Ne sacma salak takimiz inanilir gibi degil. Son üc deplasman macini da 3-2 kaybettik. Hepsi de kendi salakligimiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
Mra yla tkm her gecen gun deplsmnda maglup olmaya alisior bu bizi siradan bir klup yapar acilen.istifa etmeli yada ettirulmeli..sota ertugrul tarzi bi hoca gelmeli1-Önce TRABZONSPOR diyeceksin.
2-Kraldan çok kralcılara ,hadsizlere tahamülüm yoktur.
3-Saygısızlık yapanlara aynı şekilde cevap verilir.
Yorum
-
Bekir Ozan orta sahamızı dağıttı.
Cenk Tosun takımı esir aldı.
Antep her hücumunda boş adam bulup pas yaptı, 3-4 kişiyle geldiler boş şekilde.
Bizimkiler top kazanma nedir bilmiyor.
Rehabilitaston merkezi haline geldik. Çıkışa geçmek isteyen takım bizle oynasın.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Sevgili ender burada hala bu rezili savunan akil tutulmasi yasayan insanlar var .ulan be akilsizlar hocayi taktigi gectim deplasmanda sadece 1 galibiyet alabilmis ortalama hermac 3gol yiyen bir buyuk takimin hocasi utanmadan ,sikilmadan hala oyundan memnunum diyor ve utanmiyor sizde de hic utanma sikilma kalmadimi?İlk olarak mackali_81 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEnder Kuyumcu @kuyumcuender 46 sn
MRA'ın yaptığı resmen terbiyesizlik.
Trabzonspor gibi bir takımın hocası bu aciz futboldan memnun olamaz.Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
Traore yi yildiz yaptik,sergen i teknik direktör cok aci verici bir sekilde yenildik artik birilerinin bu gidise bir dur demesi gerekiyor.İlk olarak Erbay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBekir Ozan orta sahamızı dağıttı.
Cenk Tosun takımı esir aldı.
Antep her hücumunda boş adam bulup pas yaptı, 3-4 kişiyle geldiler boş şekilde.
Bizimkiler top kazanma nedir bilmiyor.
Rehabilitaston merkezi haline geldik. Çıkışa geçmek isteyen takım bizle oynasın."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Söylenecek çok şey var aslında..... Takım içi kavgaları....
Hami Mandıralı takıma geleli daha 1 yıl dahi olmamış. ( bu takıma ) Giray ile aşık adacak kadar adamdan sayıyor kendini...."Yok sen bu takım için ne yaptın ben 13 ameliyat geçirdim...." vs vs vs....Giray'ın ölüsü Bamba kadar oynar.....Bamba'nın olmayan saçlarına yalattığı topu kafası ile birlikte sokmuştu kaleye .....
Alper Boğuşlu aldığı çift maaşı çok görmüş olacak ki yetiştiği , bir zamanlar kalesini koruduğu, belki de kendisini kendi yapan, topçu iken giremediği milli takıma antrenör olarak girmesine neden olan klüpten bir çırpıda , kapris uğruna ( yok senin adamın, yok benim adamım ) ayrılma cesaretini gösterebiliyor....
Takımda, klupte ne ikilikler olmuş ki haberimiz yok....''Küçük insanlar kişileri, normal insanlar olayları, büyük insanlar fikirleri tartışır''Hyman G. Ricover
Yorum
-
Trabzonspor bu değil.bize yaşam gücü veren hayat felsefemizin tam da kendisi olan renklerine aşık olduğumuz takım bu değil.lanet olsunki türkiyede öyle bir sistem var ki ne hakkını arayan alabiliyor ne başka bişey.Trabzonspor u dik duruşu için sevmedik mi mevcut düzeni bozan asiliğini sevmedikmi. şuanki kulüp yöneticileri bize ihanet ediyo.Trabzon'a ihanet ediyo.ben böyle bir olay görmedim.takım bugün yenildi evet. ama ben futbolla alakalı konuşulacak bir şey bıraktıklarını düşünmüyorum.ibrahim akının bugün hala futbol oynamasına izin veren bir sistemin olduğu ülkedeyiz.yazık geçekten. ben eğer Trabzonspor'a canımı verebileceğim bu hayatım olan takım eğer bu ğrenç insanlar kulübün başından temizlenecekse taraftarlarla birlikte bizle birlikte bu adalet mücadaelesini adam akıllı yönetecek biri gelecekse ben kötü sonuçlara hatta küme düşmeye bile razıyım.ama Trabzon'un doğduğu ilkeleri ayaklar altına alıyolar ya üstelik bunları en önce kendi içimizden olanlar yapıyo ya.o zaman koyuyo be.bugün kazansaydık ta mevcut düzen değişmeyecekti.lanet olsunki değişmeyecekti.Birbirimizi anlamamız için, aynı dili konuşmamıza gerek yok, ezildikten sonra, hepimiz aynı şarabız... -Kazım Koyuncu
Son nefese kadar Trabzonspor.
Yorum
-
doğru onun kurduğu kadro hem kendisini hemde sadri şeneri götürdü.bakalım sırada kimler var.ilk aday haci olmasın sakın.İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTrabzonspor'un tek kurtuluş reçetesi Şenol Güneş'in BAŞKAN olmasından geçiyor.
Bu kadar açık ve net !
Yorum
-
"Kadro kötü" iddiası yönetim ve hocayı aklamak için kullanıldığında tamamen geçersiz oluyor. Karabük, Akhisar, Gençlerbirliği, Konya...vs süper oyunculardan mı kurulu? Onlara göre daha üst sıradayız. Ama kazanırken bile isyan eden biz değil miyiz? Çünkü sahada karakter arıyoruz. Mücadele istiyoruz. Koşan, basan, top taça çıkarken kayan, yetişmeyeceği topun peşinden depar atacak futbolcu arıyoruz. Belki yanlış düşünüyoruz fakat üç aşağı beş yukarı çoğunluğumuzun görmek istediği buydu.
Ama ne oldu? Kazanırken bile ezilen, topu rakibe verip kendi yarı alanına hapsolan, iki pas yapmayan, yürüyen bir takım olduk.
Kompakt futbol dediler adına. Sözüm ona Savunma yapacaktık. Bu nasıl savunmaysa her maç 5-6 net pozisyon veriyoruz? Her yenildiğimizde 3 yiyoruz? Kazanırken kalecimiz maçın yıldızı oluyor?
"Avrupa'da üst tura çıktık", "kaybetmedik"...
Teşekkür ederiz. Allah razı olsun kendisinden. Ama yetmiyor işte. Ben Balıkesir'e elenen, sıradan Anadolu takımlarına kendi sahsında ezilen bir takım istemiyorum.
Ve ayrıca... Kendi getirdiği kondüsyoner bile imza töreninden sonra ortalıktan kayboldu. Adam sus pus. Yeniliyoruz "iyi oynadık" diyor. Eleniyoruz, "çıt çıkmıyor".
Aşırı futbol romantiklerince filozof ilan edilen ve gün geçtikçe hiçbir halt olmadığı anlaşılan bu abimiz, Trabzonspor'un menfaatlerini düşünüyorsa, işi ondan daha iyi yapacak bir ehline bıraksın. Fazla romantizm gerçeklerin üstünü örtüyor. Gerçek de şu: Bu hocayla bir ileri bir geri yaparız. Azıcık ışık olsa, neyse diyeceğim. O da yok...En son Oğuz ZEYTİN tarafından düzenlendi; 08.12.2013, 21:29.Akıl, öfkeyi ve onunla kolayca birleşen bilgisizliği yener. Aklı kullanmak biraz zahmet, çaba gerektirir.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum