Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bu kadro

1 şenol güneş
    2 tolunay
    3 ünal

yedi

4 mr akçay'ı mı yemeyecek

maluda ve bosingwa ile şampiyon mu olacaktık. (halil maluda dan daha iyiydi serkanda bosingwa)

elazığ 3-1 yenmedimi ? şenol güneş o gün istifa etti.
    Serkan Bosigwa dan dahamı iyiydi. Heralde şaka yapıyorsun. Ayrıca Tolunay ı bu kadro yemedi İHO yedi. Şenol Güneş i yiyende bu kadroydu demekte göreceli bir kavramdır. Bana göre TFF ve ayak oyunları yedi tabi Sadri Şener ide unutmamak lazım
    Dinleyerek ingilizce öğrenmek için mp3 formatında ingilizce eğitim setleri: http://inglzcedrs.blogspot.com.tr/

Yorum

• Acik ve net her sey dort dörtlük olsa da forvetlerin henrique ve emre, rakiplerinde drogba,sow,webo,emenike,almeida,pektemek.
      Cogu anadolu takiminin forveti gelsin bizde direk 11 başlar. Üstelik tek sorun forvet de degil. Hoca, yonetim, ruhsuzluk ve dahası

Yorum

• Lazio-Bursa-Gs-Antalya
        hocamızın kapasitesine ve oyuncularımızın ihanete varan hallerine bakınca,
        üstteki 4 maçtan 1 puan çıkarsa mucize olur.
        Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• Yine beyaz forma Yine beyaz forma bunu defalarca yazdım yine ya za ca ğım bu sezon beyaz forma ile çıktığımız hiç bir maçı kazanamadık.

Yorum

• İlk olarak Gurpas tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yine beyaz forma Yine beyaz forma bunu defalarca yazdım yine ya za ca ğım bu sezon beyaz forma ile çıktığımız hiç bir maçı kazanamadık.
            Kesinlikle katılıyorum, haklısınız. Ben de senelerdir bunu diyorum. Bizim karakterimiz kimliğimiz bordo mavide saklı. Belki bazı arkadaşlar oraya gelene kadar neler var diyecekler ya da abartmayın, fakat öyle değil gerçekten önemli. Kimsenin Trabzonspor'u oraya öyle silik çıkartmaya hakkı yok
            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Yine beyaz forma Yine beyaz forma bunu defalarca yazdım yine ya za ca ğım bu sezon beyaz forma ile çıktığımız hiç bir maçı kazanamadık.
              Bağtıl inançtan başka birşey değil.

Yorum

Sahadaki futbolcularin ruhsuzlugunu MRA nin bilgisizligini formaya baglamak bence yanlis. Sonucta sen Trabzonsporsun ister beyaz formalan cik ister siyahlan senin boyle mahkum oynama hakkin yok. O formanin agirli vardir onuda cogu futbolcularimiz kaldiramiyor.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Giyme beyaz formayı ne kaybedersin eziktaş geçen sene sürekyi kırmızı forma giyip maç kazanıyordu çünkü uğur getirdiğine inanıyordu.

Yorum

Giyme beyaz formayı ne kaybedersin eziktaş geçen sene sürekyi kırmızı forma giyip maç kazanıyordu çünkü uğur getirdiğine inanıyordu.
                    Abi , beşiktaşın renkleri siyah-beyaz. Adamlar bizim kadar beyaz forma giymiyorlar!
                    https://twitter.com/ynsdnsmz

Yorum

• Mustafa hoca ne demişti?
                      ''yunanistan da hucum futbolu oynuyor, onlarında futbolu beğenilmiyordu ama avrupa şampiyonu oldular '' naberrrrrrr
                      Yani kafa buluyor onu eleştirenlerle güya..

Acaba yunanistan bizim verdiğimiz pozisyonların 10 da 1 ini veriyormuydu? bunuda sorsaydılar keşke MRA hocaya...

2000 yılından beri takımın bütün maçlarını izlerim herşeyiyle takım ederim. Ama ben böyle plansız, böyle savruk, sahada ne yaptığını bilmeyen bir takım görmedim...

Maça 2 tane Ön libero ile çıkıyorsun ve pozisyon üstüne pozisyon veriyorsun. bu nasıl bir mantık?
                      Tek ön libero ile çıkıyorsun, güya hucum ağırlıklı kadron, yine pozisyona giremiyorsun, çok pozisyon veriyorsun.

Bu nasıl bir iştir? Anlayabilen biri varsa beri gelsin...

Mustafa hoca ne demişti ? Bana 6 ay müsade edin yapamazsam birilerinin göndermesine bıakmam işi ben kendim giderim diye...

Mustafa Hocaya birileri olmadığını, yapamadığını anlatsın göstersin lütfen...

Koskoca Trabzonspor takımı bu sezon oynadığı 20 küsür maçta bir tek rakibine karşı sahada üstünlük kuramamış ise çok fazla konuşmaya gerek yok...

Sezon sonu gönderilmeli diyordum ama vaz geçtim. Devre arasına girer girmez hemen teşekkür edilip yollar ayrılmalı.!

Sadece Hoca ile değil elbette...

Janko, Bamba, Adrian, Volkan, Batuhan bunlarda biran önce gitmeli..
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• colman,zokora,abdülkadir orta sahasi ne alaka arkadas.
                        adrian in yerine oynayacak adam abdülkadir mi olur ya????
                        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          MRA kırmızı formalıları Trabzonspor sanmış.
                          saka bi yana babamda, sadece sonuclari takip ettigi icin, dün uzun zaman sonra benimle macimizi izleyince basta kirmizilari bizim oyuncular sandi.
                          İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                          BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Batıl inanç değil, psikoloji bence
                            Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                            Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                            Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Batıl inanç değil, psikoloji bence

Futbolcuların buna takılacak kadar takıma kafa yorduklarını düşünmüyorum.
                              9 # Osvaldo'

Yorum

• Kadro yetersiz laflarına inanmıyorum.Bu rezilliğin tek sebebi olmadık hocaların olmadık fanetzilerle bu takımın üstünde oynamalardır.
                                1-MRA maçı aynı benim tribünden izlediğim gibi izliyor..
                                2- Futbolcuya ve oyuna hakimiyeti yok.Oyun içinde takıma taktik açıdan hiç bir değişiklik yaptırmıyor. Maçta ne duran top ne de başka bir organizasyon görmdeik,idamnda sadece maç yaptırdığı belli.
                                3- 0-0 ken maç yarabbi şükür,1-0 öndeysen aman 1 yi atmayalaım açılmayalım.Gerideyken de saçma değişiklikler.
                                Dünkü maçta 2-0 devre olmuş adam orta sahayı güçelndireceğine risk alacağına oyuna aykutu koyuyor,colmanı iyi oynadı diye dışarı çıkarıp!!! oyuna aykutu alıyor. Bu fanteziyi oğlum bile denemez. Aptallıkıtır başka bir şey değil. Adamın kafası karışık çorba gibi ne ettiğini biliyorsa şerefsizim.
                                Futbolcuları gazlayamadığı,motive edemediği çok açık ortada. takımada hükmedemiyor.
                                Ne hasta bekler sabahı, ne taze ölüyü mezar, ne de şeytan bir günahı, ŞAMPİYONLUĞU beklediğimiz kadar...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X