Abdülkadir Balıkesir maçındaki müthiş performansını bugün de sergiliyor, seneye Avrupa'dan teklifler gelir kesin
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
Allah seni bildiği gibi yapsın !İlk olarak orhan42 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHocayı bu yönetim göndermezse Allah onları da bildiği gibi yapsın...
Gitmesi gereken hocadan önce şakşakçı yönetimdir.Tengri Biz Menen
-Aga önemli olan memleket meselesi yani, yoksa varya...
-Tabi lan manyakmısın.
Yorum
-
Bizimde böyle bir taraftar profilimiz var ha iki gol attıya Cenk topçu oldu başladı burda sağa sola kapak yapmalar ya geçiniz adam ikidir boş kaleye çekiyor şutu tutan topçu yokki ben beğenmiyorum CenkiKADER BEYAZ KAGIDA SÜTLE YAZILMIS YAZI ELINDEYSE BEYAZDAN GELDE SIYIR BEYAZI
Necip Fazıl Kısakürek
Yorum
-
fark yesek istifa ederler mi acaba diye düşünmüyor değilim. Bu kadar rezil bir futbol görmedim iki tane DOS diye tabir edilen oyuncuyu koyarsan orta sahaya forvetle orta sahan arasında olur 70 metre nerdeyse. Ama mra mükemmel bir hoca canım töbe demek lazım. Her deplasmanda 3 3 seslerini duymaktan gına geldi artık bırakın istifa edin Allah belanızı versin. Maluda ya verilen sözler tutulmadı herhalde sahada aynı kucu kucu gibi dolanıyo.
Yorum
-
Devre arası ik üç yıldızla daha da özümüzü bulacağız. Qa öze bak bu takımın ruhu özü hucum baskı mücadele hadi tamam defansif oynatacağım diyorsun ama bu nasıl iş her gelen takım tek kale oynuyor elini kolunu sallayarak ceza sahasına giriyor bu nasıl devansif futbol“Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı.”
Kazım Koyuncu
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum