Bu ara IHO yu bugüne kadar taraftarlarin istifaya cagirmamasi cok ilginc.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 1 Antalyaspor | Maç Sonucu...
Daraltma
X
-
MRA Emreyi oynatmaz. Çünkü Emre kompakt bir şekilde oynayarak oyunu forse etmiyor. MRA forseci futbolcu oynatmak istiyor.İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleemre formayıda öptü ...
belliki forma ıstıyor oynamak istiyor . sıkılmıs kulubede
Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
-
MRA istifa etsin diyenler, gidin mahalledeki kahvede toplayın milleti anlatın derdinizi. Yeter artık beeee. Her mağlubiyetten, her oyuncu değişikliğinden sonra hoca'mı gönderilir. Alın size işte takım.. Oturun şimdi üzülün hoca yine kaldı diye....
Sizin yaptığınız iyi gün dostluğu. Takıma destek verin iyi ve kötü gününde....En son hodlu tarafından düzenlendi; 29.12.2013, 17:46.2011 yılında şike yoktur diyen namussuzdur...
Yorum
-
2-1 öne geçtik. Helal olsun Emre'ye! Sanıyorum golde Adrian'ın ve Olcan'ın da payı var. Ama Emre sakatlanmış üzüldüm.TRABZONSPORUM, SEN ISTANBUL SALTANATINA SON VEREN TEK TAKIMSIN,SEN KARADENIZDEN KOPAN BIR FIRTINASIN,SEN EN BÜYÜKSÜN.BU BÖYLE BILINE!!!! Eski nickim : Ünyeli61
Yorum
-
Harbiden herseyi bu kadar abartmaya gerek yok.İlk olarak Murat Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNazar ettiniz Uşağa ey allam yaaa İnşallah bişeyi yoktur
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
Futbol Arena @FutbolArenaTR 17 dk Trabzonspor kariyerinde Süper Lig'de 72. maçına çıkan Didier Zokora, 2.5 yıl sonra ilk defa rakip kaleye isabetli şut atabildi.Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..
Yorum
-
Abı sen herhalde bızım maclar dısında maclar ızlemıyorsun kompakt oyun sana muhtesem gorunuyor her mac Ama takdir ediyorum senı en azından hoca ıle aynı gozlerden bakabılen kısılerın neslı azalırkenİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBırakın şu işleri be kardeşim çok iyi oynuyoruz neyi rezil oyunun.
Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
Evet ilginç ne demek. İHO dan korkuyorlar bizi döver diyeİlk olarak serdar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ara IHO yu bugüne kadar taraftarlarin istifaya cagirmamasi cok ilginc.
Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!
Yorum
-
Canım sen ve senin gibi güzel arkadaşlar herşeyin karşısında zaten sıkıntı yok yaniİlk olarak hyasin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbı sen herhalde bızım maclar dısında maclar ızlemıyorsun kompakt oyun sana muhtesem gorunuyor her mac Ama takdir ediyorum senı en azından hoca ıle aynı gozlerden bakabılen kısılerın neslı azalırken
Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum