Zaten şampiyonluk bekleyen yok. Gözden çıkardığın yabancıları oynatma kardeşim zaten ihanet eder gibi oynuyorlar. Yıllardır diyoruz bu sene feda senesi oldu yine belli o zaman ara dönemde 1461 den al bir kaç adam Türk futbolcu al yurt içinden seneye hazırlansın. Tutturmuşlar yine vay efendim devre arası yıldız alacağız. Samanyolu lan burası yıldız monte edecen yeter be. Çöplükleri topla getir ahan size yıldız .İstemez kardeşim yıldız geleceği olan futbolcu alın.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
Tamam, Kadro yetersiz
Tamam, Kadroyu Musta Hoca kurmadı
Tamam, yönetimsel bazda felaket bir dönem geçiriyoruz
Tamam, Futbolcularımız psikolojik olarak tükenmiş durumdalar da
siz bana skor 3-2 olmuş iken rakip skoru koruma içgüdüsüne bürünmek üzere iken takımın baskı kurması gereken dakikalarda
takımda Top oynamaya çalışan takımı ileriye taşıyan şu anda takımın beyni konumundaki tek oyuncunu oyundan almanın mantığını açıklayın bende Mustafa Reşit Akçay'ı eleştirmeyeyim....
Yorum
-
Adam utanmadan Yunanistan örneğini veriyor.Ulan sormazlar mı adama " kendinle kıyasladığın Yunanistan o şampiyonada fazla doğru düzgün pozisyon bile vermedi.Sen neyin kafasındasın?" diye..Onur olmasa şu an ligin dibine demirliydik..Allah'ın filozofu (!)
Yorum
-
Bilinçaltıİlk olarak Tolga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFutbolcuların buna takılacak kadar takıma kafa yorduklarını düşünmüyorum.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
antep deplasmanı her zaman zor bir deplasman olmuştur bizim için taraftar desteğiyle her zaman bizim maçlara tempolu başlamışlardır.Bu maçta da yine bu şekilde başladı maç ve biz rakibin bu oyununa karşılık veremedik.Bireysel olarak ikili mücadeleleri kazanamadık ve ilk yediğimiz gol takım savunmasının direncinide düşürünce yine dağınık bir görüntü verdik.
Her yenilgimizin 3 skorlu oluşu ve bu gollerin yol güzergahlarının bile hemen hemen aynı oluşu bize ciddi problemlerimizin olduğunu gösteriyor.1.gol ve sonra gelen 2.gol standart yediğimiz goller,3.gol de bu golleri süslediğimiz duran top golü.Her 3 gollü yenilgimizde yediğimiz gol türleri aynı sadece bazen sıralamaları değiştiği oluyor örneğin bazen 2.golü duran toptan yiyorduk bu sefer 3.sırada gerçekleşti.
İlk golde bekir ozanı messi haline getiren aut çizgisiyle arasındaki o 2 metreyi savunamayan mustafa için ne söylenir bilemiyorum.
Deplasmanda kora kor mücadeleye girmezsen kazanma ihtimalin yok her ikili mücadelelerde daha çevik ,daha istekli olan antepli oyunculardı.
Hafta içinde yaşanan olayların futbolcular üzerinde konsantrasyon kaybına yol açtığı da bir gerçek bu durumda emeği geçen başkan,başkan yardımcısı ve kaleci antrenörünü kutlarım kendi ayağımıza kurşun sıkmakta üstümüze yok.
Hedef 2.lik ve bu şansımız hala devam ediyor fakat şuan ki görüntü bunun için yeterli değil bu futbolla gs ve bjk 2.liği sana bırakmaz hatta ilk 5 bile zor.Teraziyi yeniden dengeye getirmeliyiz şuanda olumsuzlukların olduğu kefe daha ağır basmaya başladı.Biran önce toparlanmalıyız.
Yorum
-
Kulub su anda muz cumhuriyeti ayarinda yonetilmekte.
Once bunu duzeltsinsler. Kulubun badinda iho var takimin basinda mra. Ondan sonra basari bekle. Cem yilmaza 5 saatlik gosteri mazemesi.İlk olarak Adem YILMAZ tarafından gönderildiŞİKE TÜRKİYEDE 10 HARFLİDİR... http://s7.directupload.net/images/120830/dwkkcgqy.swf
Yorum
-
[QUOTE=Travelair;1919430016]Kesinlikle katılıyorum, haklısınız. Ben de senelerdir bunu diyorum. Bizim karakterimiz kimliğimiz bordo mavide saklı. Belki bazı arkadaşlar oraya gelene kadar neler var diyecekler ya da abartmayın, fakat öyle değil gerçekten önemli. Kimsenin Trabzonspor'u oraya öyle silik çıkartmaya hakkı yok[/Q
Arkadaşlar,
1980 yılında Altay'ı yendiğimiz de 3-0 Cumhurbaşkanlığı Kupası yine beyaz forma vardı.
SevgilerBaskalari ile ugrasmak kendinle ugrasmaktan daha kolaydir.
Kobra
Yorum
-
Mra nin her mac sonrasi konsanrtasyon eksikligi kondisyon eksikligi oyundan memnunum daha iyi olucaz zirvalamalarindan artik biktik taraftar olarak..heralde ts taraftarini aptal saniyor..1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
malouda ya nasıl tahammül ediyor anlamıyorum
defans berbat devre arası 2 stoper 1 orta saha 1 forvet şartUEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum
-
şişşt sakın eleştirmeyin sizi gidi iyi gün taraftarı sizi! şurada 7-8 maç kaybettiysek ne olmuş! bakın istatistiklerimiz çok iyi. hem biz kompak futbol oynuyoruz. rakibi de forse ediyoruz! hem avrupada da başarıdan başarıya koşuyoruz! neyi beğenmiyorsunuz anlamıyorum!Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum