Aldığımız bu bir puanla MRA'nın hedefi 25 puana bir adım daha yaklaştık. Hadi hayırlısı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!
Daraltma
X
-
Rezil rezil su bursayla berabere kaldik diye seviniyor cildiriyorum su maci alamadigimiz icin yaniyorum adam zipliyoİlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUtanmadan seviniyor büyük hoca !Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Tabi henri olsa da kendikalesine çalışsa sana o lazım galiba.İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet gerçektende boş kaleye inanılmaz bir gol attı çok zor bir pozisyondu
bize heryer TrabzonSpor
Yorum
-
gol goldur,İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleboş kalelerde olmasa gol atamayacağız
Yorum
-
1 puan kaldi dahaİlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle24 puan hedefini tutturdu hocamız filazofumuzYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Zamanında Emre Güral'ın arkasında duran tarafta olduğum için çok mutluyum. Güvenimizi boşa çıkarmadı.
Her hafta girip bizi kurtarıyor, MRA da dikine gidiyor, her hafta ilk 11'e Henrique'yi sürüyor.
İlk defa rakipten çok çok üstün oynadık. Onda da berabere kaldık...And you'll never walk alone!
You'll never walk alone...
Yorum
-
Ne güzel. Cok mutlu olduk.İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKadir nasil olurda bu formayi giyer..
Ben daha iyi topcuyum arkadas bundan..
Ach ulan ach yine genc olsaydim ve destek görseydim topcu olurdum...
Real madridin altyapisina karsi oynamis adamim
Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk"CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -
Yorum
-
Kendi sahasında bursaspora son dakika beraberlik golü attık diye havalara zıplayan bi hocamız var.
Ya o hangi takımı yönettiğini bilmiyor ya biz hangi takımı tuttuğumuzu.
Kaliteyi,hedefleri,beklentileri küçülttünüz.Takımı küçülttünüz resmen.En son must61 tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 21:59.#Dik oyna
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum