Henrique, aykut akgün, bosingwa, olcan gibi topçuların gönderilmesi gerekir. Sıkıldım valla bunlardan yaratıcı hiçbir şey yok. Tek yusufla olmaz
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
Aynen. Bari duruşuyla oyunu forse ediyorİlk olarak FC-ST-PAULI-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoner en azindan pas yapabiliyor ve akgun dahada fazla saklaniyorHacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
Soner pas atmasını biliyor.Aykut futbolcu bile değilİlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesoner diyosunuzda aykutta sonerde 2'sini birbiriyle toplasan çarpsan üst üste koysan 2şer tane sahaya sürsen gene cacık olmaz
Yorum
-
Soldan gidiyor,adamını geçiyor ortasını yapıyor kafa atan yok malesef yani yapmasını gerekni yapıyorİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBence yanlış olmadı kardeşim.sadece 1 tane ortası isabetliydi.adam geçtiğini,içeri katettiğini görmedim."Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."
Yorum
-
Oynamıyordu ama sahadaydıİlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBana Aykut Akgün oynuyordu demeyin
Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)
Yorum
-
Bak şimdi Hamdi'de bana katılıyorİlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSoldan gidiyor,adamını geçiyor ortasını yapıyor kafa atan yok malesef yani yapmasını gerekni yapıyor
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Ynt: Trabzonspor 1 - 1 Antalyaspor | Canlı!
Şu Aykut Akgün neyin kafasını yaşıyo ya ?! Kadroda Zeki'yi görünce bu şekil oluyodum Zeki'den kurtulduk Aykut başladı ! Bi insan bu kadar mı top saklayamaz, şut çekemez, pas pres yapamaz !
Tövbe yarabbim ya !
Yorum
-
İlk olarak Kıvanç Çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleToplamda 30. macini oynayan bir takim bir gram ileri gitmez mi?yok bizimkisi gitmiyor iste.
hocamız bir 30 maç daha istiyormuş....
Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum