Oyunu begenen mra biz seni begenmiyoruz istifa bambayi abdulkadiri zekiyide al git
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
Yine sinirlerimizin yok yere tavan yaptığı bir akşam. Nedir bizim bu özürlülerden çektiğimiz? Ettiğim küfrün haddi hesabı yoktu maç boyunca. Değmeyecek hadiseler için de günaha girdik büsbütün.
...............! Sizin aldığınız o paralara ben o çimleri yerim!En son S.ÖZKAN tarafından düzenlendi; 08.12.2013, 21:25.Fanki tonki zonki...
Yorum
-
"TRABZON'A TÜRKİYE'NİN HİÇ BİR YERİNE YAPMADIĞINIZ BİR PROJEYİ KAZANDIRIYORUZ, BU STADI DOLDURUN HA ! ..... "
(Alın Akyazı'nızı başınıza çalın.)
Bu takımın sos verdiği sezon başı emareleri ile mevcuttu, Bosingwa'nın tekmesi bardağı taşırmıştı....Hoca kendince cezayı Adrian'ı kesti , ancak ortada koşmayan bir tane değil birden çok adam vardı. Başta Malouda ve Colman..... takımın en kritik mevikisinde oynayan iki tane adam. Bunlar koşmaza orta sahada sos verirsin öyle de oluyor zaten..
Takımı faydalı olarak / takım oyunu adına Malouda'yı bir tek fb maçında Zokora ile orta geride oynarken çok beğenmiştim, defansif koşuları çok iyi yapmıştı, alanını iyi kapatmıştı, ancak o maçta son mermisini harcamış.....
...Colman zaten Colman ....3 yıldır aynı terane.....
Bu gruba Bosingwa'yı da katmışlar....eeee adam akıllı......elin enayisi bir tek o mu takımı adına koşacak , emek sarf edecek....alır para mı yatarım aşağıya....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
*************************************************İlk olarak oktay61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle34 yaşındayım, 1990 yılından beri bu takımı ciddi ciddi takip ederim, Bu MRA kadar taraftarı gören bir TD daha görmedim adam resmen bizi salak yerine koyuyor açıklamaları ile
Okyay benimde yaşım 40
katılıyorum söylediklerine
bu hoca sahtekarlık yapıyor resmen akçay hoca
dürüst ol gerçekçi ol
maçı bizde izledik her hafta izliyoruz.
bu taakım ruhsuz oynuyor.
bu takım isteksiz oynuyor
bu takım atak yapamıyor
bu takım organize alamıyor
bu takkım kanı gibi oynuyor
diyemiyor
samimi söylüyorum
akçay hoca bunları söylesin.
en büyük savunucusu ben olurum.En son Serdær tarafından düzenlendi; 08.12.2013, 21:26.
Yorum
-
Colmanı çıkarıp, Soneri alma fikrini hoca kendi düşünmüşse istifa etsin, başkası vermişse dövülerek uzaklaştırılsın.Sol’un ihanet derecesine varan davranışları karşısında, Sağ ile olan kavgamızı erteledik.
Yorum
-
Mra giderse takim düzelecek mi elbette düzelecek degil ama bir yerden baslamak lazim.
Cünkü yeniden bir yapilanmaya ihtiyac var ama mra bunu yapabilecek bir hoca degil.
Mra gitti mi iho onun yerine siradan bir hocayi getirecek hali yok,kendi menfaati icin elbette ince eleyip sik dokuyacak.
Mesela su an icin yabanci,bize uyabilecek bir hoca alirsak kimse bu takimdaki ise yaramayan yabancilari tutamaz.
Mra kovularak bismillah denilmeli..."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Yorumcular şaşırmış vaziyette.
Hakan Şükür "ben böyle bir takım görmedim" dedi en sonunda.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Genel anlamda mağlup olduk ama ikinci yarı oyunu forse ettik.
MR AKÇAY
@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
ben de arkasında dururum en azından durumun farkında derim... ama böle açıklama yapınca istifasını beklemekten başka bişey gelmiyo elimden.. çünkü takım düzelir die umut edemiorum..İlk olarak UĞUR DURTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle*************************************************
Okyay benimde yaşım 40
katılıyorum söylediklerine
bu hoca sahtekarlık yapıyor resmen akçay hoca
dürüst ol gerçekçi ol
maçı bizde izledik her hafta izliyoruz.
bu taakım ruhsuz oynuyor.
bu takım isteksiz oynuyor
bu takım atak yapamıyor
bu takım organize alamıyor
bu takkım kanı gibi oynuyor
diyemiyor
samimi söylüyorum
akçay hoca bunları söylesin.
en büyük savunucusu ben olurum.
Yorum
-
hocam oyuncularda ruhsuz ama .. yıldız bozması boss turgut doğana makarna oldu be.. malu batırdı. top süremedi her topu ezdi. bu kadar isteksiz kafasız oynanmaz.İlk olarak brnclhn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleya ibretlik taraftarsın helal sana aynen devam... oyuncu meselesi yani di mi bütün bunlar????????????
biz birbirimizi yemeyelim. olmuyor işte bu takımdan.. olamıyor. tamamen hocanın değil suç.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum