Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sergen ilk mağlubiyetini tadacak.

Yorum

ben genelde yeniliriz lafını kullanmam ama gençlerbirliği maçında kullanmıştım...
      gaziantep maçında da yenileceğiz gibi duruyor.inşallah tersi olur
      "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
      Louis D. Brandeis

Yorum

antep deplasmanlarinda herzaman zorlanmisizdir. bu seferde öyle olacak galiba
        İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
        BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

Gaziantep galibiyetlerini genelde Tolunay hoca Antep'in hocasıyken alıyorduk.
          Sergenin fiyakasını biraz bozarız gibi.

Yorum

sergen MR Akçay çok sallıyordu 1.lig teknik direktörü diye

bakalım ne olcak
            @tsmustafakemal
            "Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU

Yorum

iki faklı öne geçip berabere bitireceğimiz bir maç daha
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

Geçen seneye kadar içerde Bursa ya yenilmemiştik. GS maçı ise her ne kadar bu sene deplasmanlarda iyi sonuç alamasak da ortada bence.. Ligde ilk yarıda kalan 4 maç içinde puan kaybı olasılığımızın en yüksek olduğu maç.. Antep in formu yukarı çıkıyor gibi duruyor.. Aslında elazığ galibiyetini pek önemsemiyordum ancak gençleri deplasmanda yenmek önemli.. hem de iyi oynamışlar.. cenk ve muhammet form tutmaya başlamış.. oyuna iyi asılıyorlar.. daha hala tam randımanda değiller.. belki bu avantajımız olabilir ama biz de değiliz ki.. Bu maçı kazanırsak en azından deplasmanlarda da kazanabildiğimizi görürüz.. Ki bu da güven verir.. İlk yarıyı puan farkını fazla açtırmadan kapatabilirsek ikinci yarıda sıralama olarak daha iyi yerlere gelebiliriz.. (Transfer şart tabii) O bakımdan bu 4 maçın kazasız belasız geçmesini istiyorum..
                20+10+20+11 = 61
                2+0+1+0+2+0+1+1 = 7

Yorum

4 maçıda kazanırsak 2. lik garanti

Yorum

AW: Gaziantepspor-Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta 08.12.13 - 19:00

İlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    sergen MR Akçay çok sallıyordu 1.lig teknik direktörü diye

bakalım ne olcak
                    Reşit Akçay, vericek eline sergenin futbol topunu
                    Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

2 takımda 2 haftadır kazanıyor antep açık oynayacaktır maç zevkli geçecek gene skor 3-1 olur gibi

Yorum

İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bu macta hakeme dikkat diyorum. Sergen düzenin adami. Hak etmedigi halde her zaman iyi gazladi onu basta spor medyasi. Ve bu düzen Sergen'i teknik adam olarak da parlamasini ister. Ve Trabzonspor maci bunun icin iyi bir firsat.
                        biraz paranoya olmuş sanki

Yorum

gençler macını alsaydık 26.puandaydık,ilk 3 deydik zor bir deplasman ama Lazio maçı öncesi bu maçıda alırız..
                          @zafercalikoglu
                          @trabzonspor

Yorum

3 ihtimalli maç. Çıkışta olan Antep, deplasman fakiri bizi zorlayacaktır. Ne olur kestirmek güç..
                            Başkalarını affet, ama kendini asIa..

Yorum

İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              2 takımda 2 haftadır kazanıyor antep açık oynayacaktır maç zevkli geçecek gene skor 3-1 olur gibi
                              Bizim oyun sistemi böyle devam ettikçe bize açık oynamayacak takım yok zaten.. Kupada Balıkesir bile bize karşı açık futbol oynar..
                              www.x.com/zykmda

Yorum

Acaba bakan fatma şahin bize karşi ne kadar prim vaadetti antebe?
                                Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X