Sergen ilk mağlubiyetini tadacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!
Daraltma
X
-
sergen MR Akçay çok sallıyordu 1.lig teknik direktörü diye
bakalım ne olcak@tsmustafakemal
"Trabzonspor’u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla açıklanabilecek milliyetçi bir davranış değildir. Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti." KAZIM KOYUNCU
Yorum
-
Geçen seneye kadar içerde Bursa ya yenilmemiştik. GS maçı ise her ne kadar bu sene deplasmanlarda iyi sonuç alamasak da ortada bence.. Ligde ilk yarıda kalan 4 maç içinde puan kaybı olasılığımızın en yüksek olduğu maç.. Antep in formu yukarı çıkıyor gibi duruyor.. Aslında elazığ galibiyetini pek önemsemiyordum ancak gençleri deplasmanda yenmek önemli.. hem de iyi oynamışlar.. cenk ve muhammet form tutmaya başlamış.. oyuna iyi asılıyorlar.. daha hala tam randımanda değiller.. belki bu avantajımız olabilir ama biz de değiliz ki..
Bu maçı kazanırsak en azından deplasmanlarda da kazanabildiğimizi görürüz.. Ki bu da güven verir.. İlk yarıyı puan farkını fazla açtırmadan kapatabilirsek ikinci yarıda sıralama olarak daha iyi yerlere gelebiliriz.. (Transfer şart tabii) O bakımdan bu 4 maçın kazasız belasız geçmesini istiyorum..
20+10+20+11 = 61
2+0+1+0+2+0+1+1 = 7
Yorum
-
AW: Gaziantepspor-Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta 08.12.13 - 19:00
Reşit Akçay, vericek eline sergenin futbol topunuİlk olarak Ayazoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesergen MR Akçay çok sallıyordu 1.lig teknik direktörü diye
bakalım ne olcakBazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
Yorum
-
biraz paranoya olmuş sankiİlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu macta hakeme dikkat diyorum. Sergen düzenin adami. Hak etmedigi halde her zaman iyi gazladi onu basta spor medyasi. Ve bu düzen Sergen'i teknik adam olarak da parlamasini ister. Ve Trabzonspor maci bunun icin iyi bir firsat.
Yorum
-
Bizim oyun sistemi böyle devam ettikçe bize açık oynamayacak takım yok zaten.. Kupada Balıkesir bile bize karşı açık futbol oynar..İlk olarak Harun_ayar_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2 takımda 2 haftadır kazanıyor antep açık oynayacaktır maç zevkli geçecek gene skor 3-1 olur gibi
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum