Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    40
    yaşımdayım,
    çok samimi söylüyorum.
    sahada oluyum
    bu oyunculardan
    daha fazla hırsla mücadele ederim.
    bu ne ruhsuzluk böyle
    yan pas
    geri pas
    aciz takımlar böyle oynar
    maluda denen adama verilen paralar haram olsun
    yıldız oyuncu
    arkadaşlar kadırılıyoruz
    ne oynuyor bu adam
    kos koca sıfır
    bu takımda
    mustafa gibi
    aykut
    gibi
    henrıgue
    gibi
    bamba
    gibi
    zokoro
    gibi
    zeki
    gibi
    maluda
    gibi
    adamlar olduğu sürece
    şampiyon olamayız.
    akçay hoca boş hoca
    bu takıma hiç bir şey veremiyor
    avni akerde böyle ruhsuz top oynamak ne demek ya
    çıldırcam valla
    bir adam pres yapmıyor

Helal olsun abi haklisin.Onur haric hepsi gitmeli ama o para bizde yok malesef.Onun icin cile cekmeye devam edecegiz.

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      devre arası elle tutulur bişe alcamızı sanmıyormya neyse.. millete gene umut pompaladılar
      Kimi alırsa alsınlar bu zihniyette bir hocayla kimse oynayamaz oynamaz futbolu unutur
      Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Muhammet YILMAZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yusuf yanlış oldu galiba Fatih abi
        Bence yanlış olmadı kardeşim.sadece 1 tane ortası isabetliydi.adam geçtiğini,içeri katettiğini görmedim.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Onur'un gol yedikten sonraki yüz ifadesine bitiyorum. "Şekilsiniz ya..." der gibi

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ben Henrique kadar süre alsam daha fazla gol atardım, hatta inanılmaz kafa vuruşu yeteneğimle Yusuf'un ortasını uzak direğe yollamış ve gol sevincimi kameralara MRA istifa diye bağırarak kutlamış ve o topu korner direğine doğru değil de ceza sahasına doğru çevirmiştim.
            10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Iyi yoldayiz
              İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildi
              ŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf

Yorum

• Yeter aykut akgün yeter...
                Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• oyunu forse ediyoruz.

görürsünüz karambol pozisyonlardan belki bu macı kazanacağız.

ondan sonra MRA cılar cıkacak sahneye..

görürsünüz :=)
                  şike alemine meze olmayacağız..!!

Yorum

• soner diyosunuzda aykutta sonerde 2'sini birbiriyle toplasan çarpsan üst üste koysan 2şer tane sahaya sürsen gene cacık olmaz

Yorum

• hemen maçın öncesinde 13-14 saat uyumuş olmama ragmen maçı izlerken uyumamak için kendimi zor tutuyorum. İlk yarının özeti budur

Yorum

• İlk olarak F.Ozdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yeter aykut akgün yeter...
                        Bana Aykut Akgün oynuyordu demeyin

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ayrıca bahsedildiği kadar kötü oynadığımız yok.Antalya Allah ne verdiyse defans yaparak pas yapmamızı engelliyor.öne geçersek kabak çiçeği gibi açılacaklar.
                          Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Yıldıray Emanet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            soner diyosunuzda aykutta sonerde 2'sini birbiriyle toplasan çarpsan üst üste koysan 2şer tane sahaya sürsen gene cacık olmaz
                            Soner en azindan pas yapabiliyor ve akgun dahada fazla saklaniyor
                            Paulo Henrique ve Abdülkadiri oynatan takim küme düsmeli.

Yorum

• Toplamda 30. macini oynayan bir takim bir gram ileri gitmez mi?yok bizimkisi gitmiyor iste.

Yorum

• Hakem ele penaltı veriyor. sarı vermesi ve ikinci sarı dan emreyi atması gerekirdi

bu takımda

bamba
                                yumlu
                                akut akgün
                                zokora
                                henrique

bu 5 oyuncu takımı dibe sürükleyen oyuncular. hiç bir katkıları yok. rushsuz ruhsuz geziniyorlar. hiç bir çabası yok..

Ama bu taraftara müstahaktır henrique gibi adamlar. cunku onlar umut gibi adamı def etmiş insanlardır. Allah'ın sopası yok
                                Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X