Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor 2 - 2 Bursaspor | Maç Sonucu!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak tahir61ayas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    ---------------onur----------

-----mustafa---zokora---bamba---

--boss-----colman---soner-----yusuf--

---olcan------henri-----malouda---
    bence de eldeki malzemeye en uygun sistem bu.

yusufun dinamizminden faydalanmalıyız.

devre arası yine bu sisteme uygun transfer yapılmalı.

bamba-transfer
    soner-transfer
    henri-transfer

bu üç değişiklikle bu sistem saat gibi işlemeye başlayacaktır.
    ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Sacit kardes beni delirtme gelirim trabzona bak....
      ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

İlk olarak Burçak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ah Sacit ah.
        Güzel kardeşim, canım ciğerim..
        Basketbol takımımız kaç maç yaptı 9..
        oynadığı 9 maçın kaçını kaybetti? 8 tanesini.
        Ligin sonuncusu mu ? evet..
        Ama sen her maç salondasın..

Şimdi senin mantığına göre bu takımın bırak maçlarına gitmeyi ayaklarına sıkmamız lazım..

gelelim futbola..
        Oynanan futboldan hiç bir şeyden memnun değiliz. Ama damarlara işlemiş bazı şeyler..
        Sen maçlara gidemeyebilirsin. Herkes taraftar olacak diye bir şey yok.
        Bütün Camialarda bir kısım Taraftar bir kısım da Seyirci vardır.
        Bilmem anlatabildim mi
        Burçakcım,

Basketbol ile futbol arasında çok büyük farklar var. Futbol takımının maçını izlerken eziliyorum, utanıyorum. Rakip bile olamayacak takımlar senle dalga geçiyor. Niye peki ? çünkü senin takımında bu kulübü temsil edecek kapasite de futbolcu ve teknik direktör yok.
        en basitinden 2-0 dan maç vermeleri.. ve daha birçok örnekler..

Basketbol öyle değil, 8 mağlubiyet almış olabilirsin ama basketbol da mücadele var, hırs var. Sen de biliyorsun zaten maçın son saniyesine kadar inanılmaz mücadele oluyor. yenilsen bile izlerken keyif alıyorsun. Futbol takımımız çok harika oynayıp da yenilse bişi demeyeceğim futbolda yaşanır bunlar ama hem yeniliyor hem de rezil kepaze oluyor sıradan takımlara..

Bir dönem Barcelona'da bizim gibiydi. Koskoca Camp Nou stadında kimse yoktu.
        Şimdi ise 80 bin taraftara oynuyorlar, kazanmadıkları kupa kalmadı. Bu işler böyledir, başarılı olursan taraftar gelir, olmazsan kimse destek vermez. Hiç kimse sıkıntı çekmek için stadyuma gitmez. ister taraftar ister seyirci olsun
        En son Sacit tarafından düzenlendi; 13.12.2013, 17:49.

Yorum

Aykut lütfen artık solbek oynamasın
          Dallas Mavericks
          .............................................................. 41-Dirk Nowitzki

Yorum

Pinto ve Basser Trabzonspor maçında yok @Cihan_Haber
            Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Kazım da cezalı. Geriye hücum silahları olarak Enes, Sestak ve Tuncay kaldı...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

Belluschi nin de sakatlandığı söyleniyor.Doğrumu bilmiyorum.
                Eski kullanıcı adım:Nurver

Yorum

Şu Bursaspor'u yenmemiz gerekiyor.
                  Més Que Un Club

Yorum

Batalla'sız Bursaspor'u yeneriz

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Bundan sonraki süreçte ilk Avrupa Ligi maçımız 20 şubatta sanırsam...

Türkiye kupasındada devam etmiyoruz dolayısıyla bu 2 aylık dönemdeki bütün lig maçlarından (galatasaray maçıda dahil) ben galibiyet bekliyorum.

Yorgunluk,aklımız avrupada bahaneleri felan olmayacak önümüzdeki 2 ay bence Mustafa hocanın asıl sınavı şimdi başlıyor..

7 maç var 7 sinide alıp seneye Avrupa ligini garantilememizi sağlıcak 7 maçtır bence bu maçlar..İnşallah 7 de 7 yaparız

Yorum

Bu maci kazanmak zorundayiz artik ciddi bir sekilde lige yogunlasmamiz gerekiyor.

Bursasporda eksik cok bizde oldukca moralliyiz ibreler bizim lehimize gibi görünüyor.

Iyi bir taraftar destegi ile kazancagimizi düsünüyorum,insallah yanilmam.
                        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

Galibiyet sart sart sart...
                          ...TRABZONSPOR...
                          "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

Colman ve Malouda kart sınırında GS maçı öncesi dikkat etmeleri lazım. Malouda'yı bilmem ama fikstür çekildiğinde Colman'ın kesinlikle Antalya maçı öncesinde bahane bulup ülkesine kaçacağını yazmıştım bakalım beni yanıltacak mı...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Colman ve Malouda kart sınırında GS maçı öncesi dikkat etmeleri lazım. Malouda'yı bilmem ama fikstür çekildiğinde Colman'ın kesinlikle Antalya maçı öncesinde bahane bulup ülkesine kaçacağını yazmıştım bakalım beni yanıltacak mı...
                              hangi sezon yanılttı ki bu sezon yanıltsın. Ben de aynı şekilde Gs maçında son kartını göreceğini düşünüyorum
                              www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak A.Akyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                hangi sezon yanılttı ki bu sezon yanıltsın. Ben de aynı şekilde Gs maçında son kartını göreceğini düşünüyorum
                                Görse bile ülkesine göndermeyeceksin,giderse verebilecegin en büyük cezayi vereceksin gerci yine de bildigini yapar colman.
                                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X