3-0.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
vizyonsuz Mra bu macı kazandırsın çocugumu keserim futbol bilgisi sıfır olan adam nasıl hoca oldun acaba sen nasıl takımın baskanıda sahte kabadayı olunca seni getirdi tabi takımın basına ne anlıyorsun ki sen futboldan Mra denen adam az bir serefin olsaydı forvet alınmadı diye bu takımdan ayrılırdın giderdin sende gurur mu var be herif aralık da hepinizden kurtulacagız Allahın izniyle vizyonsuz herifler sizi yediniz la Trabzonu yediniz...S.V.A.K.O
FATİH TEKKE
Yorum
-
Önce roberto carlosla dalga geçtik bundan hoca mı olur diye sonra sergen yalçına güldük. Hiç mraya baktık mı? Açık ara süper ligin en kötü hocası. Aramızdan biri hoca olsa defans oynatsa ancak bu kadar kötü olunurdu ki? adam güya yılların teknik direktörü. masterını hollandada yapmış pehhh...hayat nedir diye sorarsan, bilmiyorum evlat; sormazsan biliyorum haraptarlı nafi (Hasan Ali Toptaş) Bin hüzünlü haz...
Yorum
-
G.Antep ligin en kötü takımlarından, Elazığı, Erciyesi yendiğimiz gibi yeneriz.Teşekkürler cesur insanlar Erman Toroğlu ve Uğur Meleke
Gâfil ne bilir neş've-i pür şevk-i vegâyı, Meydân-ı celâdetteki envar-ı sefâyı.
Merdân-ı gazâ aşk ile tekbirler alınca, Titretti yine rûyı zemin arş-ı semâyı.
Allah yolunda cenk edelim, şan alalım şan. Kur'an da zafer vâdediyor hazreti Yezdân.
Yorum
-
kupa maçları sonrası bu maç ayrı bir anlam taşıyor. "İki yaralı takımın yara sarma savaşı". Buna benzer bir başlığı maç günü mutlaka gazetelerde görürüzİlk olarak magmetet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2-1 alırız bu maçı
Yorum
-
Bu maci aliriz diye düsünüyorum...farkli hazirlik ve motivasyon olur.
Gaziantepspor da yenilmis...
-------------Onur-------------
Bosingwa--Aykut D.-Bamba--Kadir
-----------Zokora------------
-------Colman--Soner---------
---Olcan------------Malouda---
-----------Paolo-------------
Soner yetersiz aslinda...eger ki Yusuf ilk 11 de olsa onu oynatirdim maloudayi merkeze cekerdim......TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
Bugün kaybettik diye bu maci da kaybedecek degiliz ama kazanma olasiligimizda yüksek degil.
Yine mra nin igrenc futboluyla karsi karsiya kalacagiz,sans yanimizda olursa kazanabiliriz ama sadece kendi becerimizle deplasmanda mac kazanamayiz."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
-
Deplasmanda yenilmeye alıştık aslında bu sene ama var ya Sergen'in hoca olduğu bir takıma yenilirsek de çok bozulurumİlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maci aliriz diye düsünüyorum...farkli hazirlik ve motivasyon olur.
Gaziantepspor da yenilmis...
-------------Onur-------------
Bosingwa--Aykut D.-Bamba--Kadir
-----------Zokora------------
-------Colman--Soner---------
---Olcan------------Malouda---
-----------Paolo-------------
Soner yetersiz aslinda...eger ki Yusuf ilk 11 de olsa onu oynatirdim maloudayi merkeze cekerdim...
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum