Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak delikoyun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    mra neden istifa etsin elinde sanki aman aman bir kadro var da oynatamıyor saçmalamayın
    Değişikliklerden sonra gördük kadroyu. Biz de biliyoruz aman aman kadro olmadığını ama Adrian varken Emre varken Aykut'la Henriyi oynatıyorsan bu işten anlamıyorsun demektir bu kadar basit.

Bayılıyorum şu skor taraftarlarına. Maçta bi şekilde öne geçince pıtrak gibi yapışıyorlar başlığa, başlıyorlar övgüler düzmeye. Aç da bi puan durumuna bak. Aç gözünü de iki maç izle!
    yattara tribününde maç izlemiş çocuk

Yorum

• Adamlar ölümüne saldırıyor. Sanki küme düşmeme maçı.....
      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• biz kaybetsek o +5 gelirmiydi acaba..
        Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• +5 doğru karar. Emre gol atınca. Sakatlıklardan oyun çok durdu.

Yorum

• ya su "icimdeki fener aski bambaska " kadar sacma sapan ve israrla soylenen bir tezahurat daha var midir acaba,

"icimdeki fener aski bambaska , o buyuk taraftarinla cok yasa"ymis.. yani bunca iskence "kupalari nah aliyor" demek icin mi sadece?

Yorum

• Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Canlı!

Mac cevirmeyeli de epey zaman olmustu...

Yorum

• Göcek Allah belanı versin
                Maç 1-1 olsaydı en fazla 3 dakika uzatırdın...
                Adi, haysiyetsiz herif....
                ''Terketmedi eziyetin beni''

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  MRA istifa etsin diyenler, gidin mahalledeki kahvede toplayın milleti anlatın derdinizi. Yeter artık beeee. Her mağlubiyetten, her oyuncu değişikliğinden sonra hoca'mı gönderilir. Alın size işte takım.. Oturun şimdi üzülün hoca yine kaldı diye....
                  Sizin yaptığınız iyi gün dostluğu. Takıma destek verin iyi ve kötü gününde....
                  Ben kahvedekilere de anlattım onlarda mra hoca falan değil diyor...
                  Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Hüseyin'in gönlü bu skora razı değil!!!
                    Kayıp Geçmişin izinde...

Ozzyfast52

Yorum

• Beyler etmeyin Henrique'yi hiç beğenmiyorum ama şu an Emre tek başına forvet oynamaya hazır değil. Henrique ile çift oynatması doğru olur ama takım dengesi denen bir şey var onu da hoca bilir....
                      2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...

Yorum

• Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Canlı!

İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya su "icimdeki fener aski bambaska " kadar sacma sapan ve israrla soylenen bir tezahurat daha var midir acaba,

"icimdeki fener aski bambaska , o buyuk taraftarinla cok yasa"ymis.. yani bunca iskence "kupalari nah aliyor" demek icin mi sadece?

Bana 87-88 yillarinda ogretilen ilk tezahurat. Fi tarihinden kalma resmen.

Yorum

• İlk olarak ESER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          ya su "icimdeki fener aski bambaska " kadar sacma sapan ve israrla soylenen bir tezahurat daha var midir acaba,

Aynen cok sacma.

..
                          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• İlk olarak TAMTÜRK61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

5 DAKİKA uzatma çok uzun süre!
                            İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

biz kaybetsek o +5 gelirmiydi acaba..
                            Bence doğru. 30'ar saniyeden 6 oyuncu değişikliği 3 dakika eder. Emre'nin golünde de 2 dakika nasıl olsa geçmiştir.

.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• Bamba iyi oynadi

Yorum

• Aykutun kanat oynaması futbola ihnaettir.
                                OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X