Arkadaşlar Onur mu ağladı maçtan sonra ne oldu ? Ben hala toparlayamadım kendimi .
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
fener rizede sow-emenike ile oynuyor
maç 1-1 oyuna webo giriyor 3 forvet
kuyt baroni cabası
henrique ile bi yere kadar@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
butun duygularıma tercuman olmussunuz ama ben su 3 senedır su rezıl kadroyu ızlıyorum cozemedıgım bırsey arkadas bız neden cıft forvet oynmıyoruz yada herkes super bır emre mı kotu bu adama neden sans verılmez ? bırde topu kaptırıp topun pesınden kosmayan adamlardan nefret eder oldum bu takım ne zaman pres yapıcak ? yemın ederım acıl bıze saglam bır hoca ve kadronun 3-4 ısım dısında komple degısmesı lazım
Yorum
-
hoca bir takımın çehresini yüzde yüze kadar değiştirebilir ne yüzde onu . Bir hoca takımı oyuncuları nasıl etkiler görmek isteyen malesef şikecilerden örnek vericem ama fbülkerde obradoviçe baksın. Oyuncular geçen seneyle hemen hemen aynı . ama iki farklı hocayla da gördüğüm için söylüyorum geçen seneyle şimdi arasında uçurumlar var. hoca bir takımda herşeyi a-dan z ye 100 de 100 etkiler...İlk olarak Gencaga tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleO zaman hocalara ne gerek var dimi.Manciniye her yil 4.5 milyon avro verecegine onu futbolculara dagitmaliydi cincon.%10 dan daha fazla etki yapacagi kesin en azindan %15 etkisi olur.
Yorum
-
temposuz, baskısız, korkak, iki pas yapmaktan aciz, rakip kim olursa olsun topun gerisinde duran, topla daha az oynayan, küçük takımların bile neredeyse terk ettiği bu saçma sapan anlayışı Trabzonspor gibi büyük bir takıma uygulatmaya çalıştıkça bu sonuçların ardı arkası kesilmeyecek. ben baskı kuran takım istiyorum. Trabzonspor baskı kuracak baskı. evimizde aldığımız maçları tamamen şansa aldık. yine uefadaki maçları. ya ligin dibindeki takımlarla evimizde yapıyoruz adam forveti çıkartıp ortasaha defans alıyor kafayı yememek elde değil. ama acayip de şansı var adamın. tam forveti çıkartırken forvet gol atıp asist yapıp çıkıyor 1-0 öne geçip maçı kazanıyoruz. deli olcam artık. bu hafta maçı izlemedim. iyi ki de izlememişim. ders çalıştım belki 12-13 gün sonra sınavda faydasını görürüm. bu Trabzonspor'u izlemenin hiçbir faydası olmuyor çünkü. elim ayağım morarıyo ya da saçlarım azalıyo. günaha da giriyorum bir sürü.TRABZON SPOR
Yorum
-
Eyy gidi Ersun Yanal. Seni harcayanların ben taaaa........................... şu şikecilerin açtığı puan farkına bak. aynı kadro gecen sene aykutun elindeydi . bi o gecen seneki şikecilere bak bide bu seneki.. hoca farkı işte. yemişim oyuncuları. Sergen bile 3 haftada 9 puan topladı dipten aldı antepiBir Sevdasın Trabzonspor'um..
Yorum
-
Doğruyu söylemek gerekirse Baskanı taraftarın Trabzonsporlugunu tartışacak Hocası her mac sonu taraftara ıyı oynadık ısıgı gorduk ıyı durduk gıbı hıkayaler anlatacak kalibrede kişiler yönettiği bir Ts'nin bu durumu kaçınılmazdı.
Hoca evinde hem Lig tv hem de Ntv tekrarlarını izlesin de görsün takımın asıl durumunu.
Rıdvan Dılmen'in dedikleriine yüzde yüz katılıyorum.Hoca iyi oynadık diyor ama iyi değil takım ,evınızde seyırcı baskısı kontrollu oyunla kazanabilirsiniz ama oyun olarak iyi değil Ts.Yani Ts yense 26 yapacak yarısta bulanacak ama o hava yok lige havlu atmış gibi oynadılar bu durum çok tehlikeli .Avrupa'da inş iyi yerlere gelirler fakat Turkıye kupasından sonra Avrupadan da elenme durumunda lige döndüklerinde bir bakmışlar ki ellerinde birşey kalmamış durumuna yol açar bu lige havlu atmış havası o zaman da Ts 3000-5000 kişiye oynar içerdeÇünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.
