Kompakt Futbol a devam.. Ben Seviyorum MRA yı ve maç sonu açıklamalarını büyük bir keyifle bekliyorum moraliniz bozuksa kesinlikle izleyin tavsiye ederim..
Hocanın ne dediği belli değilki türkçeye benzeyen ama anlaşılamayan bir şeyler geveliyor..
Her maç eziliyoruz birde çıkıp üstün taraf bizdik demezmi tadından yenmiyor..
Golden sonra anladık ki taraftarın gazlaması oyuna ne kadar etkili olabileceğini gösteriyor. Büyük bir iteleyeci baskı bu maçı bize aldıracaktı
Aynen öyle golden sonraki gazı ikinci yarıda verebilseydi taraftar alırdık bu maçı.
İlk olarak nakzo tarafından gönderildi
Hami bir kupa maçına çıktı maç trabzonda o maçta elenmiştik akhisardı rakip heralde muhammet forvet oynuyordu ve hamının saha kenarından verdi taktik kulaklarımla duydum muhammet hadi daaaaaaaa ....
maluda nedir arkadaş ben bu adamı doksan dakika çekmek zorundamıyım kim lan bu trabzonspordan üstünmü bu adam ya ! yeminle topla tüfekle gireceksin tesislere
heee yine başladınız herkese sallamaya, dün sol bekimiz ilan ettiniz kadiri, şimdi bir çizik daha atıyorsunuz.
Bu adriandan bir nane olmaz derken de adriancılar çıkmıştı.
Tabi yerlilere sallayın kardeşim, bosingwa ve maluda yerlileri 3'e katladı ya, sallayın durun.
maluda ikinci yarı ileri geri den başka ne yaptı, top mu kaptı, pres mi yaptı, yalandan koşdur, sorumluluk alacak adam topu nefretle izlediğimiz adrian alıyor, pes, ayıp, gs maçında maludanın olmayışına sevindim, aykut akgün yoruldu tek başına yapamıyor bu adam biz yusufu çıkarıyoruz diyecek birşey yok. yenikken forvet çıkıyor forvet giriyor. neyse
Yerlilere sallarken bosingwa ve Maluda ne oynadı diye düşünüp sallayın.
BOSI seni bosuna yollamamislar adam sagdan bi dogru durust bi bindirme yapamamaz mi yahu adamlarin sol beki cokmus bosi hucuma kalkamiyo boyle bi rezillik olamaz,,
adrian henrique bu takimi sabote etmiyorsa bende bisi bilmiyorum
Yazık ya kesinlikle almamız gereken bir maç ama ikinci yarı berbat bi futbol,Kadirin girmesine hiç gerek yoktu,değişiklikler geç oldu,kusura bakma ama olmuyor Akçay olmuyorrrr,beraberlik golüne sevinmeside ilginç sanki galibiyet golünü atmışcasına sevindi,moralim bozuk ya demekki yukarılara çıkma hedefimiz yok bu ruhsuzluk bunu gösteriyor.
Yorum