Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Aldığımız bu bir puanla MRA'nın hedefi 25 puana bir adım daha yaklaştık. Hadi hayırlısı.
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• adam gibi 2 tane golcümüz olsa şu takım yine yenilir ama ilerde bu kadar kanser etmez bizi...getiriyoz getiriyoz ilerde sanki duvar var çarpıp geri geliyo...bizim adamlarımız sıfır hucumda...
      t.akyildiz

Yorum

• İlk olarak Varlıbaş61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Utanmadan seviniyor büyük hoca !
        Rezil rezil su bursayla berabere kaldik diye seviniyor cildiriyorum su maci alamadigimiz icin yaniyorum adam zipliyo
        Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
        O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
        Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
        Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Trabzonspor 2- 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

MRA: Kompakt oynadık, oyunu forse ettik, beraberliği hak ettik

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
          Hacıosmanoğlu İSTİFA!!!

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            evet gerçektende boş kaleye inanılmaz bir gol attı çok zor bir pozisyondu
            Tabi henri olsa da kendikalesine çalışsa sana o lazım galiba.
            bize heryer TrabzonSpor

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              boş kalelerde olmasa gol atamayacağız
              gol goldur,

Yorum

• Kompakt Futbol a devam.. Ben Seviyorum MRA yı ve maç sonu açıklamalarını büyük bir keyifle bekliyorum moraliniz bozuksa kesinlikle izleyin tavsiye ederim..

Yorum

• Kadir'in hız 1 hızlanma 0.

Yorum

• Şu takımda hocanın bir kusuru yok! Mevcut olan oyuncuları bir arada top oynatmaya çalışıyor eksiğe rağmen.

Takım güzelde başladı ama sahadaki bazı bölgelerdeki yetersiz oyunculardan ötürü maçın sonucu 2-2 bitti. Daha farklı olabilirdi evet ama kadro bu.

Yorum

• İlk olarak Rıza ÇOLAK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      24 puan hedefini tutturdu hocamız filazofumuz
                      1 puan kaldi daha
                      Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

• bu kadro değişmedikçe en azilk 11de oynayacak 4 adam gelmedikçe cacık olmaz
                        Oyun bitince şah da piyon da aynı kutuya konur...

Yorum

• Zamanında Emre Güral'ın arkasında duran tarafta olduğum için çok mutluyum. Güvenimizi boşa çıkarmadı.

Her hafta girip bizi kurtarıyor, MRA da dikine gidiyor, her hafta ilk 11'e Henrique'yi sürüyor.

İlk defa rakipten çok çok üstün oynadık. Onda da berabere kaldık...
                          And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

• biz henrique'ye kızıyoruz ama henrique asıl mevkisinde oynamıyor sıkıntı burada.ve hoca bunu görmüyor inanın henrique forvet arkası oynasın takıma çok faydalı olur.ve emre'nin daha çok şans bulması lazım.

Yorum

• İlk olarak Punisher-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kadir nasil olurda bu formayi giyer..

Ben daha iyi topcuyum arkadas bundan..

Ach ulan ach yine genc olsaydim ve destek görseydim topcu olurdum...
                              Real madridin altyapisina karsi oynamis adamim

Gesendet von meinem iPhone mit Tapatalk
                              Ne güzel. Cok mutlu olduk.
                              "CHAMPIONS AREN'T MADE IN THE GYMS. CHAMPIONS ARE MADE FROM SOMETHING THEY HAVE DEEP INSIDE THEM - A DESIRE, A DREAM, A VISION" - MUHAMMAD ALI -

Yorum

• Kendi sahasında bursaspora son dakika beraberlik golü attık diye havalara zıplayan bi hocamız var.

Ya o hangi takımı yönettiğini bilmiyor ya biz hangi takımı tuttuğumuzu.

Kaliteyi,hedefleri,beklentileri küçülttünüz.Takımı küçülttünüz resmen.
                                En son must61 tarafından düzenlendi; 16.12.2013, 21:59.
                                #Dik oyna

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X