Yorum
-
bu macla 2 kulvardanda elendik bakalim bu futbolla avrupaya seneye gidebilecekmiyiz 1 hafta icinde 2 kulvara elveda dedik Uefa belki kafamiza göre rakip cikarsa 1-2 daha tur atlar sonra ordanda eleniriz aylardan beri taraftar bagiriyor bize forvet lazim diye ama nerde onu görecek yöneticiler orta saha 0 olanlar forvet 0 defans 0 bir kale 10 onur her maci kurtaracak degilya oda arada bir hata yapacak unutmadan hoca -0 baskan da -0 . Futboldan okadar sogutum ki artik bakasim gelmiyor ama forma sevgisi olmasa futbola da bakmiyacam diger maclara zaten bakmiyorumYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
sıkıntılı ne kelime offff offf yani anlatamıyorum kan kustuk son üç senedir bu sene artık iyice dibe vurdukİlk olarak Mellih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekadro çok sıkıntılı.. en az 4 tane santrafor nitelikli yetenekli santrafor lazım gerisini sen düşün.
Yorum
-
Arkadaşlar mra gitsin bence de! ama bu kadro sıfırdan kurulmassa her gelen hoca gider sölim size hoca değişmeli değişir değişmez kadro iki üç oyuncu hariç baştan kurulmalı.yönetim de derhal gitmeli.şenol hoca da gitti o da gitti bu da gitti olur bross geldi hross gitti olacak sorunun kaynağı belli ilk sorun kadro bu baştan halledilmedikçe hiç bir hocadan hayır gelmez bize
Yorum
-
aynen öyle malesef 1 hoca gider digeri gelir sonra degismez. Sil bastan yapmaliyiz Alman milli takimi kötü gittiginde kadroyu genclestirip simdi yine eski yerine geldiler ama bizde hocalar degisti ama rusuzlar hala kadroda kaldi. Yapancilarin hepsi gidebilir bosi disinda savasan oyuncular lazim pres yapan oyuncularİlk olarak erenslash tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar mra gitsin bence de! ama bu kadro sıfırdan kurulmassa her gelen hoca gider sölim size hoca değişmeli değişir değişmez kadro iki üç oyuncu hariç baştan kurulmalı.yönetim de derhal gitmeli.şenol hoca da gitti o da gitti bu da gitti olur bross geldi hross gitti olacak sorunun kaynağı belli ilk sorun kadro bu baştan halledilmedikçe hiç bir hocadan hayır gelmez bizeYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
İlk olarak L.Burrows tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeknik Direktörümüz Mustafa Akçay, maç sonrası şöyle konuştu:
“Genel anlamda mağlup olduk ama ikinci yarı oyunu forse ettik. İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Dikkat dağınıklığından 3. golü yedik. Bu bizi etkiledi. Deplasmandaki performansımız kötü ama telafi edecek maçlarımız var.
Lazio maçı bizim için çok önemli. İyi oynayacağımızı düşünüyorum. O kulvarda motivasyonumuz farklı.”
Hocanın neden bahsettiğini anlayabilen varmı. Ben acaba o sıra uyudummu yada başka bir maça falanmı geçtim
tabi canım hocamız ya!Kasımpaşa maçında da motivasyonumuz farklıydı! evet kadro kalitemiz dört dörtlük hiç pozisyon vermiyoruz !
) kadro kalitemiz o kadar müthiş ki maçı kaybetmemiz için tek sebep motivasyon eksikliği zaten!
En son erenslash tarafından düzenlendi; 09.12.2013, 04:08.
Yorum
-
Aynen kardeşim uyuz oldum iyice sinir etti iyi ki lig tv almadım bu sene isabet olmuş hehe.yerlilerin de çoğu yaramaz ki.teknik ekipte de iş yok yeni staffler almak lazım. Almanlar işi biliyor da Trabzonspor rant takımı malesef! yiyelim hep vermeyelim,taraftarı kandıralım mantığı olunca transfer olmuyor tabi. zamanındaki bu mantalite yüzünden bjkdeki oğuzhanı da üçün beşin hesabını yaparak elimizden kaçırdık zaten.İlk olarak Sefaenes tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleaynen öyle malesef 1 hoca gider digeri gelir sonra degismez. Sil bastan yapmaliyiz Alman milli takimi kötü gittiginde kadroyu genclestirip simdi yine eski yerine geldiler ama bizde hocalar degisti ama rusuzlar hala kadroda kaldi. Yapancilarin hepsi gidebilir bosi disinda savasan oyuncular lazim pres yapan oyuncular
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum