Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Erdogan Arikan: "Eskiden hicbir Trabzonsporlu Futbolcu, özelliklede son dakikada buldugu beraberlik golüne sevinmezdi, direkt santraya kosardi"

Kelime kelimesine yazamadim, ama bunu söyledi hemen hemen.

..
    Maçın 60. dakikasından 90. dakikasına kadar mıymıntı futbola sövdüm ama o gol geldiğinde ettiğim küfür İstanbul'un her yerinde duyulmuştur.

Kendi evinde fark atabileceğin bir maçta 90. dakkada beraberlik golü buluyorsun ve sevinerek vakit geçiyorsun... Senin attığın golün ben...
    Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Hey gidi Avni Aker tribünleri...
      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ayrıca defannsımızda berbat hermaç ortalama 2 gol yiyen birdefans berbattır. Her hattımızla berbat bir takımız hocamız,başkanımız,kendini futbolcu zanneden hilhat garibeleri...... Acıyarak izliyorum bu takımı allahtan kızım ufakta anlamıyor futboldan yoksa aklı başında bir çocuğun trabzonsporu tuması için hiçbir neden yok yakında taraftar bazında güldüğümüz anadolu takımlarına benzeriz.aman ha birbirinize sahip çıkın trabzonsporun gördüğü son taraftar nesli belkide sizsiniz.
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Berbat kadro herzamanki gibi bu dandik toplu kadroyla futbol da berbattı

Yorum

• Takım ilk yarı bu kadro yapısı ile 10 numara top oynadı. Kimse eleştirmesin haksız yere.
            Ne olduysa 2. devre oldu. Klasik bildiğimiz tembellik havası geri geldi.
            Henri zaten ilk yarı bir icraat yapmıyordu kendi kalesine golden başka. 2.yarı daha da kötü oynadı.
            Hoca Emreyi almakta geç kalınca 2. golü yedik. Ordan maçın dönmemesi gayet normal.
            Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.

Yorum

• Henrike kabus gibi. Ne pahadina olursa olsun bu adamdan kurtulmamiz lazim. Futbolla uzaktan yakindan alakasi yok arkadaşın

Yorum

• henrik i sahada oynamasını izleyen efsane oyuncumuz hami
                hani sen olsan takıma bile almazdın henriki
                oh otur şimdi al paraları yardımcı hocayım de
                ye iç eğlen çifliğe hoş geldin değilmi?
                BMN KOCAELİ

Yorum

• Malouda'nın Gs maçında olmamasına çok sevindim. İlk yarı orta sahada onun dışındaki adamlar Malouda'nın da yapması gereken baskıyı yapmaktan o kadar yoruldular ki 2. yarı çöktüler. Bu adam önünden geçen adamı bile seyrediyor. Jaja bu adamdan daha çok baskı yapardı. Bu takım içinde Colman'la beraber futbolu en iyi bilen topçu ama geldiği ilk maç dışında hiç koştuğunu görmedim. İyi ya da kötü en azından gs maçında 11 kişi sahada olur. Hele bi de Henrinin yerine Emre olursa

Yorum

• İlk olarak Ali İhsan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Maçın 60. dakikasından 90. dakikasına kadar mıymıntı futbola sövdüm ama o gol geldiğinde ettiğim küfür İstanbul'un her yerinde duyulmuştur.

Kendi evinde fark atabileceğin bir maçta 90. dakkada beraberlik golü buluyorsun ve sevinerek vakit geçiyorsun... Senin attığın golün ben...
                    Yöneticisinden topçusuna ,sıradan bir takıma dönüştüğümüzün resmi evrakı.
                    Oscar CARDOZO
                    İlk olarak Manu61 tarafından gönderildi
                    Gerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.

Yorum

• Henri sen nasıl futbolcusun. Bence bunun ispatı şahitle bile olmaz. Rakip kaleye o kafa vuruşunu hiç hayatında yaptın mı bidon kafali uşak.
                      Karşı kaleye atamıyon bari bize de atma.
                      Şu ligde webo gibi bir forvetimiz olsaydı en az fener kadar puan alırdık.
                      De haydi bir forvet ve bir orta saha ısıranından.
                      Bomba nın da artık imha ekiplerince başka takıma gönderilmesi gerek.
                      Hep DESTEK, Tam DESTEK...
                      Barış BEKTAŞ

Yorum

• Maça çok iyi başladık. hatta bu sezon ligdeki en iyi oynadığımız bir ilk yarı vardı sahada.. Golu yedikten sonra biraz bocalandı ama yine iyiydi.
                        Ama ikinci yarı yine o hantal oyuna döndüler.
                        İki takımın 11 lerini karşılaştırdığımızda bursanın o kadrosunu darma duman etmemiz gerekiyor. Ama gel gör ki olmuyor...

Kadromuz kötü değil ama eksik...
                        Adam gibi bir stoper Ortasaha ve forvet bu takıma şart...
                        Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                        Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İşte bunlar hep santrafor yokluğu...
                          Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                          Ayağa KALK!

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            malesef oyunu forse ettıgımızı atak oynadıgımızı zanneden trabzonsporun maclarını ızleye ızleye futbolu unutmus trabzonspor taraftarları var diye uzuluyorum.. koca 2. yarıda ki tek ıyı atagımız soldan adrıanın yerden dısarı gıden ortasıydı.. 3 hızlı pasta bos adamı bulduk..

kosmayan kamlumbagadan yavas oynayan takımdan bır cacık olmaz.. devre arası kosu mesafelerınde bursanın en cok kosan 5. oyuncusu 5600 metre kosmustu.. bızım en cok kosan oyuncumuz ıse mustafa yumlu 5263 metre.. bunun uzerıne oyunu forse ettıgını zanneden zavallı, 2. golden sonra gooooollll dıye bır yerlerını yırtan teknık dırektorun 1 puan aldı dıye agzı kulaklarında geze forvetın ve juve yı eleyecegının hayal eden taraftar.. komedı 3 lusu

Yazmaya üşeniyorum... Buradaki tuhaf yorumları okuyunca şevkim kaçıyor. Ama bu mesajın hakkını teslim etmek gerekir. Son derece doğru tesbitler. Yazsam aynısını yazardım..

Yorum

• Maça coşkulu ve istekli başladık iç sahada en baskılı göründüğümüz maçlardan biriydi ama dün bizim açımızdan şanssız bir gün olacağının sinyalini kura çekiminden sonra hissetmiştim.

Bu maçın 2-2 bitmesinin en önemli iki sebebi ;

1-Sol kulvarı istediğimiz gibi kapatamadık.
                              2-Henrique ofansta etkisiz kaldığı yetmezmiş gibi birde rakibe gol hediye etti.

Bu iki sıkıntıyı yaşamasaydık maçın hakkı 3-0 net bir skor olurdu diye düşünüyorum.

Maçta öne çıkan isim Olcan oldu diyebilirim.İlk golde doğru yerde olması ve ikinci golde yaptığı şık asist birinci sınıftı.

Emre Güralın gol atması sevindirici ama hala oyun içinde eksikleri var.Yusuf sakatlıktan henüz çıkamamış gibi göründü fakat oynadıkça üstüne koyacaktır ona ihtiyacımız var.Malouda nın bu iniş çıkışlarını hoş karşılamak gerekiyor bu yaş grubundaki oyuncuların bunları yaşaması doğal şeyler.

Aykut akgün daha fazla oyunun içine girmeli bu oyun sadece rakibi bozmaya yönelik bir oyun değil bozduktan sonra o topu kullanmak da gerek ancak o zaman futbolu büyüyebilir.Colmana daha fazla destek olmalı.

Bursa akıllı bir oyun çıkardı daum macerayı sevmeyen bir hoca olması bizi zorladı.Benim maçtan önce aklımdan geçen iki olasılık vardı.Savunmayı iyi yapabilirsek 1-0 alırız yapamazsak da 1-1 biter diye düşünmüştüm.

bu haftaki tesellimiz gs ve bjk nın puan kaybetmesi oldu fakat bizden aşağıdaki takımlarla makas git gide kapanıyor yeniden çıkışa geçmeliyiz.

Yorum

• herzaman derim, iyi oynayip puan kaybetmektense, kötü oynayip 3 puan almak daha iyi.
                                dün iyi oynadik, 2 puan gitti
                                İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                                BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X