Teknik Direktörümüz Mustafa Akçay, maç sonrası şöyle konuştu:
“Genel anlamda mağlup olduk ama ikinci yarı oyunu forse ettik. İkinci yarıdaki oyundan memnunum. Dikkat dağınıklığından 3. golü yedik. Bu bizi etkiledi. Deplasmandaki performansımız kötü ama telafi edecek maçlarımız var.
Lazio maçı bizim için çok önemli. İyi oynayacağımızı düşünüyorum. O kulvarda motivasyonumuz farklı.”
Hocanın neden bahsettiğini anlayabilen varmı. Ben acaba o sıra uyudummu yada başka bir maça falanmı geçtim
'Genel anlamda mağlup olduk...' nasıl bir cümledir Allah aşkına ?
Deplasman maçları tam bir eziyete döndü.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
Sorunumuzun yüzde 50si savunmamiz, gol yeyince bu takim sacmaliyor, oda savunmanin ileri cikmasiyla basliyor, savunma ileri cikinca, takimin tüm defolari ortaya cikiyor, savunma ne oyun kurabiliyor nede ribaund alip atak tazeleyebiliyor, Yumlu-Bamba-Aykut Demir al birini vur ötekine, birde bunlara kötü oynayan Zokorayi ekle, bunlarda dolayida ne topu ileride tutabiliyoruz, nede olgun diyebildigimiz ataklari yapamiyoruz, bu sekilde savunmamiz takimi resmen frenliyor, ve isin en aci tarafi normal bir futbolsever olan ben bile bunlari görebiliyorken bizim mra oynanan futboldan memnun.
Hakemin verdiği penaltı benim içime sinmedi ama penaltıdan sonra resmen o kararın altında ezilen bir yönetim gösterdi.
Aut olan pozisyonu korner yapıp 3. golü yememize neden oldu.
Bosingwa'ya yapılan harekete penaltı çalmadı.
80. dakikadan sonra sürekli duran maça sadece 4 dakika ekledi.
57. dakikada kazandığımız penaltıyı 59. dakikada kullandık, üstüne oyuncu değişiklikleri, Şenol'un yere düşüşleri ve kalkışları ile geçen yaklaşık
2 dakika saydım ben.
Neyin 4 dakikası?
En son Yaşar tarafından düzenlendi; 09.12.2013, 00:22.
bu adamın yaptıgı hocalıksa futboldan az bıraz anlıyan herkez takım yönetebilir.
bamba ve zokora antremanlarda ne yapıyorda ilk 11 ye oynuyor yerlerine paf takımdan oyuncu getir oynat 10-0 yenil üzülmem yeterki böyle karaktersiz oyuncular oynamasın. trabzonun tek forvet oynamak gibi bir hakkı yok sezon başında ona göre kadro kuracaksın forvette sanki fabregas- messi varda tek forvet oynuyoz oda forvet olsa gamyemiyecegiz.
futboldan biraz anlayan ve anladığını sanan herkeS böyle yorumlar yapabilir. ancak futboldan anlayan birinin bir teknik adamın takıma etkisi %10 dur daha fazlası olmadığını bilir.
Agaoglu madem 10 milyon verecek.
Gelmez hayal biliyorum ama sozlesmesi bitiyor,fernandese vereceksin 4 milyon euro imza parasi , 3,5 m de yillik.(Janko,volkan,alanzinho,batuhani yolla zaten yilligi cikar)
6 m de alacaksin zenci bir forvet misal caicedo.
Sonra sorunun buyuk kismi cozulur.
Birde kosan,pres yapan,dinamo seklinde bir ortasaha al.
Kadirin durumuna gore de sol bek.
Genc,ucuz yerli alternatifler.
Tamam iste sorunun buyuk kismi cozulur
En son Mert Acar tarafından düzenlendi; 08.12.2013, 23:43.
futboldan biraz anlayan ve anladığını sanan herkeS böyle yorumlar yapabilir. ancak futboldan anlayan birinin bir teknik adamın takıma etkisi %10 dur daha fazlası olmadığını bilir.
manchester united aynı oyuncular var furguson gitti takım yalan oldu hoca etkisi %10 degilmi.
bugün yenildigin antep hoca degiştirdi 3 de 3 yaptı hoca etkisi % 10 degilmi . tabi sen haklısın biz bişe bilmiyoruz .
O zaman hocalara ne gerek var dimi.Manciniye her yil 4.5 milyon avro verecegine onu futbolculara dagitmaliydi cincon.%10 dan daha fazla etki yapacagi kesin en azindan %15 etkisi olur.
maluda ve bosingwa ile şampiyon mu olacaktık. (halil maluda dan daha iyiydi serkanda bosingwa)
elazığ 3-1 yenmedimi ? şenol güneş o gün istifa etti.
@tsmustafakemal "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum