Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• A.kadire giydirenlerin gecen sene 1461 in toplam 3 tane macini izledigini dahi dusunmuyorum.. Aykut Aygun 2.5 yil sabrettik. sonere sabrettik birde izleyin 3-5 mac su cocgu kendini bulacaktir..
    Çekiç olmaya görsün insanoglu tüm dünyayı civilerden ibaret görür..

Yorum

• Olcan, henrique, abdülkadir... Allah sabır versin bize. İlk ikisi haftalardır canımızı okuyor, abdülden hiç ama hiç umudum yok. Balıkesir maçı neydi öyle. Korkak, adam eksiltemeyen oyuncudan bir şey olmaz. Abdülün en azından şaşırtma şansı var, olcan henrique hasta eder kesin yine.
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• Hoca hedefini simdi acikladi,hedef puanla dönmekmis.

Bize her türlü hoca geldi ama kazanmayi ikinci planda birakan baska bir hoca gelmedi.
        "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• abdulkadir ışık vermiş....adrian form düşüklüğü var...

Neden şapkasız çıktınız....İletişim uzmanı şapkasız çıkmasını uygun görmüş...ilginç

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
          Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak sado_max tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            colman ofansif ozellıklerını kaybetti . adam şut çekmiyor . kafasına silah dayasanda şut cekmıyor . çok çok nadir şut çekiyor oda alanzinhonun sutlarını aratır derecede . o kadar zayıf sutlar
            Evet şut performansında bariz ve büyük bir düşüş var ama çok önemli değil, Colman şutlarından ziyade başta şok presleri olmak üzere, dikine net pasları, ara topları, ikiye birleri, ceza sahasına geriden gelip sızmalarıyla iş yapan bir isim ofansif anlamda.
            Més que un club!
            Nil Satis Nisi Optimum..
            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Hocainin kafasinin suna basmasi lazim fener bu sene rahat sampiyon olacak ikincilik sampiyonluk gibi bu takimin borclari odemesi icin sam.liginden gelecek 25 milyon e.ihtiyaci var bu mac olum kalim maci kazanmaya cikacaksin arkadas .
              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Abdulkadir iyi ya kötü oynar sorun bu değil.Yeterki hoca bir şeyleri denediğini göstersin.Herşey bizde günlük yaşanır.Düne kadar Mustafa'ya sövenler, bugün banko oynaması lazım diyorlar.
                Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Gaziantepspor - Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | 08.12.13 - 19.00

Mustafa resit Akçay'a kızmıyorum malzeme yok MALESEF aynı kadroyu Şenol güneş Tolunay çalıştırdı gene bir cacık olmadı Mustafa hocaya sabretmeliyiz başka çağremiz yok !
                  & ONUR RECEP KIVRAK &
                  ^^KELEBEK^^

Yorum

• başkan antepte toplantı yapmış....

yönetim kurulu deva kararı almış..

devre arasında 1 orta saha bir forvet alınma kararı alınmış toplantıda....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• Renktaslar birakin bir futbolcuyu bir iki maca gore degerlendirmeyi. Gecen sene herkes begeniyodu keske Trabzonsporda oynasa diyorduk, simdi cogumuz yerin dibine sokuyoruz.
                      Lutfen biraz sabirli olalim , ha baktin olmuyo dikis tuturamiyo bizde yolarsin sene sonu. Ama bu sansi kesinlikle hak ediyor.

Yorum

• Gaziantepspor - Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | 08.12.13 - 19.00

İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Hoca hedefini simdi acikladi,hedef puanla dönmekmis.

Bize her türlü hoca geldi ama kazanmayi ikinci planda birakan baska bir hoca gelmedi.
                        Mustafa hocanın en cokta bu gerçekçi halini seviyorum
                        & ONUR RECEP KIVRAK &
                        ^^KELEBEK^^

Yorum

• Olcan'a bile laf eden taraftarın Abdülkadiri yada başka birini beğenme şansı yok.

Bize Xaviler gerek hocam olmuyor öyle!
                          Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• İlaç lazım renktaşlar,özelden yazarsanız sevinirim.
                            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Harbiden bende simdi izledim koca Trabzonsporun hedefine bak Puanla donmek bizde her hafta adam duzelir diyoruz.Boyle konusan adamin takimi anca bala mac kazanir yazik.
                              Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                              O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                              Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                              Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Cafer Bulur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Nasil bi belaya cattik arkadas ya.
                                Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X