Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gaziantepspor 3-2 Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta | MAÇ SONUCU!

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Antep maclari deplasmanda kolay gecmemistir yine gecmez ama bu demek degilki yenilecegiz!..

Yorum

Antep isterse hiç top oynamasın. Bence takılma oranımız %51.
      Bu zamanlarda kolay maçları kaybediyoruz genelde. Takım maksimum yorgunlukla çıkacak maça. Haftada iki gün maç yapıyoruz. Ve kadromuz ortada. Ne olacağı belli olmaz.
      İnşallah 3 puanı alırız(inşallah Muhammet'i uçağa atıp getiririz)

Yorum

İlk olarak yazıcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        neye göre zor maç.gaziantep bu sezon en kolay deplasmanlardan biri.sağlam bir defans hatları yok.rize'den bile 5 gol yediler o statta...sergen'le hava yakalamışlar falan boş laflar.yendikleri takım elazığ ve kıçı kırık gençlerbirliği...biraz olsun mücadele edip hücumda ne yaptığını bilen takım antep'i deplasmanda rahat yener...
        Kıçı Kırık gençlerbirliği.... Başka söze ne hacet
        Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

dediğim gibi mücadele edersen kazanırsın bu maçı.erciyes maçında 99.4 km koşmuşuz.bunun hiçbir açıklaması olamaz...yorgunluk falan bahane değil.perşembe akşamı kadroda olmayan zeki yavru 8500 metre koşuyorsa sıkıntı var...
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

sergen iyi gidiyor lakin bu seriyi bizim bozmamız gerekiyor umarım her şey istediğimiz gibi gider ilk yarıyı en az puan kaybıyla bitiririz.biraz daha üste bitirebilmek için bu takımı yenmemiz şart
            TRABZONSPOR
            iyi ki varsın Eren Bülbül...
            İyi ki varsın Arslan Kulaksız...

Yorum

Ynt: Gaziantepspor-Trabzonspor | Spor Toto Süper Lig 14.Hafta 08.12.13 - 19:00

Cok cok cok kritik bi mac. Oncesinde balikesir, sonrasinda lazio maci var. Oyuncular yorgun, kupa macindan cikicaz. Antepin kupa maci varsa bi avantajimiz olur. Diri bi oyuncumuz cikarsa (yusuf, olcan gibi) skoru degistirebilir. Insallah kazaniriz..

GT-S5830 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
              En son freedomforever tarafından düzenlendi; 02.12.2013, 02:06.

Yorum

Lige hızını alıp başlayan ve iki haftadır 3-1'lik skorla galip gelen Sergen Yalçın var...

Ancak ben Sergen Yalçın'ın da kariyerinin fazla uzun süreceğini zannetmiyorum. İnşallah bu maçı da kayıpsız geçeriz ve bu gidişata bir yön veririz.
                And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Buraya kadar Sergen

Yorum

İlk olarak Hamza Yilmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu macta hakeme dikkat diyorum. Sergen düzenin adami. Hak etmedigi halde her zaman iyi gazladi onu basta spor medyasi. Ve bu düzen Sergen'i teknik adam olarak da parlamasini ister. Ve Trabzonspor maci bunun icin iyi bir firsat.
                    Zaten dikkat edersen, takimdan cok sergen konusuluyor. Sergenli antep saha kalkti. Yok oyle yok boyle muthis bir medya destegi var kendisine. Antepin dikkat edilmesi gereken bi traoresi var. Onu kitle maci al ama bizde futbol falan oynamiyoruz malesef.

Yorum

Kaybetme olasılığımız kazanma olasılığımızdan fazla

Yorum

Yenersek büyük sürpriz olur.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

Beraberlikten öteye gidemeyebiliriz...
                          “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                          Malik bin Dinar

Yorum

Maç bizim. Kaynak sağlam.
                            T R A B Z O N S P O R

Yorum

0-1.

Yorum

seri yaklama ve yukarılara tırmanış adına önemli artık. Zor ama yeneceğiz gibi geliyor bana.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                WhatsApp WhatsApp’tan Yaz
                                Yükleniyor...
                                X