve Henrique-Adrian değişiklikleri maçı bize getirdi. Bu Emre'nin artık ilk 11 oynaması için ne yapması gerekiyor acaba? Girdikten sonra takım ileride top tutmaya başladı. Verkaçlar yaptı, şut çekti, gol attı daha ne yapacak?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Emre Güral Şenol Güneş'in değil de başka bir hocanın elinde olsaydı şimdi takımın en önemli yıldızlarından birisi haline gelebilirdi.
Çocukta her şey var.
Ben de ona karşı ön yargılıydım ama bugünkü 35 dakika kumaşını belli etmesine yetti.
Bu takımda banko oynaması gereken bir adamdır.
Yorum
-
Ne bu klupten bir cacık olur ne bu taraftardan bir cacık olur yeriniz ve duruşunuz hiç bir zaman düz bir çizgide olmadı.Ne yenildi zaman yada kötü gününde destek olabildiniz nede zor zamanlarımızda tek bir vucut halde hareket edemediniz.
Geçici ve toz pempe protestolarınızı ve desteklerinzi bana örnek göstermeyin önemli olan devamlı bunu yapmak hadi kalın saglıcakla.
Yorum
-
Nedenİlk olarak Rayman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİstifa etmişşe gerçekten yazıklar olsun...
Hoca Zaten Kötü Oynatıyor.. Takımda Kondisyon Yok .. Yönetim Yok Birşey Yok
Hoca UEFA 'DA Grupdan Çıkardı.. Bırakdı oLacak..
Böyle Devam Ederse Sezon Sonu Hüsranlı Başarısızlıklarla Dolu Bir Ugurlama Olacak.
İnş Doğrudur da Güzel Bir Ayrılık Olur...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
Öyle deme baska bir isim gelirse hersey düzelecekmis, en azindan sahada bu kadar ezilmezmisiz.İlk olarak Yaşar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOnur, Mustafa, Bosingwa, Colman, Malouda, Yusuf, Olcan, Kadir, Emre dışındaki bütün adamlar çöp.
Geçen yıl küme düşmekten kurtulan takımın golücüsü gönderip, yerine kimseyi almıyorsun.
2 tane sol bek gönderip, stoperden sol bek yapmaya çalışıyorsun.
Başkanın nerede olduğu, ne yaptığı belli değil.
Bu takımdan başka bir şey beklenilemezdi, takviye yapılmadan devam edilmezse daha da kötü günler bekliyor bizi.
Olabilir belkide bu kadar ezilmeyiz, ama düzelen hicbirsey olmaz. Yeni gelen Hocada elindeki isimleri oynatacak, yani ileride büyük ihtimalle yine Henri'yi görecegiz vs..
Acikcasi Yönetim istifa etmeli, ama yerlerine gelecek isimlerde göremiyorum sahsen. Bir süre Kulübü hic kimse yönetmese de olur aslinda, zaten suan yönetilmiyoruz, ama zarar görüyoruz.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Hoca verdigi 6 aylik sözü belli ki tutacak. Asil sorunun Hoca da olmadigini görecek bazi arkadaslar. Zaman lazim ama.İlk olarak aaahmet61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSpor Toto Süper LiG'in 17. haftasında Avni Aker'de Antalyaspor'u 2-1 mağlup den Trabzonspor'da flaş bir iddia ortaya atıldı.
Henüz doğrulanamayan iddiaya göre teknik direkrör Mustafa Reşit Akçay maçın ardından Trabzonspor yönetimine istifasını sundu. Bu istifanın ardından yönetimin Akçay'ı geri döndürmeye çalıştığı iddia edildi.
Tüm gelişmeler Haber61'de olacak
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum