Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Beyaz TV Gokdeniz Karadenizlen roportaj yapmis.
    '' Bir adam konusacak ortalik karisacak '' seklinde teaser gecti demin , az sonra yayinlanir.

Yorum

• AW: Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Abarttin sende yemisim almanyayi...

Almanlar kendileriyle gurur duymuyor sen nesile gurur duyuyorsun?

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
      O anlamda soylemiyorum ben almanlari pek sevmem ama almanlar kadar dogrucu dürüst hakkaniyet sahibi disiplinli toplum yoktur.kul hakki yemezler türkiyede ki ahlaksiz siyasetciler gibi.hirsizlik ahlaksizlik yalan dolan hepsi var ülkemde bir de müslüman ülkeyiz... yazik ya harbiden

Yorum

• Kardeşim bu takımın vizyonu daralmış zorlama yok olanı ve verileni kabul eden boynu bükük karga gibi bokunu yiyene dönmüş bu takım yazık yazık.

Yorum

• İlk olarak com3rt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Hala olcan'a laf atıyorsunuz ben anlamıyorum sizi.Adam gol,asist katkı yapıyor mücadele var önemli olan bu.Bence henrike,malouda,bosingwa,adrianı tartısmamız lazım hepsi ruhsuz
          Olcanin kalitesini tartismiyoruz ilk 25 dakikada neyi var neyi yok tum enerjisini sahaya yansitti malesef o bolumde bir turlu golu bulamadik en buyuk yanlisi macin 90 dakika oldugunu unutup kendini ilk yarim saatte bitirmesi oldu basit oynayip kendini yormamasi lazim son 15 dakikada biraz daha diri kalabilseydi maci rahat alirdik

Yorum

• Sayet henry adam olupta girdigi 2-3 pozisyondan birini gol yapsaydi bu mac farka giderdi.
            Adamda denge, dribling, hizlanma, pozisyon alma sifir sifir sifir
            Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• AW: Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

İlk olarak Ali YİĞİT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sanmıyorum Adrian'a muhtaç kalacak kadar basiretsiz bir hoca olduğunu. Kaldı ki kendisini bilmem kaç maç sahaya sürmediğini de gördü bu gözler. O zamanda çığırtkanlık yapılıyordu burda Adrian neden oynatılmıyor diye.

O da gerekçe olarak Adrian iyi bir topçu ama mantelite sorunu var,Çok kırılgan ve hemen küsüyor demişti. Ayrıca fizik olarakta yeterli olmadığın belirtmişti.

Takım küme düşmeye doğru giderken babam mı çağırdı ta Seullerden Şenol Güneş'i.

Adam istifa etti gitti daha hala laf yetiştirmeyi kendinize vazife görüyorsunuz. Hatalar her zaman olacaktır,doğal olarak eleştiride...

Ben bize kazanadırmış olduğu 2009-2010 Türkiye Kupası,Süper Kupa ve 2010-2011 Turkcell Super Lig şampiyonluğu için kendisine bu teşekkürü bir borç bilirim...
              Bizde tesekkur ediyoruz fakat en basindan cagrilmamaliydi.
              Yapilan transfer yanlislari 1 degil 2 degil.
              Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

• Ynt: Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

Birbirinin aynısı 2 devre izledik. İyi başlayıp pozisyonlar bulduğumuz ancak şanssız bir gol yiyip dağıldıktan sonra son dakikalarda beraberligi kurtardığımız iki devre.

Bu sezon belkide ilk defa istatistik olarak rakibin önünde yer aldık. Ama bu seferde puan kaybettik.

Oyunculara gelince artık Emre'nin ilk 11'e girme vakti geldi. Henrique inanılmaz derecede kötü oynuyor. Malouda da aynı şekilde çok kötü ama kendi bölgesinde oynamadığı için biraz olsun anlayabilirim ama her maç Henrique'yi izlemek asabımı bozuyor.
                www.x.com/zykmda

Yorum

• uzun lafin kisasi arapca bilen menajerler lazim.
                  burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Efsane-1967 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Beyaz TV Gokdeniz Karadenizlen roportaj yapmis.
                    '' Bir adam konusacak ortalik karisacak '' seklinde teaser gecti demin , az sonra yayinlanir.
                    Cok güzel beceriyorlar milleti programa cekmeyi ama nedense sonunda hicbirsey olmuyor yok ediliyor söylenenler.

usb cocuklari ...
                    "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• valla takımı bu sezon ilkkez beğendim

2-2 ye aldanmamak gerek.

bu arada bu takıma SOLBEK + ORTASAHA + FORVET şartoğlu şart

bu 3 bölgeye iyi oyuncu alınırsa juventusuda eleyebiliriz.
                      Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• maçlardan ne zamandır keyif almıyoruz.arkadaş ne zaman ruh gelecek.ne zaman trabzonspor gibi oynayacaklar.olcan da bence bu takımdan bi cacık olmaz diye bi süre sonra kendini geri çekmiş.yusuf gibi adamlar oynasın.tecrübesi olmasın ama ruhu olsun.hala altyapıdan çıkan oyuncularla ligde 2.senemzde şampiyon olduğumuz akıllara gelmiyor.bi henrikeye mi bağlı gol ümidimiz.böyle takıma juve 5 sallar
                        30 Nisan 2022 - Şampiyon TRABZONSPOR
                        8.KUŞATMA

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Burada oyuncularimizi hakemlere yeterince itiraz etmiyorlar diye elestiriyordum ama bu aksam ilk defa bamba bunu yapabildi.

Sari karti gördükten sonra hakeme itirazini sürdürmesine ragmen hakem ikinci saridan atamadi,yemedi resmen gördünüz mü?

Bunu futbolcularimiz yapmaya devam ederse haklari daha az yenecektir.

Katılıyorum. Pamuk gibi takım olduk, ağlamayana ekmek yok.

Neymiş efendim zaman geçirilmezmiş, yerde yatılmazmış...

Futbolun içinde saha içi kurnazlıklar da var. Oyunu kuralına göre oynamazsan büyük takım olamazsın. İstediğin kadar romantik masallar anlat.

Bugün dünyanın en büyük takımları bile yeri geldiğinde bu cinlikleri yapar. Bizi bir romantizmle kandırmışlar kendimizi avutup masal anlatıyoruz buralarda.
                          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak objek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Olcanin kalitesini tartismiyoruz ilk 25 dakikada neyi var neyi yok tum enerjisini sahaya yansitti malesef o bolumde bir turlu golu bulamadik en buyuk yanlisi macin 90 dakika oldugunu unutup kendini ilk yarim saatte bitirmesi oldu basit oynayip kendini yormamasi lazim son 15 dakikada biraz daha diri kalabilseydi maci rahat alirdik
                            olcan üzerinden geçmiş maçlarla ilgili nazire yapanlaraydı sözüm.Olcan'nın maç içindeki performansı eleştirilebilir hatta onur dahil herkes eleştirilebilir ama olcandan önce eleştirlmesi gerekenler var.Her maç sonu kahroluyoruz onlar yüzünden

Yorum

• ilk yari müthis oynadik, cok istekliydik
                              ikinci yari ise 2011/2012nin tipik görüntüsü...isteksiz, sahada dolasan oyuncular

olcan ve colman cok iyi mücadele ettiler, tebrikler
                              Forvete: Tencere Hill
                              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Zokora olmayınca takım daha bir hoş geldi bana.Yusuf galtaksaraya patlamalı artık.Henrıque ve Bamba hariç herkes ıyıydı bence.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X