la ne varsa bu Bamba da herkes bambaya takmış dün yine 1 hata dışında mükemmel oynadı...bamba gibi adam bulmuşlar bulanıyorlar..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYazmaya üşeniyorum... Buradaki tuhaf yorumları okuyunca şevkim kaçıyor. Ama bu mesajın hakkını teslim etmek gerekir. Son derece doğru tesbitler. Yazsam aynısını yazardım..
Abi merhaba. Teknik kadro yorumları, yönetim, kadro vs uzun mevzular bunları her zaman konuşuruz. Ben dünkü oyunda ışık gördüm bu arada 2-3 takviye ile daha kaliteli oyun oynayabiliriz gibime geliyor.
Ben sana asıl başka bir şey soracağım . Trabzonspor'un planlı ve programlı bir şekilde sıradanlaştırılması ile ilgili şeyleri söyleyen birisi vardı genelde. O den miydin?"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
Yorum
-
Pozitif futbol ile beraberlik veya mağlubiyet almaktansa, rakibi uyuz eden bir futbol ile galibiyet almayı tercih ederim .
Hem pozitif futbol hem de galibiyet alacak kalibrede değil bu kadro . Arada bir belki ikisi bir arada olur, sürekliliği olmaz.En son Tayfun tarafından düzenlendi; 17.12.2013, 10:44..
Yorum
-
DEEP BLUE
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAbi merhaba. Teknik kadro yorumları, yönetim, kadro vs uzun mevzular bunları her zaman konuşuruz. Ben dünkü oyunda ışık gördüm bu arada 2-3 takviye ile daha kaliteli oyun oynayabiliriz gibime geliyor.
Ben sana asıl başka bir şey soracağım . Trabzonspor'un planlı ve programlı bir şekilde sıradanlaştırılması ile ilgili şeyleri söyleyen birisi vardı genelde. O den miydin?
Bu arada o ışığı ben göremedim... Ortada oyun filan yok... Hoca yok... Ümit yok...En son Misafir tarafından düzenlendi; 17.12.2013, 11:13.
Yorum
-
İlk olarak figirm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDaum:'Benim için hayal kırıklığı.Biz burda kazanmak zorundaydık,kazanmalıydık.'
MRA :'Puan,puandır.
Biz dördüncü büyüktük de mi?
Haa bana göre en büyük orası ayrı ..
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDördüncü büyük değil, " dört büyüklerden ". Bizim taraftarımızın da böyle düşünmesi garip.
Haa bana göre en büyük orası ayrı .
Biri Fenerbahçe, diğeri de Galatasaray.
Sonra da Beşiktaş gelir.
Önceden Beşiktaş'ın ardından Trabzonspor gelirdi.
Şimdi Bursa mı Trabzonspor mu diye sorulur oldu.
Yorum
-
1 : HOCANIN KOMPAK YAPISI BELLİ OLDUKİ KAYPAK YAPIYMIŞ..
2 : ELLERİNDE UEFA KOZUDA BÜYÜK İHTİMALLE 2. TURDA SON BULUCAK..İNŞALLAH OLMAZ
3 : MAÇI İZLERKEN MARATON TRÜBÜNÜ DİKKATIMİ ÇEKTİ YA ARKADAŞ SANKİ CANSIZ MANKENLERİ KOYMUŞLAR ADAMLAR KIMILDAMIYOR ADAMLAR KAFALARINI BİLE KAŞIMIYORLAR SIFIR HAREKET VAR HAYRET ETTİM ONLAR DA ATSA BİZDE ATSAK HAREKETLENME YOK NE TAKIMA NEDE HAKEMİ ETKİLİYECEK BİR UĞULTU MALESEF YOK...
4 : EN ÖNEMLİSİ BU TAKIMA olcan adın ÇOK BÜYÜK ZARAR VERİYOR HERYERDEN KALEYE VURUYOR PAS VERİLECEK YERDEN BİLE KALEYE VURUYOR İLK ON KADİKADA 3 POZİSYON HARCADI DİYER MAÇLARDA DA AYNİSİNİ YAPIYOR HEP BEN ATIM DİYOR TAKIM İÇİN OYNAMIYOR KENDİNE OYNUYOR BİRİ BUNU GÖRSÜN ....
5 : TAKIM RUHSUZ TAÇ ATMAYA BİLE AHESTE AHESTE GİDİYORLAR..TUTKUMUZU VE HAYELLERİMİZİ ÇALIYORLAR..
AÇABA BANKAYA DEPAR ATAGENE GİTTİKLERİ İÇİN OLABİLİRMİ...!!!!
Yorum
-
İlk olarak Tayfun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDördüncü büyük değil, " dört büyüklerden ". Bizim taraftarımızın da böyle düşünmesi garip.
Haa bana göre en büyük orası ayrı .
Dördüncü büyük demem,üçünü birbirinden ayırmamamdan kaynaklanıyor.Derdim sıralama değil yani.Ayrıca,bazı arkadaşlar gibi yok FB bize şunu yaptı,GSyı yeğlerim,BJK kupayı iade etti(Tolga gibi),o temiz sayılır gibi kıvırmalara da karnım tok.Topunun köküne kibrit suyu.
Yorum
-
DEEP BLUE
Trabzonspor büyük kulüptür diyen kendini kandırır...
Kral çıplak beyler, uyanın gaflet uykusundan! Terkeden sevgilinin alüminyum çerçeveli resmine bakarak zırlayan, ''elleri de pek güzeldi, bir keresinde kar topu oynamıştık bu caddede'' diye histaminik takılan gece bekçilerinden olmak, sadece zamankaybıdır. Ve zaman, en pahalı şeydir...
Allah aşkına uyanın! Zeki'lere, Abdülkadir'lere, Aykut'lara kalmış kadro, MRA gibi ne dediğini kendisinin bile anlamadığı bir acemi antrenör, Hacı gibi Aziz'in kanlısı olmanın ötesine geçemeyecek başkanın elinde oyuncak olmuşuz... Ve hala uyuyoruz... UYANIN!!!
Yorum
-
Hani 1461 Trabzon'un ismini yanlış okuyup 1461 Trabzonspor diyorlar ya. Öyle olmasın. Trabzonspor'da nitelikler konuşsunTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Takımın ve hocanın böyle bi oyun gösterebilmesi beni biraz umutlandırdı. Çok çok iyi bir defans ve klasik en azından saç baş yoldurmayacak bi forvet ile iyi olacak işler bence. Hoca bazen gerçekten sabrımı taşırıyor ama sezon sonuna kadar kalmasından yanayım artık. Çünkü istediği zaman risk aldığı zaman iyi futbol da oynatabileceğini gördüm.#
Yorum
-
bence maloudanın dinlenmesi çok iyi oldu
orta saha belli zorlamanın anlamı yok
zokora
yusuf-adrian-colman-olcan
emre
çok basit goller yiyoruz 2 tane stoper şart bu takımla sağ bek sol bek yederli
yediğimiz 2.gol tam evlere şenlik rezalettUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum